PBS

Få betalingerne nemt i hus

Med tillægsmodulet PBS til e-conomic regnskabsprogram kan du opkræve dine kunders/medlemmers betalinger (kun indenlandske) automatisk og slippe for at sende fakturaer og indbetalingskort til dem.
Hvorfor bruge en masse tid på at oprette fakturaer og indbetalingskort til dine kunder, når du med PBS kan opkræve betalingerne fra dine kunder ganske automatisk? Så snart du har tilmeldt dig som kreditor hos nets, kan du se frem til en lettere hverdag. 

Kom i gang med det samme  - se hvordan du aktiverer PBS

 

Dine fordele

PBS letter administrationen betydeligt og giver dig større sikkerhed for, at du får din penge til tiden. Kunden kan nemt ”glemme” at betale en faktura, mens kunden aktivt skal vælge betalingen fra, når det foregår via PBS.

Du får dine penge hurtigere

Du sparer tid i hverdagen

Du husker at få sendt regningerne af sted

Sådan fungerer det

Du kan nemt udveksle data mellem e-conomic og Nets. Dine fakturaer laves hurtigt om til en særlig opkrævningsfil (”PBS-fil”), som du sender til PBS/Nets - mens indbetalingerne fra PBS/Nets kan overføres til en kassekladde i e-conomic, hvor du bogfører dem med et museklik.

Besøg vores videns-database e-copedia for mere information omkring fordelene og funktionerne du får med PBS.

 

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk eller ringe på 8820 4840 alle hverdage mellem 9 - 14.

Se også e-conomics prisoversigt for Abonnement og andre tillægsmoduler.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis