Bæredygtighed
har mange farver

Bæredygtighed
har mange farver

 

Hent bæredygtighedsrapporten for 2021 

 

I Visma e-conomic favner arbejdet med bæredygtighed bredt. Vi arbejder med alt fra CO2-udledning via datacentre, til diversitet, medarbejdertrivsel, frivilligt arbejde og elektronisk affald. Hos os er alle elementer lige vigtige: Uden glade medarbejdere lykkes vi ikke med vores klimaindsats, og uden de rette kompetencer, diversitet og inklusion lykkes vi ikke med at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives og har overskud til at give tilbage til samfundet.

Derfor indeholder vores bæredygtighedsstrategi fire punkter:

 

 Etik og ansvar

 Samfund og sektor

 Trivsel, diversitet og inklusion

 Klima og miljø

Vores medarbejdere er nøglen

 
 
 

Hos os har vores medarbejdere en helt central rolle i arbejdet med bæredygtighed, og derfor arbejder vi kontinuerligt på at implementere initiativer, som involverer alle, der arbejder hos os. Det kan fx være via vores e-waste projekt, via vores corporate volunteering program eller via vores Sustainability Squad, hvor vi på tværs af afdelinger drøfter vores arbejde med bæredygtighed. 

Bæredygtighed er et mindset i Visma e-conomic. Denne tilgang, vores strategi og resultater kan du læse meget mere om i vores første bæredygtighedsrapport.

Hent bæredygtighedsrapporten for 2021

Medarbejderne er nøglen i Visma e-conomics CSR-strategi

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer