e-copedia

Webshop+

Artikler med tagget “Webshop+” i
Alle artikler med tagget “Webshop+”
Vi udfaser produkterne Website, Webshop og Webshop+ i alle lande, hvor produkterne sælges. Udfasningen betyder at vi ikke udvikler produkterne fremadrettet.
Med Webshop+ har du mulighed for at vælge layouts med en sidemenu - det giver dig mulighed for at lave din Webshop mere overskuelig for dine kunder.
"Online Dispute Resolution", eller på dansk "Onlinetvistbilæggelse", er en lov der blev indført 1. januar 2016 via EU. I guiden her, kan du læse mere om hvad det er og hvordan det påvirker dig.
Denne guide vejleder til, hvordan du med Webshop+ kan sælge varer til kunder både indenfor EU og udenfor EU, hvor du kan tilknytte særskilte betalings- og leveringsmetoder til de forskellige lande.
I Webshop+ har du mulighed for at tilknytte relaterede varer på en bestemt vare, som også kan være interessante for kunden at kigge på i forbindelse med sit køb.
Denne guide vejleder til, hvordan du med Webshop+ kan oprette rabatkoder til dine kunder, hvor de kan få fri fragt på ordren eller rabat på hele ordren.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer