Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Vareleverandørfakturaer medtages i Kreditorsaldolisten

Kreditorsaldolisten viser nu vedhæftede dokumenter til både leverandørfakturaer bogført i kassekladden og vareleverandørfakturaer bogført i Lagermodulet.

Kategori: Rapportering
4. kvartal 2021

Match dine bilag fra Inbox med posteringer i kassekladden

Den nye funktion Bilagsmatch som er tilgængelig for brugere med Smart Bank og/eller Smart Inbox gør det nemt og smart at matche posteringer i kassekladden med bilag fra Inbox. Klik på ikonet med clipsen i toppen af kassekladden og vupti så matches bilag og posteringer automatisk med hinanden. Du sparer dermed det manuelle arbejde med at vedhæfte bilag til posteringer du fx. har oprettet via bankafstemningen eller via en integration.

Kategori: Bilagshåndtering
4. kvartal 2021

Opret projekter direkte i appen via tidsregistrering

I den nyeste version af e-conomic mobilapp, er det muligt at oprette nye projekter når man skal lave en tidsregistrering. Så slipper du på at logge på computeren for at oprette nye projekter.

Funktionen er i første omgang tilgængelig for alm. brugere og superbrugere som kan registrere tid. Funktionen er også på vej til brugeren af typen Projektleder.

Kategori: Mobile apps
4. kvartal 2021

Skjul ikonet til Digitale Underskrifter

Ønsker du ikke at benytte funktionen "Digitale Underskrifter", så kan ikonet skjules ved at klikke på det og dernæst vælge "Skjul ikonet i topmenuen".

Dette kan kun gøres så længe du ikke har aktiveret funktionen, da du derefter har brug for ikonet.

Ønsker du at fjerne henvisning til Digitale Underskrifter fra HJEM siden så kan du klikke på billedet og derefter på det lille kryds i øverste højre hjørne.

Har du  slået ikonet fra og senere ombestemmer dig, kan det reaktiveres i Market.

Kategori: Salg
3. kvartal 2021

Slet alle budgetposter i given periode

Godt nyt! Nu skal du ikke længere importere budgetposter med omvendt fortegn for at "slette" dit budget. Nu kan du slette alle poster i en given perioden.

Gå til "Regnskab" - "Søgning og lister" - "Andre muligheder" - "Slet budgetter".

Når du udfylder perioden og trykker OK får du vist hvilke poster der vil blive slettet og så kan man annullere eller acceptere på OK.

Kategori: Rapportering
3. kvartal 2021

Opdatér afdeling på udvalgte eller alle fakturalinjer

På samme måde som du kan opdatere rabatprocenten på flere fakturalinjer på én gang, kan du nu opdatere afdeling på en eller flere udvalgte fakturalinjer.

Funktionen findes under Andre muligheder - Opdatér afdeling.

Her får du også mulighed for at rydde allerede valgte afdelinger.

Kategori: Salg
3. kvartal 2021

Lommeregner i prisfelterne på "Ny vare"

Når du opretter nye varer skal priserne tastes uden moms, og hvis kender prisen med moms og ikke lige kan regne den ud i hovedet er der nu hjælp at hente. Du kan regne i prisfelterne på samme måde som i fx. excel.

Fx. =125*0,8

Kategori: Salg
3. kvartal 2021

Notifikation når du modtager faktura fra e-conomic

Nu vil superbruger få en notifikation i menuen Notifikationer, når der kommer en ny faktura fra e-conomic.

Kategori: Køb
3. kvartal 2021

CVR-opslag direkte i e-conomic

Du har nu mulighed for at søge direkte i CVR-registeret via feltet CVR-nummer, når du opretter kunder, leverandører eller som admin opretter en Ny virksomhed.

Dette gør det nemt at hente alle relevante stamoplysninger fra CVR-registeret.

Når du skriver fx. Hanne Larsen, så vises alle virksomheder der matcher denne søgning. Ønsker du ikke at anvende nogle af mulighederne kan du trykke Esc.

Hvis du ikke ønsker at benytte søgefunktionen kan den slås fra i Salg - Opsætning - Kundeopsætning.

Kategori: Salg
3. kvartal 2021

Eksportér bestillinger og bestillingslinjer til .csv

Har du brug for at eksportere dine bestillinger eller bestillingslinjer, så er det nu muligt.

Dette gøres fra Alle indstillinger - Eksporter data - Download lister enkeltvis.

Listerne hedder Bestilling.csv og Bestillingslinjer.csv. Disse filer er tilgængelige, hvis man har tillægsmodulet "Lager".

Kategori: Lagerstyring
3. kvartal 2021

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre e-conomic bedre for dig. Men hver 3. måned giver vi den lige en ekstra skalle. Her stiller vi nemlig skarpt på alle jeres gode forslag her på forum. Vi udvælger blandt forslagene i Ønskebrønden, og kaster os ud i at lave en masse fede forbedringer. Brænder du inde med et forslag? Det er her din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kokte vores support på: