app partner

Gør din app synlig for mere end 200.000 kunder

Hvis du har en spændende og innovativ app, der kan bidrage til en mere enkel hverdag for vores kunder, så hører vi gerne fra dig. Som app-partner i e-conomic bliver du eksponeret for mere end 200.000 kunder, og får derigennem mulighed for at vækste din egen kundebase og forretning.
 

Bliv partner i e-conomic Læs mere om partnerprogrammer i e-conomic

 

app-marked

Eksponering til en stor kundebase

Som app-partner i e-conomic indgår du i vores økosystem og får mulighed for at gøre hverdagen nemmere for tusinder af danske virksomheder. Du har mulighed for, at blive fremhævet i vores online app-marked – både på hjemmesiden og inde i applikationen. Ligesom at du har fuld kontrol over kommunikationen omkring din app.

 

Og har du brug for hjælp, er vi klar til at løfte sammen med dig.

Udforsk vores online app-marked

To personer står på en arbejdsplads og kigger på en telefon
 
Certificeret partner batch 2024

Certificiering i e-conomic

Styrk dine kompetencer og bliv certificeret i e-conomic

Tag din viden om e-conomic til det næste niveau med vores certificeringskurser og produkttræning – tilrettelagt specielt til dig som partner i e-conomic.

 

Vores ønske er at støtte dig og sikre, at du oplever udvikling fra starten af vores samarbejde. Desuden er vi sikre på, at dette vil gavne vores fælles kunder over tid.

Skriv til os på salg@e-conomic.dk og hør mere

 

Partner nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Med vores partnernyhedsbrev, der lander direkte i din indbakke, får du indblik i og opdateringer på de nyeste produkter i e-conomic, som kan være relevante for din forretning. Ligesom at du får invitationer til kurser og netværksarrangementer - herunder vores store årlige arrangement Partner Summit – hvor du har mulighed for at vidensdele og udvide dit netværk med de øvrige partnere i e-conomic.

Få nyhedsbrev direkte i din indbakke

En mand sidder og skriver på en computer på en arbejdsplads
 
En person står og taler i et headset

Hjælp og rådgivning

Specialiseret hjælp og rådgivning

Som partner i e-conomic har du adgang til vores engagerede medarbejdere, der dedikeret hjælper og betjener dig for at få maksimalt udbytte af partnerskabet.

Kontakt vores API-support og få løst dine tekniske udfordringer eller tag fat i vores partnerteam for at tale om vækst og udviklingsmuligheder. Vi er altid klar til at tage en dialog, og samtalen er altid baseret på din forretnings behov og ambitioner.

kontakt os 

Vil du være partner
i e-conomic?

Gør din løsning synlig for mere end 200.000 kunder. 


Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en snak om dine muligheder som partner i e-conomic.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.