e-copedia

Website, Webshop og Webshop+ udfases

Viden Om
Vi udfaser produkterne Website, Webshop og Webshop+ i alle lande, hvor produkterne sælges. Udfasningen betyder at vi ikke udvikler produkterne fremadrettet.

Siden 2017 har vi tilbudt tre hjemmesideløsninger som tillægsmoduler i e-conomic. Vores intention var at lave et billigt og simpelt produkt til mindre virksomheder med små behov.

Teknikken bag tillægsmodulerne i e-conomic, findes som selvstændige produkter i flere lande. Visma udbyder flere forskellige website- og webshop-produkter. For at tilbyde de bedste løsninger til virksomheder af enhver størrelse, har Visma valgt at fokusere på de øvrige website- og webshop-produkter.

Det vil sige at vi udfaser produkterne Website, Webshop og Webshop+ i alle lande, hvor produkterne sælges. Udfasningen betyder at vi ikke udvikler produkterne fremadrettet. Det vil sige at vi ikke udgiver yderligere forbedringer eller nye funktioner. Ligeledes har vi stoppet salget af produkterne.

Hvis du anvender tillægsmodulet Website, Webshop eller Webshop+ i dag, kan du fortsætte med at bruge produktet indtil den 01/01/2022. Herefter fjernes tillægsmodulerne permanent fra din e-conomic aftale og data på din hjemmeside bliver slettet fra vores systemer.

Hvad gør jeg nu?

Vi forstår at flere kunder nu er nødsaget til at finde et nyt hjem til deres hjemmeside eller onlinebutik. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig godt videre.

Hvis du skal bygge en webshop anbefaler vi, at du vælger en udbyder som kan give dig et CMS (Content management system) der kan integreres med e-conomic, sådan at salg i din onlinebutik fortsat overføres til dit regnskab. Skal du bygge en hjemmeside uden onlinebutik, behøver du ingen integration.

Udbydere som tilbyder simpel CMS

De fleste udbydere har deres eget CMS, som du kan bygge din hjemmeside i. Værktøjerne er lette at anvende og kan bruges til at lave en flotte, simple hjemmesider - uden meget besvær. Hvis du har behov for flere funktioner eller du vil have fuld kontrol over design og opbygning, kan en simpel CMS komme til kort. Kig længere nede på siden, hvis du vil have nogle bud på mere avanceret CMS.

Til onlinebutikker/webshops
Produkterne herunder kan forbindes med e-conomic via apps i e-conomic Market.

Dandomain Webshop
Golden Planet Webshop
ScanNet Webshop
SmartWeb Webshop
Wannafind Webshop

Til hjemmesider uden onlinebutik/webshop

Produkterne herunder behøver ikke integration til e-conomic, eftersom der ikke sælges produkter eller services.

One Hjemmesideprogram
dandomain Hjemmesideprogram
ScanNet Hosted CMS (hjemmesideprogram)
Wannafind Hosted CMS (hjemmesideprogram)

Udbydere som tilbyder avanceret CMS

Hvis du stiller høje krav til udformningen af din hjemmeside eller måden din side fungerer på, tilbyder mange udbydere også mere avanceret CMS såsom WordPress, Drupal eller Joomla. Der er også udbydere som tilbyder opsætning af CMS, der er lavet specifikt til at bygge webshops såsom Magento og Prestashop. Fordelen ved at vælge en mere avanceret CMS-løsning er fleksibilitet, men det kræver også mere teknisk snilde at sætte op. Kig længere oppe på siden, hvis du vil have nogle bud på mere simpel CMS.

Produkterne herunder kan forbindes med e-conomic via apps i e-conomic Market.

Simply Webhotel
Tilbyder 1-kliksopsætning af:
WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop

One Webhotel
Tilbyder 1-kliksopsætning af:
WordPress

dandomain Webhotel
Tilbyder 1-kliksopsætning af:
WordPress

NordicWay Webhotel
Tilbyder 1-kliksopsætning af:
WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop

Hvad med mit domæne?

Hvis du har købt et domæne (en webadresse/navn såsom “minvirksomhed.dk”) til brug med din hjemmeside eller onlinebutik, skal du være opmærksom på at domænet ikke automatisk afvikles når produkterne udfases. Det betyder at domænet fortsat er dit og skal fornyes og betales under de vilkår du indgik med udbyderen du købte dit domæne af.

  • Hvis du ønsker at lukke dit domæne og afgive dit ejerskab, skal du tage kontakt til udbyderen du har købt domænet hos for at opsige din aftale med udbyderen og lukke domænet.
  • Hvis du gerne vil pege dit domæne mod en ny hjemmeside, skal du logge ind hos udbyderen hvor du købte domænet og ændre DNS-indstillingerne for domænet. De fleste udbydere har hjælpeartikler eller support, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer