Bæredygtighed
har mange farver

 

Hent CSR-rapport 2022  

 
 
 
 

Vores arbejde med CSR og bæredygtighed favner bredt. I Visma e-conomic arbejder med alt fra CO2-udledning via datacentre, til diversitet, medarbejdertrivsel, frivilligt arbejde og elektronisk affald. Alle elementer er lige vigtige. For uden glade medarbejdere lykkes vi ikke med vores klimaindsats. Og uden de rette kompetencer, diversitet og inklusion lykkes vi ikke med at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives og har overskud til at give tilbage til samfundet. Derfor indeholder vores bæredygtighedsstrategi fire punkter:

 

 

Etik og ansvar

Læs mere

 

Samfund og IT-sektor

Læs mere

 

Trivsel, diversitet og inklusion

Læs mere

 

Klima og miljø

Læs mere

 
 
 
 
 
 

Bæredygtighedsrapport

Bæredygtigheds-
rapport

 

I vores nyeste bæredygtighedsrapport, vores anden rapport, fremhæver vi de vigtigste udviklinger og initiativer siden 2021. Vores medarbejdere spiller en nøglerolle i at omsætte vores bæredygtighedsstrategi til handling, og vi er stolte af deres engagement og bidrag.

I rapporten præsenterer vi eksempler på vores bæredygtighedsindsatser i 2022 indenfor ESG og beskriver vores strategi, ambitioner, fokusområder, nøgletal, mål og aktiviteter. Vi er stolte af vores indsats og ser frem til at fortsætte vores bæredygtighedsrejse.

Læs mere om vores bæredygtighedsrapport her

 
elektronisk fakturering

Læs mere om vores bæredygtighedsrapport her

 
 
 
elektronisk fakturering
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det første spadestik mod
mere bæredygtighed

 

I august 2021 introducerede vi den første CSR strategi i Visma e-conomic. Siden har vi arbejdet på at implementere bæredygtige initiativer, med omtanke for at bæredygtighed hos os har mange smagsvarianter og dækker alt fra klima til regeringsførelse og fra mangfoldighed til frivilligt arbejde.

For os er bæredygtighed et mindset. Netop dén tilgang, samt vores strategi og resultater, kan du læse meget mere om i vores bæredygtighedsrapport.

Hent CSR-rapporten 2022

 

 
 

Kernen i vores CSR strategi er medarbejdere

 

Medarbejdere har en helt central rolle i arbejdet med bæredygtighed. Derfor arbejder vi løbende på at implementere initiativer, som involverer alle, der arbejder hos os. Det kan være via vores e-waste projekt, vores corporate volunteering program eller vores Sustainability Squad, hvor vi på tværs af afdelinger drøfter vores arbejde med bæredygtighed.

"Vores medarbejdere er kernen i vores bæredygtighedsstrategi. Vi ønsker at styrke vores interne bæredygtighedskultur og bygge videre på vores stærke holdånd med initiativer indenfor bæredygtighed, som forener Visma e-conomic på tværs af teams." 
Nicoline Weih, CSR Manager

Læs også: Bæredygtighed: Vi mangler lovgivning i vores branche

 

Læs også: Bæredygtighed: Vi mangler lovgivning i vores branche

elektronisk fakturering
 
 
 
 
 

I Visma e-conomic arbejder vi ikke med bæredygtighed, fordi vi skal.
Vi arbejder med bæredygtighed, fordi vi gerne vil.

 
 
 
 
 

etik og ansvar

etik og ansvar

 

Etik og ansvar

Vi træffer beslutninger baseret på et etisk grundlag i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi arbejder kontinuerligt på at opnå en større indsigt i den indvirkning, vores drift har på samfund, klima og medarbejdere.
Det er også en af grundene til, at vi har vores whistleblower-kanal, hvor der er mulighed for anonymt og fortroligt at indberette om mulige brud på både lokal og/eller EU/EEA-lovgivning. Læs mere om vores whistleblower-kanal her.

 
 
 

samfund og sektor

 
 

Samfund og IT-sektor

I 2030 mangler IT-sektoren 22.000 IT-professionnelle. Det er en udfordring for både sektoren, individer og for samfundet. Derfor fokuserer vi på at indgå i partnerskaber med fokus på FNs verdensmål, hvor vi kan bruge vores ekspertise til at hjælpe med at løse denne udfordring.

 
 

Trivsel, diversitet og inklusion

trivsel diversitet og inklusion

 
 

Trivsel, diversitet og inklusion

Vores medarbejdere er kernen til vores succes. Derfor arbejder vi med initiativer, der har øje for deres motivation, udvikling og velvære. Vi ønsker generelt at bringe mere diversitet og inklusion til IT branchen. Heri indgår et fokus på at inspirere flere kvinder til at vælge en digital karrierevej, såvel som andre marginaliserede grupper, samt børn og unge.

 
 

Klima og miljø

 
 

Klima og miljø

Klimaudfordringerne er tydelige for de fleste. Som softwareudbyder har vi også et ansvar for at arbejde på at reducere vores klimaaftryk. Det gør vi blandt andet ved at fokusere på at optimere vores processer og dermed reducere vores klimaaftryk fra både datacentre, elektronik affald (e-affald) og vores generelle drift.

 
 
 
 

Udvalgte initiativer

 
 
 
 • Kontorer i Carlsberg Byen

  Frivilligt arbejde

  Siden 2020 har frivillige fra e-conomic været vært for workshops med studerende fra HackYourFuture. Det har resulteret i, at vi lancerer et nyt corporate volunteering program.

   

 • Image alternative text goes here

  Project E-waste

  Som softwareudbyder har vi startet "Project E-Waste". Det giver medarbejdere mulighed for at aflevere privat elektronisk affald så det kan genanvendes, men sikrer også, at vores virksomhedsenheder bliver sendt til genbrug eller doneret. 
   

 • Visma e-conomic kontor i Carlsberg Byen

  Sundhed

  I Visma e-conomic har vi eget fitnessrum, spinningcykler og massageordning. Herudover kan man benytte sig af Visma Health, hvor det er muligt at få sig et sundhedstjek eller en kostvejledning. Alt dette skal bidrage til øget medarbejdertrivsel.

 • Image alternative text goes here

  Sustainability Squad

  Vores sustainability squad, skal sikre at bæredygtighed er forankret i Visma e-conomic, at vi får input fra hele organisationen, og at vi har god opbakning til vores initiativer. Derfor har vi i gruppen repræsentanter fra alle afdelinger. 

   
   

  Kontakt os

   
   

   
  Nicoline Weih
  CSR Manager
  28 29 69 33
  nicoline.weih@visma.com

   

  Nicoline Weih
  CSR Manager
  31 68 76 55
  nicoline.weih@visma.com

   
   
   

  Bliv e-conomic Insider

  Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

  Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

  Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

  E-post indeni talebobbel

  Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

  Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

   
   
  Illustration, mand med computer