You are here

Regnskabsprogram til din virksomhed

Simpel bogføring og fakturering med e-conomic

Vælg den sikre og komplette løsning når du skal holde styr på din virksomheds regnskab og økonomi. e-conomic er et 100 % online regnskabsprogram, som har eksisteret siden 2001, og som i dag har flere end 70.000 kunder. Vores regnskabsprogram henvender sig til små (start-up) og mellemstore virksomheder inden for alle brancher.

Du kan prøve e-conomic gratis og uforpligtende i 14 dage. Kreditkort er ikke nødvendigt.

Prøv gratis i 14 dage!
 

Vi besluttede at finde et system, som alle - også dem uden en regnskabsmæssig baggrund - kan navigere rundt i
Jørgen Bjerre - ParadIS

Opret din første faktura på 5 min.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med e-conomic. Opret og send din første faktura på blot 5 min. Du kan bruge e-conomic fakturaskabelon, som ligger i regnskabsprogrammet, eller du kan tilpasse din egen.

Med e-conomic er du sikret, at alle lovkrav bliver opfyldt, når du opretter en faktura såsom fakturanummer, kontaktoplysninger og håndtering af moms.

Opret faktura med e-conomic fakturaskabelon

Faktura i e-conomic

Hvad koster e-conomic regnskabsprogram?

Du kan vælge mellem tre betalingsløsninger hos e-conomic:

  • Start-up, 99 kr. pr. måned – Henvender sig til nystartede virksomheder, som behøver grundlæggende funktioner til bogføring og fakturering.
  • Small Business, 159 kr. pr. måned – Henvender sig til den voksende virksomhed, som behøver flere posteringer, ordreudsendelse og integration med bank.
  • Professional, 349 kr. pr. måned – Henvender sig til den etablerede virksomhed, som har behov for mange posteringer, øget kontrol over regnskaberne og større fleksibilite

e-conomic giver dig altså et regnskabsprogram, der kan vokse med din virksomhed! Og er du ikke tilfreds inden for de første 2 måneder, så kan du få dine penge tilbage.

Læs mere om priser for e-conomic

skift_til_e-conomic_regnskabsprogram.png

Skift til e-conomic fra dit eksisterende regnskabsprogram

Det er nemt at skifte til e-conomic, hvis du allerede har et regnskabsprogram fra eksempelvis Dinero, Billy's Billing eller C5. Vi gennemfører sikker dataoverførsel og hjælper dig i gang med e-conomic. Se hvordan her

Har du spørgsmål, så kontakt vores support som kan hjælpe dig i gang.

Ubegrænset og gratis support følger med dit regnskabsprogram

Så snart du er blevet kunde hos e-conomic bliver du ringet op af vores supportteam, som hjælper dig i gang med programmet. På den måde bliver du hurtigt klædt på til at arbejde sikkert og trygt med dit regnskab.

Opstår der herefter spørgsmål eller problemer med dit regnskab kan du altid kontakte e-conomic gratis. Vi sidder klar ved telefonen, mailen eller chatten alle hverdage. Du kan også tilmelde dig gratis online kurser eller finde svar i vores e-copedia.

Besøg vores support

 

e-conomic_support.jpg

 

Flere end 3.500 revisorer og bogholdere benytter e-conomic

Blandt revisorer og bogholdere er e-conomic et meget velkendt regnskabsprogram. Du får derfor hurtig og kompetent rådgivning om dit regnskab, når du samarbejder med din revisor. 

Din revisor eller bogholder har altid gratis adgang til dit regnskab.

Find en revisor nær dig

revisor_e-conomic_regnskabsprogram.png

Mød personerne bag regnskabsprogrammet

 

Gratis demo i 14 dage!
Kreditkort er ikke nødvendigt