Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Rabat i hele kroner

Det er nu muligt at lave en rabat i procent og i hele kroner. De to rabatter spiller sammen og korrigeres på baggrund af hinanden. Det sætte på den enkelte varelinje ved oprettelse af tilbud, ordre og faktura.

Kategori: Salg
4. kvartal 2020

Autoudfyld af leverandørnummer

Ved søgning i kontokortet vil leverandørnummer nu autoudfyldes i 'til', hvis nummeret er skrevet ind i 'fra' og der anvendes 'tab' til at komme videre.

Kategori: Rapportering
4. kvartal 2020

Overblik over åbenstående rykker 3

I vores rykkerflow er der nu kommet en 5. mulighed efter kontoudtog, rykker 1, rykker 2 og rykker 3.
Der kan nu også laves en visning, som viser alle de kunder med forfaldne rykker 3.

Kategori: Kunder
4. kvartal 2020

Dato før dd. vil blive betragtet som lukket bankdag ved eksport

Hvis betalinger, der er sat til betaling før dagen for eksport, så vil de blive betraget som en lukket bankdag og derfor flyttes de til den næste åbne bankdag, hvis det vælges ved eksporten.

Kategori: Leverandører
4. kvartal 2020

Det sidst anvendte regnskabsår i inbox ved vedhæftning

I Inbox'en kan der vedhæftes til eksisterende posteringer. Førhen blev det nyeste regnskabsår altid foreslået. Nu vælges det sidst anvendte regnskabsår.

Kategori: Bilagshåndtering
4. kvartal 2020

Email skabeloner fra arkivet og sendt

Email skabeloner er tilgængelige i menuerne arkiv og sendt.

Kategori: Salg
4. kvartal 2020

Kolonner fjernet ved udtræk af kontokort

Ved udtræk af kontokortet var der indsat en ekstra kolonne mellem de forskellige kolonner med data. De ekstra kolonner er nu fjernet

Kategori: Rapportering
4. kvartal 2020

Sprogvalg af filnavn

Ved afsendelse af en PDF til jeres kunder, så kan der nu vælges om denne skal navngives på dansk eller engelsk. Opsætningen kan findes på kundens email indstillinger.

Kategori: Salg
4. kvartal 2020

Øvrig ref. ved afsendelse af email

Øvrig ref. findes nu som dynamisk felt i emne og brødtekst ved afsendelse af emails.

Kategori: Salg
4. kvartal 2020

Afdelinger altid slået til ved aktivering af dimension

Ved tillægsmodulet dimension er slået til, så vil afdelinger nu altid været slået til fra start. Før var det som udgangspunkt slået fra.

Kategori: Dimension (afdelinger)
4. kvartal 2020

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre e-conomic bedre for dig. Men hver 3. måned giver vi den lige en ekstra skalle. Her stiller vi nemlig skarpt på alle jeres gode forslag her på forum. Vi udvælger blandt forslagene i Ønskebrønden, og kaster os ud i at lave en masse fede forbedringer. Brænder du inde med et forslag? Det er her din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kokte vores support på: