Certificeret forhandler

Udvid din kundebase

Hvert år vokser vores kundebase med flere tusinde nye kunder. Mange af dem har brug for en moderne digital rådgiver, der forstår deres udfordringer og kan præsentere innovative løsninger. Som certificeret forhandler – og partner i e-conomic – kunne det være dig.

Bliv partner i e-conomic Læs mere om partnerprogrammerne i e-conomic

 

Styrk og vækst din forretning

Som certificeret forhandler i e-conomic, åbner der sig en verden af muligheder for dig. Her kan du opleve økonomisk vækst, udvide dit samlede tilbud til slutkunderne og styrke din position på markedet. På denne måde kan du tage ejerskab over salgsprocessen og sikre dine kunder en nem onboarding og hurtig eksekvering.

 

Udover muligheden for at tilbyde din løsning som en del af en samlet pakke med e-conomic, får du en fremtrædende placering på vores online markedsplads. Det giver dig maksimal eksponering for vores store kundebase.

 

Som en del af vores økosystem indgår du i et netværk med de bedste i branchen, og er med til at gøre hverdagen nemmere for tusindvis af danske virksomheder – hver dag. 
 

Udforsk vores online app-marked

To personer står på en arbejdsplads og kigger på en telefon
 
En kvinde sidder ved sit skrivebord og smiler

Skræddersyet kompetenceudvikling

Tag dit kendskab til e-conomic til næste niveau med vores certificeringskurser og produkttræning – specifikt tilpasset dig som certificeret forhandler.

 

Vores mål er at støtte dig og sikre, at du oplever udvikling allerede fra begyndelsen af vores partnerskab. Derfor er vi også altid klar til en dialog, hvor du kan få sparring og rådgivning om, hvordan du bedst vækster og udvider din forretning.

 

Med vores partner-nyhedsbrev, som du modtager direkte i din indbakke, bliver du løbende opdateret om de nyeste produkter og initiativer i e-conomic. Derudover modtager du også invitationer til netværksarrangementer, såsom vores årlige begivenhed, Partner Summit, hvor du kan dele viden og udvide dit netværk med andre e-conomic partnere.
 

Få nyhedsbrev direkte i din indbakke

 

Hjælp til jeres markedsføringsaktiviteter

Har du ønske om at udrulle markedsføringskampagner, der skaber mere vækst for din forretning, kan vi, som en særlig service for dig som partner og forhandler af e-conomic, assistere med det.

 

Gennem en dialog, hvor vi afdækker din virksomheds behov og ambitioner, tilbyder vi forskellige værktøjer og ressourcer, der hjælper dig med at markedsføre din løsning og nå ud til slutkunder på en effektiv og relevant måde.

 

Din succes og vækst er nemlig til gavn for dig, os og vores fælles kunder.

To mennesker sidder og taler sammen foran en computer i en butik
 

ARRANGEMENTER

Arrangementer og netværk

Vi sætter stor pris på vores partnere. Derfor, og for at fejre og styrke vores gode samarbejde, afholder vi årligt et stort arrangement for jer.

Derudover ønsker vi også at støtte op om jeres arrangementer og aktiviteter, og vi ser frem til at deltage, når invitationen tikker ind i vores indbakke.
 

Partner Summit

Hvert år har vi fornøjelsen af at invitere jer til vores Partner Summit – en dag og aften, der kombinerer faglig indsigt med en uformel atmosfære. Her sammensætter vi et program, der beriger jer med inspirerende og værdifuld viden. Dagen byder også på en unik mulighed for at netværke med de øvrige partnere i e-conomic, hvor I kan dele erfaringer og etablere nye relationer.

Vi garanterer en spændende og sjov eftermiddag med fuld forplejning, så I kan fokusere på at lære, netværke og nyde dagen i godt selskab.

Arrangementer sammen med jer

Udover vores egne initiativer er vi altid glade for at deltage i jeres arrangementer, både messer, webinarer eller noget helt tredje. Vi er også parate til at assistere og samarbejde med jer om arrangementerne, hvis behovet er der.

For eksempel er vi til stede ved begivenheder som Digital Day, hvor vi ikke blot deltager, men også støtter tech- og restaurationsbranchen ved at sponsorere arrangementet.

Kontakt os

Vil du være partner 
i e-conomic?

Kom tættere på mere end 200.000 kunder. 
Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en snak om 
dine muligheder som partner i e-conomic.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.