Vis PDF filer korrekt i Mozilla Firefox

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få vist PDF filer korrekt i Mozilla Firefox.

Hvis du oplever, at dit print er helt blankt/tomt, når du printer en faktura, en ordre, bestilling etc., så kan du ændre måden, som Firefox vælger at vise PDF'er på.

Når man åbner en pdf i Firefox, åbner den i noget, der hedder ”forhåndsvisning i firefox”.  For at få vist dit print korrekt, skal du ændre PDF program i din browser.

• Denne funktion kræver, at du benytter browseren Mozilla Firefox.

Sådan viser du PDF filer korrekt i Mozilla Firefox

1. Tryk på knappen med de tre vandrette streger øverst til højre i browseren.
  2. Vælg "Indstillinger".
  3. Rul ned på siden, til du ser titlen "Programmer".
  4. Tryk på "Portable Document Format (PDF)" og vælg handling "Åbn i Firefox".
OBS:
Hvis du ikke har valgmuligheden "Adobe Acrobat Reader DC (standard)", er Adobe Acrobat Reader DC muligvis ikke installeret. Så skal du hente Adobe Acrobat Reader DC først.
Tip:
Tjek altid, at din browser er opdateret til den seneste version, så du sikrer dig, at dine PDF filer vises korrekt i browseren.