Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Ny bankintegration

Vi har lanceret en ny bankintegration i modulet Smart Bank. Integrationen kører gennem VIIA. Med den nye integration modtager I transaktioner flere gange om dagen.

Kategori: Bank
2. kvartal 2020

Dark mode på mobile apps

På vores app til iOS og Android vil Dark mode blive anvendt, hvis det er valgt på jeres telefons indstillinger.

Kategori: Mobile apps
2. kvartal 2020

Vedhæft bilag fra flere steder på mobilen

Fra vores apps er det nu muligt at vedhæfte PDF'er fra forskellige steder. Eksempler kunne være mails, drives mm. Førhen skulle de gemmes i telefonen galleri og sende derfra. Nu kan man tage dem direkte og sende dem ind I Inbox'en.

Kategori: Mobile apps
2. kvartal 2020

Forbedringer i Inbox

I Inbox'en har vi givet mulighed for at vælge, hvilken form for sortering man ønsker. Det er muligt at vælge en sortering ud fra kolonnerne. Det er også muligt at vælge sin egen sortering, som vi kender det fra indscanning. Sortering der er valgt bliver respekteret alle steder, der arbejdes med bilagene.

Kategori: Bilagshåndtering
2. kvartal 2020

Visning af dokumenter i Inbox

I Inbox'en kan man nu vælge, hvordan oversigten skal se ud. Der er en split visning, som gør, at I selv kan vælge mellem to standarder.
Det kan skiftes lige ved siden af søgefeltet i Inbox'en.

Kategori: Bilagshåndtering
2. kvartal 2020

Notefelt ved godkendelse af dokumenter fra mailen

Hvis der er sat godkendelse op på dokumenter, så vil godkender(e) modtage en mail med dokumenter. I den mail kan der nu skrives direkte i notefeltet.

Kategori: Bilagshåndtering
2. kvartal 2020

'Kun postering' i Inbox

'Kun postering' kan nu også vælges som betalingstype fra Inbox.

Kategori: Bogføring
2. kvartal 2020

Subtotal på fakturaer

Subtotal på faktura virker nu både med og uden moms.

Kategori: Salg
2. kvartal 2020

Samlet rabat i procent på en faktura

Det er nu muligt at påføre en samlet rabat i procent mens den bliver oprettet. Det kan gøres ved at markere alle eller de linjer man gerne vil have rabat på og så trykke på andre muligheder. Herinde kan der vælges, hvor stor rabat, der skal sættes på de enkelte linjer.

Kategori: Salg
1. kvartal 2020

Søg efter valuta i Inbox

Der kan nu søges efter valuta inde i Inbox. Før skulle man scrolle indtil den rigtige valuta kom frem.

Kategori: Bogføring
1. kvartal 2020

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre e-conomic bedre for dig. Men hver 3. måned giver vi den lige en ekstra skalle. Her stiller vi nemlig skarpt på alle jeres gode forslag her på forum. Vi udvælger blandt forslagene i Ønskebrønden, og kaster os ud i at lave en masse fede forbedringer. Brænder du inde med et forslag? Det er her din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kokte vores support på: