You are here

Regnskabsprogram til din virksomhed

Få simpel bogføring og fakturering med e-conomic

Vælg den sikre og komplette løsning når du skal holde styr på din virksomheds regnskab og økonomi. e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som har eksisteret siden 2001. I dag har vi flere end 90.000 kunder, hvilket gør e-conomic til Danmarks mest benyttede regnskabsprogram. e-conomic henvender sig til små (start-up) og mellemstore virksomheder inden for alle brancher.

Du kan prøve e-conomic regnskabsprogram gratis og uforpligtende i 14 dage. Kreditkort er ikke nødvendigt.

Prøv gratis i 14 dage!  

Vi besluttede at finde et system, som alle - også dem uden en regnskabsmæssig baggrund - kan navigere rundt i Jørgen Bjerre - ParadIS

Sådan kommer du i gang med e-conomic regnskabsprogram

Kort efter at du har taget en demo af e-conomic, modtager du en mail med dine adgangsoplysninger til programmet. I videoen nedenfor viser vi dig de basale indstillinger, som du bør gennemgå. På den måde kommer du godt i gang med dit regnskab i e-conomic.

Opret din første faktura på 5 min.

Slip for at bruge excel eller word til din fakturering. Med e-conomic regnskabsprogram er det nemt og hurtigt at fakturere. Opret og send din første faktura på blot 5 min. Du kan bruge e-conomic fakturaskabelon, som er en fast del af regnskabsprogrammet, eller du kan tilpasse din egen.

Med e-conomic er du sikret, at alle lovkrav bliver opfyldt, når du opretter en faktura såsom fortløbende fakturanummer, kontaktoplysninger og håndtering af moms.

Opret faktura med e-conomic fakturaskabelon

Faktura i e-conomic
skift_til_e-conomic_regnskabsprogram.png

Skift til e-conomic fra dit eksisterende regnskabsprogram

Det er nemt at skifte til e-conomic, hvis du allerede har et regnskabsprogram fra eksempelvis Dinero, Xena, Billy's Billing eller C5. Vi gennemfører sikker dataoverførsel af dit regnskab og hjælper dig i gang med e-conomic. Se hvordan her

Har du spørgsmål, så kontakt vores support som kan hjælpe dig i gang.

Flere end 3.500 revisorer og bogholdere benytter e-conomic

Blandt revisorer og bogholdere er e-conomic et meget velkendt regnskabsprogram. Du får derfor hurtig og kompetent rådgivning om dit regnskab, når du samarbejder med din revisor. 

Din revisor eller bogholder har altid gratis adgang til dit regnskab.

Find en revisor nær dig

revisor_e-conomic_regnskabsprogram.png

Support i særklasse følger med dit regnskabsprogram

Så snart du er blevet kunde hos e-conomic bliver du ringet op af vores supportteam, som hjælper dig i gang med regnskabsprogrammet. På den måde bliver du hurtigt klædt på til at arbejde sikkert og trygt med dit regnskab.

Opstår der herefter spørgsmål eller problemer med dit regnskab kan du altid kontakte e-conomic gratis. Vi sidder klar ved telefonen, mailen eller chatten alle hverdage. Du kan også tilmelde dig gratis introduktionskurser i København og Vejle, gratis online kurser eller finde svar i vores e-copedia.

Besøg vores support

 

e-conomic_support.jpg

 

Hvad koster e-conomic regnskabsprogram?

Du kan vælge mellem tre betalingsløsninger hos e-conomic:

  • Start-up, 99 kr. pr. måned – Henvender sig til nystartede virksomheder, som behøver grundlæggende funktioner til bogføring og fakturering.
  • Small Business, 159 kr. pr. måned – Henvender sig til den voksende virksomhed, som behøver flere posteringer, ordreudsendelse og integration med bank.
  • Professional, 349 kr. pr. måned – Henvender sig til den etablerede virksomhed, som har behov for mange posteringer, øget kontrol over regnskaberne og større fleksibilite

e-conomic giver dig altså et regnskabsprogram, der kan vokse med din virksomhed! Du betaler ingen etableringsomkostninger eller andre skjulte omkostninger, og du kan altid opsige dit abonnement, hvis du ønsker det. Derudover har vi 90 dages fortrydelsesgaranti, som betyder, at vi giver dig alle pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med e-conomic.

Læs mere om priser for e-conomic

Mød personerne bag regnskabsprogrammet

Prøv gratis i 14 dage!
Kreditkort er ikke nødvendigt