Bæredygtighed
har mange farver

 

Hent ESG-rapport 2022  

 
 
 
 

Vores arbejde med ESG og bæredygtighed favner bredt. I e-conomic arbejder vi med alt fra CO2-udledning via datacentre, til diversitet, medarbejdertrivsel, frivilligt arbejde og elektronisk affald. Alle elementer er lige vigtige. For uden glade medarbejdere lykkes vi ikke med vores klimaindsats. Og uden de rette kompetencer, diversitet og inklusion lykkes vi ikke med at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives og har overskud til at give tilbage til samfundet. Derfor indeholder vores bæredygtighedsstrategi fire punkter:

 

 

Etik og ansvar

Læs mere

 

Samfund og IT-sektor

Læs mere

 

Trivsel, diversitet og inklusion

Læs mere

 

Klima og miljø

Læs mere

 
 
 
 
 
 

Bæredygtighedsrapport

Bæredygtigheds-
rapport

 

I vores bæredygtighedsrapporter fremhæver vi de vigtigste udviklinger og initiativer siden 2021. Vores medarbejdere spiller en nøglerolle i at omsætte vores bæredygtighedsstrategi til handling, og vi er stolte af deres engagement og bidrag.

I vores seneste rapport præsenterer vi eksempler på vores bæredygtighedsindsatser i 2022 indenfor ESG og beskriver vores strategi, ambitioner, fokusområder, nøgletal, mål og aktiviteter. 

Læs mere om vores ESG-rapport 2022

 
elektronisk fakturering

Læs mere om vores bæredygtighedsrapport her

 
 
 
elektronisk fakturering
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De første spadestik mod
mere bæredygtighed

 

I august 2021 introducerede vi den første CSR-strategi i e-conomic. Siden har vi arbejdet på at implementere bæredygtige initiativer, med omtanke for at bæredygtighed hos os har mange varianter.

For os er bæredygtighed et mindset. Netop dén tilgang, samt vores strategi og resultater, kan du læse meget mere om i vores seneste bæredygtighedsrapport.

Hent ESG-rapporten 2022

 

 
 
 
 

Kernen i vores CSR-strategi
er medarbejderne

 

"Vi arbejder løbende på at implementere initiativer, som involverer alle, der arbejder hos os. Vores medarbejdere er kernen i vores bæredygtighedsstrategi. Vi ønsker at styrke vores interne bæredygtighedskultur og bygge videre på vores stærke holdånd med initiativer indenfor bæredygtighed, som forener Visma e-conomic på tværs af teams." 
Nicoline Weih, Sustainability Manager

Læs også: Bæredygtighed: Vi mangler lovgivning i vores branche

 

Læs også: Bæredygtighed: Vi mangler lovgivning i vores branche

elektronisk fakturering
 
 
 
 
 

Udvalgte initiativer

 
 
 • Kontorer i Carlsberg Byen

  Frivilligt arbejde

  Siden 2020 har frivillige fra e-conomic været værter for workshops med studerende fra HackYourFuture. Det blev startskuddet til vores corporate volunteering program: #VolunteerwithVisma, hvor medarbejdere får en fridag om året til at arbejde for en NGO såsom ReDI School, Coding Class og HackYourFuture. 

 • Image alternative text goes here

  Projekt E-waste

  "Projekt E-Waste" giver medarbejderne mulighed for at aflevere privat elektronisk affald så det kan genanvendes, men sikrer også, at vores virksomhedsudstyr genbruges optimalt eller doneres til andre formål. 

   

 • Visma e-conomic kontor i Carlsberg Byen

  Sundhed og mental velvære

  Vi har eget fitnessrum, sund kantine og massageordning. Man kan benytte sig af Visma Health og booke et sundhedstjek eller kostvejledning. Fleksibilitet er også højt på agendaen, så medarbejderne selv vurderer, hvor de kan yde deres bedste - uanset om det er fra hjemmefra eller på kontoret. Alt dette skal bidrage til øget medarbejdertrivsel.

 • Image alternative text goes here

  Sustainability Squad

  Vores sustainability squad, sikrer at bæredygtighed er forankret i e-conomic, at vi får input fra hele organisationen, og at vi har god opbakning til vores initiativer. Derfor har vi i gruppen repræsentanter fra alle afdelinger. 

   

  Læs om vores corporate volunteering program  

  Læs om projekt E-waste

   

  I e-conomic arbejder vi med bæredygtighed,
  fordi det styrker vores forretning og kultur.

   
   
   
   
   

  etik og ansvar

  etik og ansvar

   

  Etik og ansvar

  Vi træffer beslutninger baseret på et etisk grundlag i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi arbejder løbende på at få større indsigt i måden, vi påvirker samfund, klima og medarbejdere. Det er også en af grundene til, at vi har vores whistleblower-kanal, hvor medarbejdere og kunder anonymt og fortroligt kan indberette brud på både lokal og/eller EU/EEA-lovgivning.

  Læs mere om vores whistleblower-kanal

   
   
   

  samfund og sektor

   
   

  Samfund og IT-sektor

  I 2030 mangler IT-sektoren 22.000 IT-professionnelle. Det er en udfordring for både sektoren, individer og for samfundet. Derfor fokuserer vi på at indgå i partnerskaber med fokus på FNs verdensmål, hvor vi kan bruge vores ekspertise til at hjælpe med at løse denne udfordring.

   
   

  Trivsel, diversitet og inklusion

  trivsel diversitet og inklusion

   
   

  Trivsel, diversitet og inklusion

  Vi arbejder med initiativer, der har øje for medarbejdernes motivation, udvikling og velvære. Vi ønsker generelt at bringe mere diversitet og inklusion til IT branchen. Heri indgår et fokus på at inspirere flere kvinder til at vælge en digital karrierevej, såvel som andre marginaliserede grupper, samt børn og unge.

   
   

  Klima og miljø

   
   

  Klima og miljø

  Klimaudfordringerne er tydelige for de fleste. Som softwareudbyder har vi også et ansvar for at arbejde på at reducere vores klimaaftryk. Det gør vi blandt andet ved at fokusere på at optimere vores processer og dermed reducere vores klimaaftryk fra både datacentre, elektronik affald (e-affald) og vores generelle drift.

   
   
   

  Kontakt os

   
   

   
  Nicoline Weih
  Sustainability Manager
  +45 28 29 69 33
  nicoline.weih@visma.com

   

  Nicoline Weih
  CSR Manager
  31 68 76 55
  nicoline.weih@visma.com

   
   
   

  Bliv e-conomic Insider

  Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

  Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

  Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

  E-post indeni talebobbel

  Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

  Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

   
   
  Illustration, mand med computer