Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Opdatering til Workflows

Det er nu muligt at vælge handlingen "Send til kassekladde" i Workflows.
Det vil være en fordel i de tilfælde hvor posteringen er klar til at blive bogført, så snart det kommer ind i inbox eller har været til godkendelse.

Kategori: Bilagshåndtering
1. kvartal 2023

Forbedringer i Inbox - Indsendte med fejl.

Menuen indsendte med fejl har fået en opdatering så der nu er en kolonne med beskrivelse af grunden til mailen/dokumentet ikke er kommet korrekt ind i inboxen.

1. Ingen fil fundet (hvis man har indsendt mail uden billede i brødteksten eller vedhæftning)
2. Forkert filtype
3. Filen er for lille
4. Filen er for stor
5. Filbehandling er fejlet

Kategori: Bilagshåndtering
4. kvartal 2022

Brug emailskabeloner med afsendelse af flere fakturaer samtidig.

Via vores brugerforum har I efterspugt muligheden for også at anvende jeres emailskabeloner, når I sender flere fakturaer samtidig fra oversigten i menuen Faktura.

Det er en fornøjelse at dele at denne mulighed er nu implementeret :-)

Hvis du ikke allerede kender funktionen Emailskabeloner kan du læse guiden her.

Kategori: Salg
4. kvartal 2022

Forbedring i Inbox (Smartpakken): Automatisk oprettelse af nye leverandører

Du kan nu vælge en indstilling i Inbox så nye leverandører oprettet automatisk, når smartscan ser et nyt CVR nummer (sammen med noget der kan ligne et fakturanr).

Leverandørens oplysninger hentes fra CVR registreret og leverandøren oprettes i Regnskab - Søgning og lister - Leverandører.

Denne funktion aktiveres i Inbox indstillinger under fanen Forslag.

Vær opmærksom på at nogle kvitteringer man typisk vil bogføre som finansbilag kan udløse oprettelse af en ny leverandør.

Kategori: Bilagshåndtering
4. kvartal 2022

Aflæsning af reg. nr og bankkonto i Inbox på Smartpakken

Smartscan-funktionen - som findes i Inboxen i pakkerne Smart- og Avanceret -  er nu forbedret så den også kan aflæse Reg. nr. og bankkonto som betalingstype.

Kategori: Bilagshåndtering
4. kvartal 2022

Flere EAN/GLN numre pr. kunde

En meget efterspugt forbedring fra vores Brugerforum er nu blevet implementeret!

Du kan nu tilføje flere EAN/GLN numre til dine kunder. Dette gøres under Flere - GLN.
Du kan på kunden stadig vælge et primært nummer i fanen Øvrigt, eller du kan lade feltet være tomt og vælge et af dine oprettede EAN/GLN numre når du opretter fakturaen.

Funktionen er aktiv i vores nye designsystem, som du kender fra Vareoversigten. Hvis du endnu ikke har den opdatering i din kundeoversigt kan du få den aktiveret ved at kontakte supporten på chat eller telefon.

Kategori: Kunder
4. kvartal 2022

Nyhed i Workflows: bilag fra mobilappen

Nu er det muligt at vælge mobilappen som trigger for handlinger i workflows. Det betyder at du kan vælge hvilke automatiske handlinger der skal ske med bilag der bliver sendt ind i inboxen via e-conomic mobilapp fra en bruger eller bilagsindsender.

Kategori: Bilagshåndtering
3. kvartal 2022

Flere oplysninger ved bankforbindelse med Aiia

Bankforbindelse via Aiia henter nu bankens saldo, så den vises i bankafstemningen.
Samtidig indlæses og vises flere informationer på transaktionerne - blandt andet faktura- og kundenr. - som en hjælp ved bankafstemning.

Kategori: Bank
3. kvartal 2022

Vælg alle leverandørfakturaer på én gang.

Når du laver en samlet leverandørbetaling for mange fakturaer, kan du nu markere alle fakturaer på én gang. Denne forbedring findes både i kassekladden og i bankafstemningen og findes på knappen "Andre muligheder".

Kategori: Bogføring
3. kvartal 2022

Godkend bilag i mobilappen

Alm. brugere og bilagsindsendere kan nu godkende eller afvise bilaget via mobilappen - nemt og hurtigt.

Funktionen er tilgængelig både på Android og iOS.

Tip: Slå notifikationer for godkendelse til i appen, så du får besked, når der er bud efter dig.

Kategori: Bilagshåndtering
3. kvartal 2022

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Har du idéer til at forbedre e-conomic? Vi arbejder løbende på forbedringer ud fra vores kunders forslag. Her udvælger vi blandt forslagene i Ønskebrønden. Brænder du inde med et forslag? Det er her, at din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kontakte vores support på: