etik og ansvar

 

e-conomic

 

hvem vi er, og hvad vi gør 

 
 
 
 
 
 
 

Kort og godt om e-conomic

 

e-conomic - en del af Visma - blev grundlagt 2001 i København. Her skabte et team af specialister et fleksibelt, sikkert og brugervenligt regnskabsprogram til alle med behov for regnskabshåndtering.

Både dengang og i dag ønsker vi, at gøre det nemt for virksomheder — uanset branche — at samarbejde med revisor og bogholder om regnskabet. Ligesom det skal være muligt for virksomhedsejere uden regnskabsbaggrund, at styre egen bogføring. Vi tilbyder nemlig et fleksibelt regnskabsprogram, der kan vokse med forretningen, skræddersyes efter behov og integreres med andre arbejdssystemer.

 
 
 


 • 392 ansatte


 • 143 nye ansatte
  (2022)


 • 38 nationaliteter


 • +73 eNPS
  (employee satisfaction)


 • 180.000 kunder


 • +34.000 nye kunder
  (2022)


 • +49 pNPS
  (product satisfaction)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi er her for at hjælpe vores kunder med

at udleve deres største potentiale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Betalingen bogføres automatisk

 
 
 

Et online program for alle

 
 

e-conomic bruges af ​180.000 ​ kunder i alle størrelser, fra alle brancher, og med forskellige grader af kompleksitet. Vi ved derfor bedre end de fleste, at alle behov er forskellige. Og at der er stor forskel på behovene hos virksomhedsejere, bogholdere og revisorer.

Det er også årsagen til at vores regnskabsprogram er bygget op omkring fleksibilitet, som imødekommer alle behov i dag og i fremtiden. Uanset om du driver en tømrervirksomhed, en fortovscafé, en IT-konsulentvirksomhed – eller er revisor eller bogholder.

 
 
 
 
 
 
 

Fokus på kerneforretningen

 

Det er en klar del af vores strategi at investere i ny teknologi og løsninger, der forenkler og automatiserer dyre administrative processer for vores kunder.

I 2023 har vi et stigende fokus på at udvide vores kerneforretning, så den omfatter flere forretningskritiske processer. Det gør vi for at hjælpe vores kunder endnu mere, og for fortsat at kunne tilbyde Danmarks mest fleksible regnskabsprogram, for virksomheder og regnskabskontorer i Danmark.

 
 
 
 

Godkend betaling via mobil

 
 
 
 

etik og ansvar

etik og ansvar

 

"Formålet med vores cloud-baserede regnskabssystem er at skabe værdi, forenkle administrative processer og frigøre tid, som tillader vores kunder at fokusere på og udvikle kerneforretningen."

Lars Engbork, Managing Director of e-conomic

Vores værdier

 

Innovative 

Vi er altid nysgerrige efter at lære og udvide vores — og vores kunders — horisont. Det gør vi ved at fremme samarbejde, innovation og kreativitet, og dermed være parate til at gribe vigtige muligheder, som giver konkurrencemæssige fordele for både vores kunder og samfund. Hverdagen i e-conomic er præget af friheden til at eksperimentere og udvikle, og til at stille de gode — og kritiske — spørgsmål.

Inkluderende

Vores individuelle forskelligheder styrker os. Kombinationen af vores forskellige baggrunde, verdensbilleder og ekspertise gør os til klogere og bedre problemløsere. Det gør det muligt at optimere, udvikle og levere software i verdensklasse til vores mangfoldige kundebase. Frem for alt er vi et team. Vi fremmer et kollegialt og hjælpende arbejdsmiljø med gennemsigtige arbejdsprocesser.

Ansvarlige 

Vi er i konstant udvikling. Det er vi både for at være i overensstemmelse med lokale og globale krav til regnskabsløsninger, men i høj grad også for at bidrage til udviklingen af bæredygtige virksomheder og samfund. I e-conomic engagerer vi os for at skabe værdi for mennesker, virksomheder og samfund gennem kompatibel og pålidelig teknologi. 

Dedikerede

Vores kunder stoler på, at vi leverer teknologi og tjenester af højeste kvalitet og robusthed. Det tager vi meget seriøst. Derfor dedikerer vi os til, at finde løsninger og levere exceptionelle resultater, der støtter vores kunders succes. I e-conomic tror vi nemlig på, at dedikation er det, der sker, når passion og frihed smelter sammen. Når interesserne forfølges, ser vi, at alle kommer til gavn — enkeltpersoner, kolleger, kunder og samfund.

 
 

Læs mere om vores CSR-strategi

 
 

Medarbejderne er kernen i vores virksomhed

 

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er vores største aktiv. De er årsagen til alle vores præstationer. Med deres midler og ekspertise, er vi i stand til at levere til og følge den digitale udvikling i branchen — med det formål at give vores kunder muligheden for at optimere og digitalisere deres forretning. Derfor placerer vi medarbejderne i centrum af vores organisation og processer. På den måde skaber vi de bedste arbejdsbetingelser for, at vores ekstremt engagerede medarbejdere lærer og blomstrer. Ud fra den tankegang er vores ledelse fokuseret på, at skabe et inspirerende vækstmiljø, der støtter og styrker medarbejderne.

 
Kontorer i Carlsberg Byen
 
   

  Læs mere om karriere i e-conomic

   
   
   
   
   
   

  Fra en revisor der fik en idé til 180.000 danske virksomheder

   

  e-conomic blev grundlagt i 2001 af revisor Jacob Wandt. Han havde længe tænkt, at der manglede et ordentligt redskab til at gøre samarbejdet mellem revisor og kunde lettere. Jacob Wandt sammensatte derfor et team af ildsjæle, som gik i gang med at udvikle en regnskabsløsning, der var fleksibel, sikker og nem at bruge. I dag er e-conomic markedsledende i cloud-baserede økonomisystemer i Danmark.

   
   
   
   
   
   

  De vigtigste milepæle i vores historie

   

   

  •  

   2001

   e-conomic grundlægges af Jacob Wandt 
   50 kunder og 0 ansatte

  •  

   2004

   1.243 kunder og 2 ansatte

  •  

   2006

   e-conomic etablerer sig i Norge, Sverige og England

  •  

   2008

   16.261 kunder og 63 ansatte
   Torben Frigaard Rasmussen tiltræder som CEO

  •  

   2010

   25.000 kunder og knap 100 ansatte

  •  

   2012

   60.000 kunder rundes og 130 ansatte

  •  

   2013

   e-conomic bliver købt af den engelske kapitalfond HgCapital

  •  

   2014

   Mogens Elsberg bliver ny CEO

  •  

   2015

   e-conomic bliver en del af det norskejede Visma
   Ny CEO er Eilert Hanoa

  •  

   2016

   100.000 kunder rundes og vi bliver en del af Visma

  •  

   2018

   Mads Rebsdorf udnævnes til CEO

  •  

   2020

   Lars Engbork udnævnes til ny CEO

  •  

   2021

   150.000 kunder rundes
   e-conomic flytter til et nybygget domicil i Carlsberg Byen

   

   
   
   
   

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en e-mail.
  Vi er over 300 medarbejdere, der hver dag arbejder på at gøre hverdagen endnu bedre for vores kunder –
  og vores kundeservice sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en e-mail. Vi er over 300 medarbejdere, der hver dag arbejder på at gøre hverdagen endnu bedre for vores kunder – og vores kundeservice sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

  Se mere

   
   

  Bliv e-conomic Insider

  Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

  Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

  Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

  E-post indeni talebobbel

  Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

  Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

   
   
  Illustration, mand med computer