e-copedia

Website

Artikler med tagget “Website” i
Alle artikler med tagget “Website”
Med metaværdier kan du lave en kort beskrivelse af sides indhold, som vises en Google søgning. Det betyder, at dit website er nemmere at søge frem, da der kan søges på flere ord eller sætninger.
Med Google Analytics kan du måle hvor mange besøgende der ser din hjemmeside, hvilke sider de ser, og hvor lang tid de bliver. Det giver dig et godt overblik over, om din hjemmeside tiltaler kunderne.
Sidelayouts hjælper dig til at lave et flot Website ved at opdele siden i forskellige felter, sådan at indhold kan placeres på en måde, der giver overblik og får siden til at se godt ud.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter nye sider, menuer og undermenuer til dit e-conomic Website.
Har du besluttet dig for at samle, dit regnskabssystem og din hjemmeside, under samme log-in, har vi har lavet en guide til hvordan du kommer bedst i gang.
I Website er det muligt at indsætte dit eget favicon, så du kan få dit eget logo eller lignende, vist til besøgende..
I denne guide kan du læse, hvordan du udgiver dit Website på internettet og hvad du skal gøre, hvis du kommer til at lave en fejl på siden, og ønsker den tidligere version.
I denne artikel kan du læse, hvordan du opretter flere sprog på dit Website. Det er muligt at oprette automatisk oversat-, eller ikke oversat sprog.
I denne artikel vil du lære mere om sikkerhed på din hjemmeside. Når du vælger at benytte Website, Webshop eller Webshop+ hos e-conomic, er sikkerheden naturligvis i top.
I website har du mulighed for både at linke til interne og eksterne sider, både via billeder og tekst.
Hvis din virksomhed har en Facebook-konto eller en YouTube kanal, er det let og enkelt at linke dem op til dit Website.
I denne artikel kan du læse om de oftest stillede spørgsmål omkring domænehåndtering, når du har tilvalgt Website og/eller Webshop til din aftale.
Formularer kan bruges til meget, da du har mulighed for at definere hvilke spørgsmål der skal stilles, samt hvilke spørgsmål der er nødvendige at besvare for at kunne sende indholdet af formularen.
Når du har oprettet en ny side, har du mulighed for at give den et navn og vælge om siden skal være offentligt tilgængelig eller ej, ved at opsætte password beskyttelse.
Når du åbner dit website for første gang, gennemføres en guide, hvor du vælger tema for dit website. Hvis du efter noget tid eller med det samme, fortryder dit valg, så kan du altid ændre det.
Vi udfaser produkterne Website, Webshop og Webshop+ i alle lande, hvor produkterne sælges. Udfasningen betyder at vi ikke udvikler produkterne fremadrettet.
Når du opretter et website, opretter vi automatisk et domæne til dig. Vi anbefaler at du køber dit eget domæne, så du sikrer at dine kunder og søgemaskiner som Google, nemt kan finde dit website.
På din Website kan du tilknytte blogs, nyhedssites eller lignende, ved at indsætte en Nyhedskanal. Når der kommer nyt indhold på den valgte side, vil dette komme frem i din Nyhedskanal.
Med et Google Maps-kort på dit Website eller Webshop kan dine kunder nemt se, hvor din virksomhed er placeret. For at benytte Google Maps på dit Website, kræver det, at du har API-nøgle fra Google.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer