GDPR og sikkerhed

I Visma e-conomic behandler vi regnskabsdata på mere end 200.000 danske virksomheder, og det medfører et stort ansvar. Det er vores første prioritet at sikre et højt beskyttelsesniveau for den data, vi behandler på vegne af vores kunder. På denne side kan du læse mere om de tiltag, vi har implementeret med henblik på at beskytte dine regnskabsdata og behandle dem i overensstemmelse med vores dataetiske principper samt GDPR.  

Dataetik danner rammen for måden, vi behandler data på. For os handler dataetik om at bruge data ansvarligt. Det betyder først og fremmest, at det skal være gennemsigtigt over for vores kunder, hvordan data behandles og bruges. Derudover skal data behandles i overensstemmelse med den aftale, vi har indgået med vores kunder samt i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vores arbejde med dataetik er bygget op omkring tre vigtige principper:

 Gennemsigtighed

 Ansvarlighed

 Værdi for vores kunder

 
 
 
 

Læs mere

 
 

Hent og læs vores revisorerklæringer

Her kan du hente og læse vores ISAE 3402- og ISAE 3000-erklæringer. Ønsker dine kunder en kopi af erklæringerne, kan du også sende dem et link.

 

ISAE 3402 type 2 erklæring
(1. januar 2023 – 31. december 2023)

ISAE 3402 e-conomic

 
 

ISAE 3000 type 2 erklæring
(1. januar 2023 – 31. december 2023)

ISAE 3402 e-conomic

 
 
 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål til databeskyttelse i e-conomic, er du mere end velkommen til at række ud til vores Legal & Compliance team
ved at skrive til privacy.economic@visma.com.  

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer