Apps - optimer dine workflows

Hvad er apps og hvordan kan du bruge det

Få mere funktionalitet til dit e-conomic-regnskab. Apps optimerer din forretning med smartere workflows ved at forbinde de systemer, du arbejder med.

Tilmeld dig online kurset GRATIS

Få flere muligheder med apps og API

I online kurset "API/Apps i e-conomic" får du indblik i, hvordan du kan udvide dit regnskabsprogram ved at forbinde det med andre systemer, så du kan automatisere en masse af dit arbejde.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

• Hvad er API/apps
  • Apps til forskellige brancher
  • Hvad du får ud af at bruge apps
  • Eksempler på apps og workflows

Til online kurset kan du stille spørgsmål via chatten til vores app-eksperter. Kurset tager 20-30 minutter og der sættes ekstra tid af til efterfølgende spørgsmål og dialog.

Alle e-conomic-kunder kan bruge apps. Vil du bruge apps skal du have tillægsmodulet API aktiveret i din aftale, så andre systemer kan forbinde til dit e-conomic-regnskab.

For at deltage i et online kursus skal du starte med at tilmelde dig

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis