NYHEDER

De nyeste funktioner 
i e-conomic 

Arbejdet med regnskab er i konstant udvikling, og det samme gælder for de digitale muligheder. Derfor har vi stort fokus på at udvikle nye funktioner, som letter arbejdet for dig - hver dag.

Få et overblik over de nyeste funktioner og tiltag lige her. 

 

SMART PAY 

Betal dine regninger 
i e-conomic

Med funktionen Smart Pay kan du - eller din revisor/bogholder - sætte ubetalte regninger til betaling i e-conomic. Herefter bliver betalingen automatisk trukket i din bank og gjort klar til bogføring i dit regnskabsprogram. Du slipper altså for at skifte mellem regnskab og bank, samt sikrer at dine regninger betales til tiden og bogføres korrekt.

 • Enkel håndtering, betaling og bogføring af regninger
 • Styrker samarbejdet med din revisor/bogholder
 • Nem godkendelse af betalinger på mobil og email 

Læs mere om Smart Pay Gratis online kursus om Smart Pay

 

Betal dine regninger med Smart Pay i e-conomic
 
Kvinde arbejder på en computer med Workflows i e-conomic

WORKFLOWS

Gør din bogføring
mere enkel

Værktøjet Workflows automatiserer dine arbejdsgange i e-conomic, og gør bogføringen både mere effektiv og enkel. Du kan opsætte regler for håndteringen af dine bilag i systemet, lave en godkendelsesproces - hvis I har brug for det i din virksomhed - og meget mere. Funktionen er en del af Inbox.

 • Personalisér og automatisér din bilagshåndtering 
 • Spar tid og slip for manuel indtastning af data 
 • Mere fleksibilitet i dit arbejde

Læs mere om Workflows Gratis online kursus om Inbox og Workflows

 

LAGER AF RACKBEAT

Effektivisér din lagerstyring

Med Lager af Rackbeat får du adgang til specialiserede lagerfunktioner og en skræddersyet løsning, der passer til din branche, virksomhed og arbejdsgang. Lagerstyringssystemet effektiviserer dit arbejde, sparer dig tid og penge. Samtidig sikrer det kvalitet og punktlighed overfor dine kunder.

 • Det solide overblik over din forretning 
 • Overskuelig og brugervenlig platform
 • Sikker og automatisk deling af data mellem systemerne

Læs mere om Lager af Rackbeat Gratis online kursus om Lager af Rackbeat

Effektiviser din lagerstyring med Lager af Rackbeat
 
Papirfly med dollar-tegn, der flyver

LIKVIDO

Optimér din virksomheds likviditet

Med vores forbedrede debitorstyring får du et endnu bedre overblik over dine ubetalte fakturaer, så du løbende kan udsende betalingspåmindelser til dine debitorer. Og hvis du har forfaldne fakturaer, kan du nemt og hurtigt sende et inkassovarsel med et enkelt klik i e-conomic. Det resulterer i hurtigere betaling af fakturaer, hvilket har en positiv effekt på din virksomhedsøkonomi, købekraft og likviditet.

 • Løbende overblik over debitorer og udestående fakturaer
 • Hurtigere betaling af fakturaer og optimeret likviditet
 • Automatiserede påmindelser og rykkere 

Læs mere om Likvido 

 

DIMENSIONER

Opret flere regnskabsdimensioner

Nu kan du lave op til tre dimensioner - eller dimensionslag - med så mange dimensionsværdier, du ønsker. Og du kan selv navngive dimensionerne, så de passer til din virksomhed. Det giver dig bedre struktur og overskuelighed i regnskabet. Samtidig får du en mere specificeret rapportering, som afspejler detaljerne i virksomheden. Funktionen er en del af Avanceret-pakken.

 • Føj op til tre ekstra lag af informationer til dine posteringer
 • Få overblik over, hvor virksomheden tjener flest penge
 • Filtrer dine rapporter og se kun det resultat, du har brug for
 • Spot potentielle muligheder og udfordringer i virksomheden

Læs mere om Dimensioner

En computer, som viser e-conomics funktion Dimensioner
 

NYT I E-CONOMIC 

Nye funktioner og 
opdateringer i e-conomic

Vi har en passion for at udvikle innovative løsninger, der letter arbejdet for vores kunder. Derfor arbejder vi altid på at udvikle og optimere e-conomic – baseret på dine ønsker og behov. Nedenfor finder du et udpluk af de nyeste tilføjelser til e-conomic.
 

Se alle nye funktioner og opdateringer 

Lav bankafstemning 
i anden valuta

Nu er det blevet muligt at lave bankafstemningen i anden valuta end DKK på alle dine aftaler. 

Anmod om bilag på 
bogførte posteringer

Med denne nye funktion kan du anmode dine kollegaer om manglende bilag på en postering - også selvom den allerede er bogført. 

Udfyld procedurebeskrivelse 
i e-conomic 

Find en skabelon til beskrivelse af din bogføringsprocedure, udfyld den og opfyld kravene for den nye bogføringslov.

 

VIDEN OG VÆRKTØJER

Få den bedste
start med de nye funktioner

Vil du blive klogere på, hvordan du bruger e-conomics funktioner i din arbejdsdag? Med vores udvalg af kurser, hjælpevideoer og artikler får du en dybdegående gennemgang af, hvordan du bruger forskellige funktioner, så du kan høste fordelene af dit regnskabsprogram.

Online kurser

Vores online kurser er til dig, der foretrækker en kortere, men stadig grundig, gennemgang af e-conomics funktioner, hvor du ikke er afhængig af at møde fysisk op. Kurserne varer nemlig kun omkring en time, og afholdes online, så du kan følge med fra (hjemme)kontoret eller hvor du foretrækker.

Se udvalget af online kurser

Fysiske heldagskurser

Kunne du tænke dig en mere dybdegående gennemgang af forskellige funktioner og arbejdsgange i e-conomic? På vores fysiske heldagskurser - Visma Academy - tager vores eksperter dig igennem en lærerig og interaktiv undervisningsdag. 

Læs mere og tilmeld dig

e-copedia

Foretrækker du selv at fordybe dig og lære om de nye funktioner i e-conomic? Besøg vores selvhjælpsunivers e-copedia, og find artikler samt videoer med hjælp og vejledning til, hvordan du bruger funktionerne i dagligdagen. 

Besøg e-copedia

 

PAKKELØSNINGER

Optimér din arbejdsgang med Smart-pakken

Gør vores smarte funktioner til en del af din hverdag, og oplev hvordan de bidrager til at effektivisere din arbejdsdag. Med Smart-pakken minimerer du dine administrative tunge opgaver og lader e-conomic klare tastearbejdet.

 • Få automatisk data ind i regnskabet
 • Få fri adgang til alle vores integrationer
 • Få automatiske forslag til din bogføring

Priser for posteringer pr. regnskabsår

Som ny kunde, starter du med at betale for op til 1.000 posteringer. Bruger du flere posteringer, justeres din pris automatisk. Og du får selvfølgelig besked når det sker – ligesom du kan holde øje med dine posteringer inde i e-conomic.

 

Op til 1.000 posteringer+0,- kr./md
Op til 2.000 posteringer+ 100,- kr./md
Op til 5.000 posteringer+ 300,- kr./md
Op til 10.000 posteringer+ 500,- kr./md
Op til 25.000 posteringer+ 750,- kr./md
Pr. ekstra 25.000 posteringer+ 165,- kr./md
Over 1 million posteringer?

Kontakt os

Alle priser er ekskl. moms.

Hvad er en postering?

En postering dækker over kontobevægelser i regnskabet. En kontobevægelse kunne være en postering på en udgifts- eller indtægtskonto, en postering på en momskonto og en postering på en bankkonto. Det vil sige, at du ca. vil have 3 posteringer pr. bilag eller bevægelse.

Kernefunktioner

Med kernefunktioner mener vi alle de funktioner, som er nødvendige for at føre regnskab. Det inkluderer bl.a.:

 • Finansbogholderi
 • Momsregnskab
 • Rapportering
 • Årsafslutning
 • Kundestyring
 • Valutahåndtering
 • Adgang for revisor
 • Mobilapp
 • Elektronisk fakturering
 • Bilagsgodkendelse


og meget mere..
 

Bankintegration

Forbind din bank og dit regnskab direkte i e-conomic. Herefter bliver dine kontobevægelser automatisk overført fra bank til e-conomic, så du altid har opdaterede tal. På denne måde, kan du afstemme dit regnskab uden at importere CSV-filer. Vi integrerer til alle banker i Danmark.

Fri adgang til integrationer

Få alle dine systemer til at tale sammen eller udvid e-conomic med nye funktioner via vores åbne API. Vi har integrationer til over 200 af de førende IT-systemer på markedet, og du kan med få klik forbinde disse til e-conomic og sikre at dine tal altid er synkroniseret på tværs af systemer.

Ordrer, tilbud og rykkere

Få en effektiv ordre- og tilbudshåndtering i e-conomic og klar salget både fra kontoret og -- med vores gratis mobilapp -- direkte fra firmabilen.

Ordrer og tilbud kan sendes til kunden via e-mail, PDF eller et online link.

Når det kommer til rykkere, får du et overblik over de kunder, der ikke har betalt fakturaer til tiden. Funktionen giver dig mulighed for at kontakte kunderne, informere om vilkår, renter og gebyrer.

Autoforslag i bankafstemning

Hvis du bogfører ud fra dine bankbevægelser, vil du også få glæde af intelligente konteringsforslag i e-conomic. Du modtager nemlig de automatiske forslag til bogføring, når du overfører posteringer fra banken til kassekladden.

Denne funktion er en del af Smart Bank.

Automatisk håndtering af bilag

Få funktioner, der tager hånd om dine bilag fra start til slut, så du undgår stress over krøllede kvitteringer og ubetalte fakturaer. Ligesom at automatiseringen af bilagshåndteringen sparer dig tid og manuelt tastearbejde og minimerer fejl.

 

-Aflæsning af bilag: e-conomic kan scanne og indlæse informationer fra dine bilag og kvitteringer. Det giver dig et klart overblik over, hvilke bilag du allerede har behandlet, og hvilke der er klar til bogføring.

 

-Bilagsmatch: Slip for manuelt at organisere og vedhæfte dine bilag til den korrekte postering. Bilagsmatch scanner dine bilag og sammenligner dem med dine posteringer for at finde og parre dem, der matcher.

 

-Automatiske konteringsforslag: Modtag automatiske forslag til, hvordan dine bilag skal bogføres ud fra din tidligere bogføring. Du modtager konteringsforslag, efter systemet har aflæst dine bilag, og du står over for at oprette en ny postering. Du skal blot godkende bilaget. 

 

-Automatisk bilagshåndtering: Opsæt dine egne automatiseringsregler for, hvordan og af hvem bilag skal håndteres. Du bestemmer bl.a., om der er bilag fra en specifik leverandør, der altid skal godkendes, eller om bilag under en vis beløbsgrænse automatisk skal føres direkte til kassekladden. Automatisk bilagshåndtering kaldes for "Workflow".

Udvidet bilagsgodkendelse

Skal dit bilag godkendes af flere, kan du med Udvidet bilagsgodkendelse få op til tre godkendere på et bilag.

Du vælger selv, hvilke kriterier bilaget skal opfylde for at blive sendt til godkendelse, og om du ønsker, at dine 2-3 godkendere skal godkende bilaget i en særlig rækkefølge.

I godkendelsesloggen kan du få det fulde overblik over, hvilke bilag der mangler godkendelse og fra hvilke godkendere.

Dimensioner

Med Dimensioner i e-conomic kan du lave op til tre regnskabsdimensioner, som du kan bruge i din bogføring. Du kan frit navngive dimensionerne, så de passer til din virksomhed. Under hver dimension kan du desuden lave så mange dimensionsværdier, som du har behov for.

Abonnement til holdingselskab

Hold styr på regnskabet i både drifts- og holdingselskab med et ekstra abonnement til dit holdingselskab. Abonnementet inkluderer alle funktionerne fra Avanceret-pakken og 250 posteringer.

Ekstra bruger

Tilføj en ekstra bruger til dit regnskab i e-conomic, og få mulighed for at samarbejde om regnskabet på tværs af virksomheden. Har du brug for at tilføje flere brugere, kan disse tilkøbes.

Kontakt

Lad os tage en snak 
om dine behov

Udfyld formularen, og vi ringer dig op indenfor 15 minutter.
Vi ringer mandag-torsdag (09.00-16.30) og fredag (09.00-16.00).

Skriv dit navn her
Skriv dit nummer her

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.