Om os

Kom tættere på e-conomic

Er du nysgerrig efter at vide mere om virksomheden bag regnskabsløsningen? Her på siden kan du dykke ned i vores historie, hvad der driver og motiverer os, og hvordan vi arbejder. Du kan også læse mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed og vores fokus på at inddrage vores medarbejdere i vores initiativer – både når det gælder klima, miljø og samfundsansvar. 

 

Er du mere interesseret i at vide mere om e-conomic som arbejdsplads, er du også landet det rigtige sted. Det er nemlig også her, du finder mere information om de karrieremuligheder, vi tilbyder, samt vores stærke, inkluderende arbejdskultur.

 
Visma House

Om Visma e-conomic

Læs mere om vores rejse fra start-up i 2001 til markedsledere inden for regnskabsprogrammer. Læs om vores værdier, vækst og den innovation, der definerer os.

Læs mere

To mennesker står og taler sammen ved et bord

Bæredygtighed

Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed, og hvordan det kommer til udtryk gennem en række initiativer inden for bl.a. klima, miljø, diversitet og frivilligt arbejde.

Læs mere

En kvinde og to mænd står udenfor deres arbejdsplads

Karriere

Er du på udkig efter en karriere med mulighed for at udvikle dig, fleksibilitet og en stærk samarbejdskultur? Læs mere om hverdagen i e-conomic og udforsk vores ledige stillinger.

Læs mere