Prøv danskernes foretrukne
online regnskabsprogram

Få simpel bogføring og fakturering med e-conomic

Dine oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik
 Du får alle funktioner du har brug for
 Gratis support på mail, chat og telefon
 Få en gratis prøveperiode - helt uforpligtende
 
 
 
 

Sammenlign regnskabsprogrammer 

 

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?


Når du står overfor at skulle vælge et nyt regnskabsprogram, kan det være svært at vurdere præcist, hvilket et der er det bedste for dig og din virksomhed. Og det forstår vi godt. Der findes efterhånden mange muligheder på markedet, og selvom det selvfølgelig er godt med et bredt udvalg, så komplicerer det også dit valg. 

 

Hvad er dine ønsker og behov?


Inden du kan vurdere, hvilket regnskabsprogram du skal vælge, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke ønsker og behov du har til programmet. Sidder du ikke selv med regnskabet, kan det være svært at afgøre, og derfor er vores anbefaling, at du altid involverer dem, der skal arbejde i programmet, i processen. På den måde sikrer du nemlig, at al vigtig funktionalitet er til stede fra starten. 

 

Her er de ønsker og behov, vi oftest støder på


Vi oplever ofte, at virksomheder er på jagt efter et regnskabsprogram, der er fleksibelt. Og med fleksibelt mener vi både et program, der i sig selv er fleksibelt - og kan udvikle sig i takt med, at dine behov ændrer sig. Men også et program, der skaber mere fleksibilitet i din hverdag. 

Mange, der er på udkig efter et nyt regnskabsprogram, har et ønske om at bruge mindre tid på regnskabet og få mere fleksibilitet i hverdagen ved at frigive tid til andre vigtige opgaver. Derfor har de behov for et program, der kan overtage nogle af de manuelle arbejdsgange, der er forbundet med at lave regnskab. Med e-conomic kan du automatisere et hav af manuelle arbejdsgange - fx letter vi din arbejdsbyrde i forbindelse med momsindberetning og bankafstemning. 

De fleste ønsker også et program, de har adgang til - uanset om de arbejder fra (hjemme)kontoret eller på farten. Og som de kan give deres revisor adgang til, så samarbejdet bliver gjort lettere. e-conomic er et online regnskabsprogram, og du har derfor altid adgang til dit regnskab - så længe, der er internetforbindelse. Du kan også give din revisor adgang fra sin computer, så I altid præsenteres for de samme tal og kan samarbejde om regnskabet samt sparre om økonomiske og forretningsmæssige aspekter af din virksomhed.

Vi møder også mange, der gerne vil have muligheden for at få kompetent vejledning og support, når de laver deres regnskab. I e-conomic er vi meget stolte af vores dedikerede support-team. De hjælper nemlig hver dag vores kunder med at løse deres udfordringer i forbindelse med regnskabet. Du kan både fange dem på telefonen og chatten eller hjælpe dig selv med vores hjælpeartikler, videoer, online kurser, osv.

De fleste ønsker at finde et regnskabsprogram, der ikke skal udskiftes lige foreløbig. Men de behov du har i dag, er ikke nødvendigvis de samme om et år. Derfor er der stor efterspørgsel efter et regnskabsprogram, der er fleksibelt og kan tilpasses virksomhedens skiftende behov. I e-conomic tilbyder vi simple og fleksible pakkeløsninger, så du kan starte på det niveau, der passer dig, og skalere op eller ned i takt med, at dine behov ændrer sig. Vi har et stort udvalg af integrationer - og med integrationer mener vi funktionaliteter, der kan kobles til dit regnskabsprogram alt efter behov. Det betyder, at du nemt kan integrere specifikke systemer - f.eks. løn-, kasse- og tidsregistrering til din e-conomic-løsning, og på den måde få de funktionaliteter, der passer ind i lige præcis din arbejdsdag. 

Til sidst oplever vi selvfølgelig også ofte, at vores kunder ønsker et regnskabsprogram, der stiller høje krav til sikkerheden. Og det gør vi i den grad i e-conomic. Din sikkerhed er vores første prioritet, og når du indgår en aftale med os, sørger vi for, at du ikke skal bekymre dig om beskyttelsen af dine data. Desuden kan du også selv styre, hvem der har adgang til dine data via den totrinsbekræftelse, vi anvender. 

 

Sammenligning af regnskabsprogrammer


Når du har fået styr på, hvilke ønsker du har til dit fremtidige regnskabsprogram, kan du begynde at sammenligne de forskellige programmer, der er på markedet. Vi har lavet et overblik, hvor vi sammenligner de mest anvendte regnskabsprogrammer i Danmark, så du nemt kan se, hvad hvert program har at tilbyde, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Vi håber, at det kan gøre dig klogere på, hvilket regnskabsprogram der er det bedste for netop dig og din virksomhed. 

Vi har herunder lavet nogle eksempler på ting der oftest sammenlignes. 

Sammenlign e-conomic med andre regnskabsprogrammer

 

e-conomic vs Dinero

Klik på det overstående link og læs om hvordan e-conomic adskiller sig fra Dinero.

e-conomic vs Billy

Sammenligning undervejs

e-conomic vs Uniconta

Sammenligning undervejs

 

 
 
 

Support ud over det sædvanlige

I e-conomic online regnskabsprogram er der gratis support på mail, chat og telefon
 
 

Engageret kundeservice på telefonen 

 
 

Hurtige besvarelser på chatten 

 
 

Gratis online kurser hver dag
- også for brugere på en prøveperiode

 
 

Hjælpeartikler til enhver situation 

 
 

Utallige hjælpevideoer

 
 
 
 
 

Flere end 3.500 revisorer og bogholdere benytter e-conomic regnskabsprogram

Blandt revisorer og bogholdere er e-conomic et meget velkendt regnskabsprogram.
Du får derfor hurtig og kompetent rådgivning om dit regnskab, når du samarbejder med din revisor. 

Din revisor eller bogholder har altid gratis adgang til dit regnskab.

Prøv e-conomic regnskabsprogram gratis og uden forpligtelser

 

Kræver ikke kreditkort

Ingen binding

Udløber automatisk

 

Prøv e-conomic nu

 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer