Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Vedhæft dokumenter fra Inbox til tilbud, ordre og faktura

Nu kan du nemt vedhæfte dokumenterne fra din Inbox til dine tilbud, ordre og fakturaer. Så slipper du for at downloade filerne til din computer først. Denne forbedring åbner også mulighed for at vedhæfte andre dokumentformater end pdf, fx. billedfiler.

Hvis du har behov for at vedhæfte billeddokumentation af udført arbejde er tricket at bruge mobilappen til at tage et billede, så det havner i inbox og derfra kan det vedhæftes til fx. en faktura.

Man kan vedhæfte dokumenter fra computer eller inbox eller både og. Du har også mulighed for at vedhæfte flere dokumenter og fjerne dem igen.

Hvis du sætter et flueben i "keep copy in inbox" (bliver snart oversat til dansk) så beholder du en kopi af dokumentet i inboxen, så du stadig har dokumentation, hvis bilaget skal bogføres.

Bemærk at du kun kan vedhæfte fra indbakken, ikke fra kategorierne.

Kategori: Salg
2. kvartal 2022

Gensend faktura som e-faktura.

Nu behøver du ikke længere at kreditere en salgsfaktura og lave en ny, hvis du har glemt at tilføje EAN-nummer eller kontaktperson. Fakturaen kan nemt gensendes i korrekt format direkte fra Arkivet eller Sendt-menuen.

Du vælger blot afsendelsesmetode og udfylder det manglende data.

Kategori: Salg
2. kvartal 2022

Ny oversigt over tidsregistreringer i e-conomic android app

I android version af e-conomic app er der nu implementeret en ny oversigt for tidsregistranter.

Oversigten viser hvor meget tid de har registreret hver uge og ved at klikke på ugen kan man se en specifikation af projekter, aktiviteter og timer.

Denne forbedring er også på vej til iOS.

Kategori: Mobile apps
1. kvartal 2022

Periode kan medtages på kundekontokort (kontoudtog)

Nu har du mulighed for at tydeliggøre overfor dine kunder hvilken periode det tilsendte kundekontokort (kontoudtog) dækker over.

Vælg om perioden skal medtages i overskriften eller teksten.

Kategori: Kunder
1. kvartal 2022

Sortering på Åbne/Spærrede leveringssteder

Under Kunder - Leveringssteder kan du nu vælge Alle/Åbne/Spærrede. Dette letter overblikket hvis du har mange leveringssteder hvoraf nogle ikke længere er aktive.

OBS: Når man vælger leveringssted på tilbud/ordre/faktura vises kun Åbne, men i den nye søgning på Leveringsadresser søges der på Alle.

Kategori: Salg
1. kvartal 2022

Udvidet søgning på leveringssteder

Under Salg - Kunder kan du nu i den udvidede søgning på det lille blå plus også søge kunder frem via leveringsadresser.

Det er en fordel hvis du fx. har udført en serviceopgave i et sommerhus og kun kan huske denne adresse, men fakturaen skal sendes hjem til kunden.

Kategori: Kunder
1. kvartal 2022

Vedhæft løbende dokumenter til fakturakladde

Nu kan du vedhæfte flere dokumenter til dine fakturakladde løbende.

Der er flere forbedringer angående dette på vej - blandet andet muligheden for at vedhæfte fra inbox og muligheden for at slette bestemte vedhæftede dokumenter i stedet for alle på én gang.

Kategori: Salg
1. kvartal 2022

Søgning på bestillingsnr.

I menuen Lager - Bestillinger kan man nu søge på ordrenummer/bestillingsnr.

Kategori: Lagerstyring
4. kvartal 2021

Vareleverandørfakturaer medtages i Kreditorsaldolisten

Kreditorsaldolisten viser nu vedhæftede dokumenter til både leverandørfakturaer bogført i kassekladden og vareleverandørfakturaer bogført i Lagermodulet.

Kategori: Rapportering
4. kvartal 2021

Match dine bilag fra Inbox med posteringer i kassekladden

Den nye funktion Bilagsmatch som er tilgængelig for brugere med Smart Bank og/eller Smart Inbox gør det nemt og smart at matche posteringer i kassekladden med bilag fra Inbox. Klik på ikonet med clipsen i toppen af kassekladden og vupti så matches bilag og posteringer automatisk med hinanden. Du sparer dermed det manuelle arbejde med at vedhæfte bilag til posteringer du fx. har oprettet via bankafstemningen eller via en integration.

Kategori: Bilagshåndtering
4. kvartal 2021

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre e-conomic bedre for dig. Men hver 3. måned giver vi den lige en ekstra skalle. Her stiller vi nemlig skarpt på alle jeres gode forslag her på forum. Vi udvælger blandt forslagene i Ønskebrønden, og kaster os ud i at lave en masse fede forbedringer. Brænder du inde med et forslag? Det er her din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kokte vores support på: