Vis PDF filer i browseren

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du sikrer dig, at du kan få vist og gemt PDF filer i din browser.

Acrobat Reader er som standard indstillet til, at PDF-filer, som bliver hentet fra internettet, skal åbnes i browseren. I nogle tilfælde kan det være årsagen til, at du ikke kan få vist eller få lov til at gemme f.eks. en faktura på din pc.

Sådan fjerner du visningen af PDF filer i browseren

1. Åbn Adobe Reader og tryk på ”Rediger”.
  2. Vælg ”Indstillinger” i undermenuen.
  3. Tryk herefter på ”Internet” i rullemenuen, og fjern markeringen i ”Vis PDF i browser”.
  4. Tryk på ”OK.”
OBS:
Hvis du benytter Windows7 (64 bits) og har Adobe Reader 9.20 skal du i stedet tilføje dette i din standard indstilling.