AUTOMATISERET REGNSKAB

Automatisér dit regnskab med e-conomic

 

HVORFOR AUTOMATISERE

Få mere tid til dét, der tæller

Når du automatiserer dit regnskab i e-conomic, lader du programmet overtage en række af dine manuelle arbejdsopgaver, og det er der flere fordele ved. Du får bl.a. mere tid i hverdagen, der kan bruges på netop dét, der giver mening for din virksomhed. Herudover minimerer du risikoen for at lave simple tastefejl. Fejl, der er menneskelige, men som kan have konsekvenser for din virksomhed.


 

Mere tid og fleksibilitet i hverdagen

Automatisér dine manuelle arbejdsgange og spar værdifuld tid på regnskabet. Så får du en mere fleksibel hverdag med tid til andre vigtige opgaver.

Færre fejl i regnskabet

Når du automatiserer dit regnskab, undgår du at lave simple tastefejl, der kan have konsekvenser for din virksomhed.
 

Bliv klar til fremtidens arbejdsgang

Den nye bogføringslov gør det tydeligt, at automatisering af administrativt arbejde er et stort fokus for fremtiden. Bliv allerede nu klar til fremtidens arbejdsgang.

 

SÅDAN AUTOMATISERER DU MED E-CONOMIC

Fra manuelle til 
automatiserede arbejdsgange

I e-conomic er der flere forskellige regnskabsmæssige processer, som du kan automatisere. Læs mere om, hvilke manuelle arbejdsgange, du kan vinke farvel til, når du bruger e-conomic.


 

AUTOFORSLAG OG AFLÆSNING AF BILAG

Lad e-conomic aflæse dine 
bilag og få automatiske konteringsforslag

e-conomic kan automatisk aflæse dine fakturaer og kvitteringer, og komme med forslag til, hvordan bilaget skal bogføres. Det eneste, du skal gøre, er at gennemgå forslagene og bogføre med få klik.
 

Læs mere om automatisk aflæsning af bilag i Smart Inbox

En telefon foran et bilag
 
Forbind din bank til aiia

BANKINTEGRATION FRA AIIA

Forbind din bank med
dit regnskab 

Med en bankintegration fra Aiia kan du forbinde din bank med dit regnskab i e-conomic. Dine bankposter bliver automatisk overført fra banken til e-conomic, så du altid har opdaterede tal. Samtidig behøver du ikke længere importere CSV-filer for at afstemme dit regnskab. 

Når dine bankposter er i e-conomic, kan systemet afstemme dem automatisk, og give dig forslag til, hvordan de skal bogføres. Sådan slipper du for en masse manuelt arbejde.

Læs mere om bankintegration

Læs mere om automatisk bankafstemning

 

BILAGSMATCH

Match dine bilag med den 
rette postering

Med funktionen Bilagsmatch bliver dine bilag scannet og sammenlignet med dine posteringer for at matche dem. Det betyder, at du slipper for at bruge tid på at organisere og vedhæfte dine bilag til de korrekte posteringer – systemet gør det for dig. 
 

Læs mere om Bilagsmatch

En robot der kigger ned bag en computerskærm med et bilag foran
 
Betal dine regninger med Smart Pay i e-conomic

SMART PAY

Betal dine regninger 
direkte i e-conomic

Med funktionen Smart Pay kan du sætte dine leverandørfakturaer til betaling i e-conomic. Du slipper altså for at lave manuelle overførsler i din netbank, hver gang du skal gennemføre en betaling.
 

Læs mere om Smart Pay 

 

WORKFLOWS

Automatisér dit godkendelses- og bogføringsflow

Med funktionen Workflows automatiserer du dine arbejdsgange i e-conomic — såsom din bilagshåndtering. Du kan nemlig opsætte regler for, hvordan dine bilag håndteres inde i systemet, så de automatisk ender i de rigtige kategorier i Inboxen, eller sendes direkte til kassekladden. Har du  brug for en godkendelsesprocedure, kan du også opsætte regler for godkendelse af bilag, ud fra beløbsgrænser,  leverandører, m.m.
 

Læs mere om Workflows

Kvinde arbejder på en computer med Workflows i e-conomic
 

ONLINE KURSER

Kom godt i gang med 
automatisering i e-conomic

Se vores udvalg af gratis online kurser, der sikrer dig den bedste start i e-conomic og på din automatiseringsrejse. På kurserne tager vores produkteksperter dig igennem forskellige relevante emner, som du kan implementere i dit arbejde.
 

Se vores udvalg af gratis kurser 

 

Kom på kursus i digital og automatisk bilagshåndtering

Få en grundig gennemgang af de mest optimale arbejdsgange med digitale bilag. Med den viden, du får på kurset, kan du høste værdien af e-conomics automatiseringsfunktioner og blive klar til at arbejde effektivt med dit regnskab.

Læs mere og tilmeld

Kom på kursus i automatisk bankafstemning

Lær hvordan du bruger e-conomics funktioner til at optimere din bankafstemning. Du bliver bl.a. klogere på, hvordan du – helt automatisk – importerer dine kontoudtog fra banken og sparer tid i hverdagen.
 

Læs mere og tilmeld

 

PAKKELØSNINGER

Optimér din arbejdsgang med Smart-pakken

Gør vores smarte funktioner til en del af din hverdag, og oplev hvordan de bidrager til at effektivisere din arbejdsdag. Med Smart-pakken minimerer du dine administrative tunge opgaver og lader e-conomic klare tastearbejdet.

 • Få automatisk data ind i regnskabet
 • Få fri adgang til alle vores integrationer
 • Få automatiske forslag til din bogføring

Priser for posteringer pr. regnskabsår

Som ny kunde, starter du med at betale for op til 1.000 posteringer. Bruger du flere posteringer, justeres din pris automatisk. Og du får selvfølgelig besked når det sker – ligesom du kan holde øje med dine posteringer inde i e-conomic.

 

Op til 1.000 posteringer+0,- kr./md
Op til 2.000 posteringer+ 100,- kr./md
Op til 5.000 posteringer+ 300,- kr./md
Op til 10.000 posteringer+ 500,- kr./md
Op til 25.000 posteringer+ 750,- kr./md
Pr. ekstra 25.000 posteringer+ 165,- kr./md
Over 1 million posteringer?

Kontakt os

Alle priser er ekskl. moms.

Hvad er en postering?

En postering dækker over kontobevægelser i regnskabet. En kontobevægelse kunne være en postering på en udgifts- eller indtægtskonto, en postering på en momskonto og en postering på en bankkonto. Det vil sige, at du ca. vil have 3 posteringer pr. bilag eller bevægelse.

Kernefunktioner

Med kernefunktioner mener vi alle de funktioner, som er nødvendige for at føre regnskab. Det inkluderer bl.a.:

 • Finansbogholderi
 • Momsregnskab
 • Rapportering
 • Årsafslutning
 • Kundestyring
 • Valutahåndtering
 • Adgang for revisor
 • Mobilapp
 • Elektronisk fakturering
 • Bilagsgodkendelse


og meget mere..
 

Bankintegration

Forbind din bank og dit regnskab direkte i e-conomic. Herefter bliver dine kontobevægelser automatisk overført fra bank til e-conomic, så du altid har opdaterede tal. På denne måde, kan du afstemme dit regnskab uden at importere CSV-filer. Vi integrerer til alle banker i Danmark.

Fri adgang til integrationer

Få alle dine systemer til at tale sammen eller udvid e-conomic med nye funktioner via vores åbne API. Vi har integrationer til over 200 af de førende IT-systemer på markedet, og du kan med få klik forbinde disse til e-conomic og sikre at dine tal altid er synkroniseret på tværs af systemer.

Ordrer, tilbud og rykkere

Få en effektiv ordre- og tilbudshåndtering i e-conomic og klar salget både fra kontoret og -- med vores gratis mobilapp -- direkte fra firmabilen.

Ordrer og tilbud kan sendes til kunden via e-mail, PDF eller et online link.

Når det kommer til rykkere, får du et overblik over de kunder, der ikke har betalt fakturaer til tiden. Funktionen giver dig mulighed for at kontakte kunderne, informere om vilkår, renter og gebyrer.

Autoforslag i bankafstemning

Hvis du bogfører ud fra dine bankbevægelser, vil du også få glæde af intelligente konteringsforslag i e-conomic. Du modtager nemlig de automatiske forslag til bogføring, når du overfører posteringer fra banken til kassekladden.

Denne funktion er en del af Smart Bank.

Automatisk håndtering af bilag

Få funktioner, der tager hånd om dine bilag fra start til slut, så du undgår stress over krøllede kvitteringer og ubetalte fakturaer. Ligesom at automatiseringen af bilagshåndteringen sparer dig tid og manuelt tastearbejde og minimerer fejl.

 

-Aflæsning af bilag: e-conomic kan scanne og indlæse informationer fra dine bilag og kvitteringer. Det giver dig et klart overblik over, hvilke bilag du allerede har behandlet, og hvilke der er klar til bogføring.

 

-Bilagsmatch: Slip for manuelt at organisere og vedhæfte dine bilag til den korrekte postering. Bilagsmatch scanner dine bilag og sammenligner dem med dine posteringer for at finde og parre dem, der matcher.

 

-Automatiske konteringsforslag: Modtag automatiske forslag til, hvordan dine bilag skal bogføres ud fra din tidligere bogføring. Du modtager konteringsforslag, efter systemet har aflæst dine bilag, og du står over for at oprette en ny postering. Du skal blot godkende bilaget. 

 

-Automatisk bilagshåndtering: Opsæt dine egne automatiseringsregler for, hvordan og af hvem bilag skal håndteres. Du bestemmer bl.a., om der er bilag fra en specifik leverandør, der altid skal godkendes, eller om bilag under en vis beløbsgrænse automatisk skal føres direkte til kassekladden. Automatisk bilagshåndtering kaldes for "Workflow".

Udvidet bilagsgodkendelse

Skal dit bilag godkendes af flere, kan du med Udvidet bilagsgodkendelse få op til tre godkendere på et bilag.

Du vælger selv, hvilke kriterier bilaget skal opfylde for at blive sendt til godkendelse, og om du ønsker, at dine 2-3 godkendere skal godkende bilaget i en særlig rækkefølge.

I godkendelsesloggen kan du få det fulde overblik over, hvilke bilag der mangler godkendelse og fra hvilke godkendere.

Flere dimensionslag

Med Avanceret-pakken kan du lave op til tre regnskabsdimensioner i e-conomic, som du kan bruge i din bogføring. Du kan frit navngive dimensionerne, så de passer til din virksomhed. Under hver dimension kan du desuden lave så mange dimensionsværdier, som du har behov for.

Abonnement til holdingselskab

Hold styr på regnskabet i både drifts- og holdingselskab med et ekstra abonnement til dit holdingselskab. Abonnementet inkluderer alle funktionerne fra Avanceret-pakken og 250 posteringer.

Ekstra bruger

Tilføj en ekstra bruger til dit regnskab i e-conomic, og få mulighed for at samarbejde om regnskabet på tværs af virksomheden. Har du brug for at tilføje flere brugere, kan disse tilkøbes.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-mail er påkrævet

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone