PARTNER I E-CONOMIC

Vil du vækste din virksomhed?

Som partner i e-conomic har du adgang til Danmarks største kundebase, og mulighed for at gøre hverdagen nemmere for mere end 200.000 kunder. Du bliver en del af et stort netværk med branchens dygtigste - og får en samarbejdspartner, der arbejder dedikeret på at understøtte din vækst og succes.
 

Bliv partner i e-conomic Læs mere om vores partnerprogrammer
 

Adgang til 200.000 kunder

Bliv en del af Danmarks største økosystem og få adgang til en kundebase, der på nuværende tidspunkt tæller mere end 200.000 danske virksomheder.

Tæt samarbejde med personlig hjælp

Få personlig rådgivning fra vores specialister og mulighed for at udvikle dine kompetencer i e-conomic gennem kurser, certificeringer og andre gratis værktøjer.

Unikt netværk med branchens bedste

Kom ind i et netværk med branchens mest kompetente softwarevirksomheder og vær med, når vi inviterer til forskellige spændende arrangementer.

 

ARRANGEMENTER 

Sammen skaber vi værdi

I e-conomic sætter vi stor pris på alle vores gode partnerskaber. Med jer ombord, kan vi stolt kalde os for det markedsledende regnskabsprogram, vi er i dag. For at hylde – og ikke mindst styrke – det gode samarbejde, afholder vi årligt et stort partnerarrangement for jer. Ligesom vi aktivt deltager, når I inviterer. Vi tror nemlig på, at et stærkt samarbejde og netværk er vejen til at skabe den største værdi for vores fælles kunder. 


 

Partner Summit

Til vores årlige Partner Summit inviterer vi jer til en lærerig og sjov eftermiddag og aften i selskab med kollegaer fra branchen og alle os fra e-conomic. Her vil der være  spændende oplæg, samt en unik mulighed for at netværke og dele viden med hinanden.

  • Spændende oplæg om markedstrends 
  • Netværk med dine kollegaer fra branchen
  • Sjov eftermiddag med fuld forplejning
To personer står foran en powerpoint-præsentation og præsenterer for et publikum
 
En gruppe mennesker sidder og netværker

Arrangementer sammen med jer

Vi deltager også i flere arrangementer sammen med jer. Herunder messer, webinarer, eller andre spændende begivenheder, som vi sammen planlægger og gennemfører. Vi deltager fx i FTZ-messen, ligesom vi både sponsorer og deltager i Digital Day, for at understøtte et tættere samarbejde mellem tech- og restaurationsbranchen.

 
Daniel Reimers, COO & Partner hos eKontoret ApS

Daniel Reimers

 COO & Partner hos eKontoret ApS

Partnerskabet med e-conomic gør det muligt for os at bruge vores evner på bedst mulig måde. Sammen sikrer vi, at kunderne får en god overgang fra deres gamle økonomisystem til e-conomic – til glæde og gavn for både kunderne, e-conomic og os i eKontoret."

 
 

Partnerprogrammer

Hvilket partnerprogram 
giver mening for dig? 

Du kan enten blive app-partner, certificeret forhandler eller begge dele. Der er forskellige betingelser, du skal leve op til, og forskellige fordele du vil opleve afhængigt af, hvilken type partnerskab du indgår i med e-conomic. 

 

 

En illustration af en kvinde ved en computer

App-partner 

Har du en spændende innovativ app, der kan hjælpe vores kunder med at gøre hverdagen mere simpel? Og kan den integrere til e-conomic? Som app-partner bliver du eksponeret for Danmarks største kundedatabase, og får en unik mulighed for at booste din kundeportefølje. Hvilke andre fordele du kan drage nytte af, og hvordan du bliver app-partner, kan du læse meget mere om. 

Læs mere og bliv app-partner

Certificeret forhandler batch 2024

Certificeret forhandler

Vil du lave forretning med os og vækste din kundebase? Som certificeret forhandler tilbyder du e-conomic - enten som en del af dit eget produkt eller for sig selv. Det betyder, at du har mulighed for at tilbyde en stærkere løsning, og gøre dig aktuel for flere potentielle kunder. Hvilke andre fordele du kan drage nytte af, og hvordan du bliver certificeret forhandler, kan du læse meget mere om. 

Læs mere og bliv certificeret forhandler

kontakt os

Vil du være partner 
i e-conomic?

Udfyld formularen, og så ringer vi dig op til en snak om dine muligheder som partner i e-conomic. 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.