5 tips til dig,
der administrerer ejendomme

 
 
 


Digitalisering er vejen frem

"I dag kan mange processer inden for ejendomsadministration klares digitalt, så du sparer tid, penge og kræfter. Og digitalisering er hverken dyrt eller besværligt. Til gengæld giver det overblik, frigiver tid og ressourcer. 

“Helt nye tal og indsigter i branchen viser, at de ejendomsadministratorer, som har digitaliseret deres forretning, omsætter for over 110% mere per medarbejder, end ejendomsadministratorer som ikke har digitaliseret sig.

Resultatet er en bedre og mere effektiv arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder er til størst mulig gavn for virksomheden."
Thomas Pedersen, Sales Manager, Visma e-conomic

Tallene kommer fra Visma e-conomic, der står bag Danmarks førende regnskabsprogram og leverer regnskabsservice til ca. 15% af alle danske ejendomsadministratorer. Hvis du arbejder med ejendomsadministration, så kender du med garanti til de mange ressourcekrævende opgaver og udfordringer, der følger med. Thomas har udvalgt fem tips, der kan lette og effektivisere dit daglige arbejde.

Tip #1 Huslejeopkrævning - gør det smart og spar tid

 

Betaling, afstemning og påkrav kræver utrolig meget tid, hvis du f.eks. opkræver husleje via bankoverførsel eller indbetalingskort. Det kan især være svært at bevare overblikket, hvis du har mange ejendomme og lejemål. Jo mere omstændeligt det er, jo større risiko for fejl.

Med et system til ejendomsadministration kan du optimere din opkrævning, afstemning og proces for påkrav. Uanset om det er gennem bankoverførsel eller PBS. Ved at integrere din ejendomsadministration med dit regnskab kan din huslejeopkrævning automatisk bogføres og ses direkte i dit regnskabsprogram. Det er både smart og tidsbesparende.

Hør mere om løsningen til ejendomsadministration

Tip #2 Rykkere – lad systemet klare paragrafferne

 

Det er tit besværligt, og måske endda ubehageligt, at skulle ringe eller maile til udlejere, der ikke har betalt. Desuden skal der bruges tid og kræfter på at holde øje med overførsler og datoer for eksempelvis rettidige påkrav.

Alt det kan du spare dig selv for, hvis du opretter et automatisk rykkerflow, der kan sende rykkere med faste intervaller. På den måde er der større chance for, at du får din betaling til tiden, og du undgår, at dine lejere bruger dig som en bank. Ophævelser med afleveringsattest kan ligeledes håndteres i et digitalt system, hvis uheldet er ude, og du ikke får din betaling.

Tip #3 Håndtering af lejekontrakter – digitalisér og systematisér

 

Lejekontrakter kan være enormt tids- og ressourcekrævende, og bruger du manuelle processer, så øges ventetid og risiko for fejl. Hvis kontrakten f.eks. ikke er underskrevet korrekt, så er det forfra. Det tager tid at printe ud, underskrive, indscanne og sende frem og tilbage i en lind strøm af e-mails.

Du kan spare masser af tid og penge ved at skære de mange unødvendige udgifter og processer fra. Med et digitalt system kan du håndtere dine lejekontrakter automatisk og med digital underskrift. Alle kontrakter og al historik kan samles ét sted, hvilket giver struktur og overblik over alle dine lejemål og lejere. På den måde er alle dine dokumenter automatisk opbevaret elektronisk.

Tip #4 Huslejeregulering – undgå tab af indtægt

 

Det kan være uoverskueligt og tidskrævende at regulere huslejen manuelt – især hvis du har mange lejemål. Men det kan betyde tabte indtægter for virksomheden, hvis der ikke er styr på det, eller det ikke gøres rettidigt.

Du kan spare meget tid ved at digitalisere processen. Regulering af lejeindtægter kan automatiseres, så inflationen og/eller nettoprisindekset følges af programmet. Med nyrenoverede lejligheder ønsker du måske at indtaste en procentsats, som huslejen automatisk skal reguleres med hvert år. Uanset hvad, så vil en automatisering skabe værdi for din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Tip #5 Regnskab – få overblik og overskud

 

Manuelt tastearbejde i f.eks. Excel giver altid risiko for fejl, der skal opspores og rettes. Hvis du derimod allerede udnytter fordelene ved et digitalt regnskabsprogram som e-conomic, så er det nemt at integrere dit regnskab med din ejendomsadministration.

Ved at digitalisere dit regnskab og integrere din ejendomsadministration gør du hverdagen lettere ved at fjerne de manuelle arbejdsprocesser. Det sparer en masse tid og fejl, og det giver bedre overblik og afrapportering.

 

Skift gratis til e-conomic og udnyt de digitale fordele 

 

Sammen med vores partnere inden for ejendomsadministration tilbyder vi alle nye kunder at flytte deres nuværende regnskabsdata med over i e-conomic. Vi flytter din åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan helt gratis. Hvis du allerede er en af vores 150.000 brugere af e-conomic, så kan du med få klik inde fra programmet tilføje en af vores partneres apps til ejendomsadministration og blive digital.

e-conomic er fleksibelt og effektivt. Du er i gang med det samme, og der er ingen dyre implementeringsomkostninger.

 
 

Fordele ved e-conomic:

 

Ingen opstartsgebyr
for opsætning

Ingen dyre
konsulenttimer

Gratis ubegrænset support
via mail, tlf. og chat

Gratis kurser
i programmet

 
 
 
 
 

Ønsker du store besparelser på din administration?

Lad os sammen tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres arbejdsgange. Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 2 hverdage.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.