om visma e-conomic

Hvem vi er, 
og hvad vi gør
 

En gruppe mennesker sidder ved et bord på en arbejdsplads
 

om e-conomic

Kort og godt om e-conomic

e-conomic - en del af Visma - blev grundlagt 2001 i København. Her skabte et team af specialister et fleksibelt, sikkert og brugervenligt regnskabsprogram til alle med behov for regnskabshåndtering.

Både dengang og i dag ønsker vi, at gøre det nemt for virksomheder — uanset branche — at samarbejde med revisor og bogholder om regnskabet. Ligesom det skal være muligt for virksomhedsejere uden regnskabsbaggrund, at styre egen bogføring. Vi tilbyder nemlig et fleksibelt regnskabsprogram, der kan vokse med forretningen, skræddersyes efter behov og integreres med andre arbejdssystemer.

 

468 ansatte

 

38 nationaliteter

 

+75 eNPS (employee satisfaction)

 

200.000 kunder

 

+38.000 nye kunder (2023)

 

+49 pNPS (product satisfaction)

 

 

Vi er her for at hjælpe vores kunder med at udleve deres største potentiale.

 
En mand sidder og skriver på en computer på en arbejdsplads

regnskabsprogrammet til alle behov

Et online program for alle

e-conomic bruges af ​200.000 ​kunder i alle størrelser, fra alle brancher, og med forskellige grader af kompleksitet. Vi ved derfor bedre end de fleste, at alle behov er forskellige. Og at der er stor forskel på behovene hos virksomhedsejere, bogholdere og revisorer.

Det er også årsagen til at vores regnskabsprogram er bygget op omkring fleksibilitet, som imødekommer alle behov i dag og i fremtiden. Uanset om du driver en tømrervirksomhed, en fortovscafé, en IT-konsulentvirksomhed – eller er revisor eller bogholder.

 

ny teknologi og nye løsninger

Fokus på kerneforretningen

Det er en klar del af vores strategi at investere i ny teknologi og løsninger, der forenkler og automatiserer dyre administrative processer for vores kunder.

I 2023 har vi haft et stigende fokus på at udvide vores kerneforretning, så den omfatter flere forretningskritiske processer. Det har vi gjort for at hjælpe vores kunder endnu mere, og for fortsat at kunne tilbyde Danmarks mest fleksible regnskabsprogram, for virksomheder og regnskabskontorer i Danmark.

En mand sidder og arbejder med kode på en arbejdsplads
 

værdier i e-conomic

Vores fire værdier
 

Innovative

Vi er altid nysgerrige efter at lære og udvide vores — og vores kunders — horisont. Det gør vi ved at fremme samarbejde, innovation og kreativitet, og dermed være parate til at gribe vigtige muligheder, som giver konkurrencemæssige fordele for både vores kunder og samfund. Hverdagen i e-conomic er præget af friheden til at eksperimentere og udvikle, og til at stille de gode — og kritiske — spørgsmål.

 

Inkluderende

Vores individuelle forskelligheder styrker os. Kombinationen af vores forskellige baggrunde, verdensbilleder og ekspertise gør os til klogere og bedre problemløsere. Det gør det muligt at optimere, udvikle og levere software i verdensklasse til vores mangfoldige kundebase. Frem for alt er vi et team. Vi fremmer et kollegialt og hjælpende arbejdsmiljø med gennemsigtige arbejdsprocesser.

 

Ansvarlige

Vi er i konstant udvikling. Det er vi både for at være i overensstemmelse med lokale og globale krav til regnskabsløsninger, men i høj grad også for at bidrage til udviklingen af bæredygtige virksomheder og samfund. I e-conomic engagerer vi os for at skabe værdi for mennesker, virksomheder og samfund gennem kompatibel og pålidelig teknologi.

 

Dedikerede

Vores kunder stoler på, at vi leverer teknologi og tjenester af højeste kvalitet og robusthed. Det tager vi meget seriøst. Derfor dedikerer vi os til, at finde løsninger og levere exceptionelle resultater, der støtter vores kunders succes. I e-conomic tror vi nemlig på, at dedikation er det, der sker, når passion og frihed smelter sammen. Når interesserne forfølges, ser vi, at alle kommer til gavn — enkeltpersoner, kolleger, kunder og samfund.

 

 

få hjælp

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en e-mail. Vi er over 
300 medarbejdere, der hver dag arbejder på at gøre hverdagen endnu bedre for vores kunder – og vores kundeservice sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 

Se mere

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-mail er påkrævet

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone