e-conomic regnskabsprogram

Bevar overblikket, som din virksomhed vokser

Med de rette værktøjer, automatiseres dit regnskabsarbejde, og giver dig tid og indsigt til at optimere din forretning - i et system, som vokser i takt med din virksomhed.

Find den løsning, der passer til dig 

Tre mennesker sidder rundt om et bord og arbejder
 

Et fleksibelt regnskabsprogram

Få en fleksibel hverdag med 
plads til vækst

Med e-conomic får du en bred vifte af muligheder, der styrker din forretning, og understøtter din vækstrejse. Muligheder, der lader dig lægge din energi dér, hvor det giver mening - for dig og din virksomhed. Med vores automatiseringsfunktioner, som en integreret del af din arbejdsdag, trækker systemet det tunge læs af administrativt arbejde, og sikrer dig fleksibilitet og overskud.
 

Prøv e-conomic gratis Læs om optimering af arbejdsgange
 

Minimér omkostningerne 
i din forretning

Med et overskueligt og detaljeret indblik i din virksomheds økonomi får du de bedste forudsætninger for at træffe beslutninger, der sikrer din fremtidige succes.

Få et grundigt overblik 
over din økonomi

Med et godt overblik over din økonomi og forretning, ved du præcis, hvor du kan effektivisere og optimere.

Et system til dine behov 
- i dag og i morgen

Vores fleksible pakkeløsninger, giver dig de funktioner, som passer til din arbejdsdag - også når virksomheden vokser.

 

200.000 kunder i E-conomic

Vi er stolte af at være danskernes 
foretrukne regnskabsprogram

 

INTRODUKTION TIL E-CONOMIC

Gør det nemmere at 
drive forretning

Som kunde i e-conomic har du rig mulighed for at automatisere de tidskrævende arbejdsopgaver - såsom din bankafstemning og bilagshåndtering. Det optimerer arbejdsgangene i din virksomhed og sparer dig både tid og penge. Du får også et regnskabsprogram, der skaber rammerne for det ideelle samarbejde - både mellem dig, dine medarbejdere, og revisor eller bogholder.

e-conomic sikrer dig den nødvendige fleksibilitet og møder dine behov i dag, men også i takt med, at din virksomhed vokser og samfundet udvikler sig.

Få mere tid i hverdagen

Gør automatisering til en integreret del af din hverdag. Når systemet klarer tastearbejdet, frigives der tid til, at du og dine kollegaer kan skabe værdi et andet sted i forretningen.

Samarbejd om regnskabet

I e-conomic kan du oprette brugere med forskellige typer af adgang til regnskabet. Sådan styrker du sikkerheden, skruer op for effektiviteten og samarbejdet samt reducerer fejl.

 

Dit regnskabsprogram - også i fremtiden

Fremtiden stiller nye krav til regnskabet, og med krav stiger kompleksiteten. Med e-conomic får du et system, der går forrest i udviklingen af brugbare funktioner - i tæt dialog med kunderne.

Få mere tid i hverdagen

Gør automatisering til en integreret del af din hverdag. Når systemet klarer tastearbejdet, frigives der tid til, at du og dine kollegaer kan skabe værdi et andet sted i forretningen.

En kvinde klædt i blåt sidder og smiler foran en computer

Få adgang til funktioner, som automatiserer din bankafstemning, aflæser og matcher dine bilag, godkender dokumenter, giver automatiske forslag til bogføring og meget mere. Sådan sparer du tid på regnskabet samtidig med, at du minimerer risikoen for tastefejl.

Samarbejd om regnskabet

I e-conomic kan du oprette brugere med forskellige typer af adgang til regnskabet. Sådan styrker du sikkerheden, skruer op for effektiviteten og samarbejdet samt reducerer fejl.

To mennesker står og taler sammen på en arbejdsplads

Med tilpasset adgang til e-conomic følger klare linjer omkring rolle og arbejdsopgaver i regnskabet. Sådan bliver samarbejdet nemmere, ligesom dine medarbejdere og kollegaer får bedre forudsætninger for at udføre deres arbejde. Det samme gælder for din revisor eller bogholder.

 

Dit regnskabsprogram - også i fremtiden

Fremtiden stiller nye krav til regnskabet, og med krav stiger kompleksiteten. Med e-conomic får du et system, der går forrest i udviklingen af brugbare funktioner - i tæt dialog med kunderne.

En mand sidder med en tablet i en frodig gård og kigger ud i luften

Vores brede udvalg af funktioner er i konstant udvikling. Vi arbejder i tæt dialog med vores kunder for at udvikle netop det, du har brug for i din hverdag. Du kan stort set samle al økonomiarbejdet i e-conomic -  fra opbevaring af bilag, til betaling af leverandørfaktura. Ligesom du kan være tryg ved, at dit regnskab altid opfylder krav og lovgivning.

 

INTRODUKTION TIL E-CONOMIC

Få et indblik i e-conomic

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan e-conomic skaber værdi i din hverdag? 
Se videoen og få et indblik i 5 specifikke funktioner, du vil få glæde af fra start.
 

Læs mere Se alle funktioner i e-conomic 

 

 

 
hero-video.jpg
 
 

INTEGRATIONER TIL E-CONOMIC

Lad dine systemer 
tale sammen

Sammensæt de arbejdssystemer, du bruger dagligt og skræddersy en løsning, der passer til din specifikke virksomhed og branche. Når systemerne integreres til e-conomic, deles dataen automatisk, og sikrer at dit regnskab er opdateret med de nyeste tal. Udover at du undgår manuel indtastning og ekstra arbejde, minimerer du også tastefejl og unøjagtigheder i regnskabet.
 

Se vores integrationer Læs mere om vores brancheløsninger

En kvinde står på et lager med en tablet
 

DEN NYE BOGFØRINGSLOV

Slip for bekymringer omkring den 
nye bogføringslov

Med den nye bogføringslov stilles der nye krav til, hvordan du håndterer dit regnskab. Vi hjælper dig med at forblive opdateret på udviklingen af loven, og på den måde sikre, at du altid lever op til dens regler og krav til regnskab.

 

Læs mere om den nye bogføringslov

 

SKIFT TIL E-CONOMIC

Flyt dit regnskab 
til e-conomic

Uanset om du bruger et andet regnskabsprogram og ønsker at skifte til e-conomic, eller om du har håndteret regnskabet manuelt indtil nu, så hjælper vi dig med at få dataen ind i systemet og komme godt i gang. Det vigtigste er, at du føler dig tryg i processen og intet går tabt.
 

Læs mere om flytning til e-conomic 

En kvinde sidder ved sit skrivebord og smiler

TAG TESTEN

Find den helt rigtige løsning for dig

I e-conomic tilbyder vi fire forskellige pakkeløsninger afhængigt af, hvordan du ønsker at arbejde med regnskab. Svar på spørgsmålene og bliv klogere på hvilken pakke, der passer til dig.

Vi anbefaler en snak

Det ser ud til, at du har brug for en 
skræddersyet løsning, så vi anbefaler, 
at du udfylder kontaktformularen, så vi kan
ringe dig op og finde den bedste løsning 
til dig og din virksomhed.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Spørgsmål 1 ud af 4 (0%)

Hvilke af følgende har du brug for at kunne sende til dine kunder?

 

NYHEDER

Se et udpluk af vores nyeste funktioner

Vi har en passion for at udvikle innovative løsninger, der letter arbejdet for vores kunder. Derfor arbejder vi altid på at udvikle og optimere e-conomic – baseret på dine ønsker og behov. Nedenfor finder du et udpluk af de nyeste tilføjelser til e-conomic.

 

Se alle funktioner i e-conomic Pakker og priser
 

Lav bankafstemning i anden valuta

Nu er det blevet muligt at lave bankafstemningen i anden valuta end DKK på alle dine aftaler.

Anmod om bilag på bogførte posteringer

Med denne nye funktion kan du anmode dine kollegaer om manglende bilag på en postering - også selvom den allerede er bogført.

Udfyld procedurebeskrivelse i e-conomic

Find en skabelon til beskrivelse af din bogføringsprocedure, udfyld den og opfyld kravene for den nye bogføringslov.

 

KUNDER I E-CONOMIC

Hør hvad vores kunder fortæller

Få et indblik i, hvordan Trekantens El Teknik bruger 
e-conomic, og hvordan systemet skaber værdi i deres hverdag.
 

Læs mere Prøv gratis

Kontakt

Lad os tage en snak

Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en 
uforpligtende snak om dine behov og muligheder.

Skriv dit navn her
Skriv dit nummer her

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-mail er påkrævet

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone