Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Betaling på gyldig bankdag

Ved eksport af betalinger, så kan der nu tilvælges et tjek efter gyldige bankdage.
På den måde kan I sikre jer, at alle datoer er gyldige inden filen indlæses i banken. Der kan rykke til næste åbne bankdag helt automatisk.

Kategori: Bank
2. kvartal 2020

Flyt kategorier i Inbox

Det nu muligt at flytte kategorier op eller ned i Inboxen, hvis de er oprettet i forkert rækkefølge.

Kategori: Bilagshåndtering
2. kvartal 2020

Konto filter ved eksport af bilag

Hvis der eksporteres bilag ud af e-cononic, så kan der vælges et filter, som virker på kontoniveau. På den måde kan du eksportere alle bilag på en eller flere specifikke konti.

Kategori: Bilagshåndtering
2. kvartal 2020

Kort eller lang advisering ved eksport af betalinger

Der er kommet en mulighed for at vælge om adviseringerne ved eksport af bankoverførsler skal være korte eller lange.

Kategori: Bank
2. kvartal 2020

Mere detaljeret omsætningsstatistik

Der er kommet et ekstra lag. Det er nu muligt at få uddybet, hvilke varer I har solgt til hvilke kunder i en visning og omvendt, hvilke kunder, der har købt specifikke varer.
Det er et flueben, der sættes i 'vis detaljer'. På den måde kan I hurtigt en mere detaljeret omsætningsstatistik både med udgangspunkt i varer og kunder.

Kategori: Rapportering
2. kvartal 2020

Send rykker på baggrund af en faktura

Der kan nu sendes en rykker på en enkelt faktura. Før var logikken bag, at man var nødt til at rykke på alle forfaldne poster på den givne kunde.
Nu kan der inde fra oversigten vælges en enkelt faktura og rykke den uden at påvirke alle de andre faktura.

Kategori: Kunder
2. kvartal 2020

Email skabeloner

Når der sende tilbud, ordre eller faktura som email, så er det nu muligt at oprette skabeloner til emne og brødtekst på forhånd. Det er en fordel, hvis man har forskellige beskeder til sine kunder. Et eksempel er forskellige sprog. Det kan også bare bruges, hvis forskellige kunder skal have forskellige beskeder. Det er en meget efterspurgt mulighed herinde på forum.
Se mere omkring det her.

Kategori: Salg
2. kvartal 2020

Intern adgang til apps

Med en intern aftale, hvor Smart Inbox er tilvalgt, er der mulighed for, at en bruger kan få adgang til udlægsfunktionalitet i vores apps.

Kategori: Mobile apps
2. kvartal 2020

Kaldenderadgang i datofelter

Alle datofelter har nu fået en direkte kalenderadgang, så man kan vælge en dato i stedet for at skulle skrive den.

Kategori: Andet
2. kvartal 2020

Opdatering i design og layout

I design og layout har vi lavet opdateringer, som brugen af programmet bedre.

Kategori: Andet
2. kvartal 2020

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre e-conomic bedre for dig. Men hver 3. måned giver vi den lige en ekstra skalle. Her stiller vi nemlig skarpt på alle jeres gode forslag her på forum. Vi udvælger blandt forslagene i Ønskebrønden, og kaster os ud i at lave en masse fede forbedringer. Brænder du inde med et forslag? Det er her din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kokte vores support på: