Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Nyhed i Workflows: bilag fra mobilappen

Nu er det muligt at vælge mobilappen som trigger for handlinger i workflows. Det betyder at du kan vælge hvilke automatiske handlinger der skal ske med bilag der bliver sendt ind i inboxen via e-conomic mobilapp fra en bruger eller bilagsindsender.

Kategori: Bilagshåndtering
3. kvartal 2022

Flere oplysninger ved bankforbindelse med Aiia

Bankforbindelse via Aiia henter nu bankens saldo, så den vises i bankafstemningen.
Samtidig indlæses og vises flere informationer på transaktionerne - blandt andet faktura- og kundenr. - som en hjælp ved bankafstemning.

Kategori: Bank
3. kvartal 2022

Vælg alle leverandørfakturaer på én gang.

Når du laver en samlet leverandørbetaling for mange fakturaer, kan du nu markere alle fakturaer på én gang. Denne forbedring findes både i kassekladden og i bankafstemningen og findes på knappen "Andre muligheder".

Kategori: Bogføring
3. kvartal 2022

Godkend bilag i mobilappen

Alm. brugere og bilagsindsendere kan nu godkende eller afvise bilaget via mobilappen - nemt og hurtigt.

Funktionen er tilgængelig både på Android og iOS.

Tip: Slå notifikationer for godkendelse til i appen, så du får besked, når der er bud efter dig.

Kategori: Bilagshåndtering
3. kvartal 2022

Flere informationer om fejlede dokumenter

I menuen "Indsendte med fejl" (som kun vises når den indeholder dokumenter)  i Inbox har vi nu tilføjet flere informationer. Du kan nu se datoen for indsendelsen, samt navn og mailadresse på afsender. Dette vil være en hjælp for dig, hvis du skal have afsender til at sende dokumentet igen, evt. i et andet format.

Kategori: Bilagshåndtering
3. kvartal 2022

Automatiser din bilagshåndtering med Workflows

I pakkerne Smart og Avanceret har du nu adgang til funktionen Workflows.

I Workflows kan du opsætte regler for automatiseret håndtering af bilag fx. på baggrund af beløb, leverandør, valuta.

Du kan også oprette regler for godkendelse - hvem skal godkende hvilke bilag osv.

Se guiden til opsætning og få mere viden her

Kategori: Bilagshåndtering
3. kvartal 2022

Flere forbedringer i Inbox

Hen over sommeren har vi lavet en række forbedringer til Inbox:

1. Beløb vises i oversigtsbilledet

2. Flere genvejstaster - se guiden til genveje i programmet

3. Forbedret godkendelse - manuel afsendelse til udvalgte godkendere.

4. Ny funktion til at afvise dokument til godkendelse direkte i Inbox.

5. Forbedrede muligheder ved opsætning af emailkommunikation i Indstillinger i Inbox.

Kategori: Bilagshåndtering
3. kvartal 2022

Vedhæft dokumenter fra Inbox til tilbud, ordre og faktura

Nu kan du nemt vedhæfte dokumenterne fra din Inbox til dine tilbud, ordre og fakturaer. Så slipper du for at downloade filerne til din computer først. Denne forbedring åbner også mulighed for at vedhæfte andre dokumentformater end pdf, fx. billedfiler.

Hvis du har behov for at vedhæfte billeddokumentation af udført arbejde er tricket at bruge mobilappen til at tage et billede, så det havner i inbox og derfra kan det vedhæftes til fx. en faktura.

Man kan vedhæfte dokumenter fra computer eller inbox eller både og. Du har også mulighed for at vedhæfte flere dokumenter og fjerne dem igen.

Hvis du sætter et flueben i "keep copy in inbox" (bliver snart oversat til dansk) så beholder du en kopi af dokumentet i inboxen, så du stadig har dokumentation, hvis bilaget skal bogføres.

Bemærk at du kun kan vedhæfte fra indbakken, ikke fra kategorierne.

Kategori: Salg
2. kvartal 2022

Gensend faktura som e-faktura.

Nu behøver du ikke længere at kreditere en salgsfaktura og lave en ny, hvis du har glemt at tilføje EAN-nummer eller kontaktperson. Fakturaen kan nemt gensendes i korrekt format direkte fra Arkivet eller Sendt-menuen.

Du vælger blot afsendelsesmetode og udfylder det manglende data.

Kategori: Salg
2. kvartal 2022

Ny oversigt over tidsregistreringer i e-conomic android app

I android version af e-conomic app er der nu implementeret en ny oversigt for tidsregistranter.

Oversigten viser hvor meget tid de har registreret hver uge og ved at klikke på ugen kan man se en specifikation af projekter, aktiviteter og timer.

Denne forbedring er også på vej til iOS.

Kategori: Mobile apps
1. kvartal 2022

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Har du idéer til at forbedre e-conomic? Vi arbejder løbende på forbedringer ud fra vores kunders forslag. Her udvælger vi blandt forslagene i Ønskebrønden. Brænder du inde med et forslag? Det er her, at din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kontakte vores support på: