Gå til forum forside

Se alle forbedringer i e-conomic

Her kan du følge med i alle de seneste forbedringer i e-conomic regnskabsprogram. Ønsket af dig - bygget af e-conomic.

Udvalgte forbedringer

Se alle forbedringer

Vil du være med at påvirke udviklingen af e-conomic?

Indsend et forslag

Alle forbedringer

Opret nye leverandører med få klik fra Smart Inbox

Når I modtager bilag i Smart Inbox med et CVR-nummer, som ikke allerede findes i jeres leverandørkartotek, så vil vi nu foreslå at oprette leverandøren automatisk og hente oplysninger direkte fra CVR-registreret, så I slipper for at taste oplysninger selv.

Kategori: Leverandører
2. kvartal 2021

Bilag hentes løbende i Inbox'en

Vi har optimeret og forbedret måden bilag hentes I jeres Inbox. De vil blive hentet løbende når de bliver sendt ind. Før skulle Inbox'en åbnes før de blev hevet ind.
Det medfører flere fordelen. Blandt vil scanningen af bilag ske løbende, så de er klar, når I skal arbejde med dem. Udover det vil godkendelse og notifikationer ske i det bilag sendes ind.

Kategori: Bilagshåndtering
2. kvartal 2021

Brug altid betalingstypen fra leverandørens stamoplysninger

Med Smart Inbox kan vi scanne og afløfte betalingstypen direkte fra jeres leverandørfaktura. Hvis I ønsker at benytte den betalingstype I har valgt på leverandøren, så kan I nu på leverandøren sætte et flueben, der gør, at denne betalingstype bliver valgt hver gang. Det er uagtet af, hvad leverandøren har skrevet på selve fakturaen.

Kategori: Leverandører
2. kvartal 2021

Kombinerings rækkefølge af bilag

Når der kombineres bilag inde i Inbox eller Smart Inbox, så vil bilagene nu blive lagt i den rækkefølge man vælger dem ved at sætte flueben ud for bilaget.

Kategori: Bilagshåndtering
1. kvartal 2021

Valg af forrige regnskabsår

I rapporterne er det nu muligt også at vælge forrige regnskabsår i de standarder, som findes under pilen ved siden af 'til dato'.

Kategori: Rapportering
1. kvartal 2021

Kreditering af flere faktura på en gang

Inde fra arkivet findes der nu mulighed for at kreditere flere faktura på en gang, så man ikke behøver tage dem en af gangen.

Kategori: Bogføring
1. kvartal 2021

Fortsæt bilagsnummerserie ud fra kassekladden

Ved import af CSV-filer til kassekladden, så kan der nu vælges fortløbende nummerserie ud fra den opsætning, der allerede er i kassekladden.

Kategori: Bogføring
1. kvartal 2021

Bedre søgning under kunder

Inde i kundekartoteket kan man nu søge på flere i søgefeltet. Det er nu muligt at søge på: kundenummer, kundenavn, cvr nummer, email og adresse.

Kategori: Kunder
1. kvartal 2021

Dokument fra udklipsholderen på computeren

Hvis I har taget et screenshot eller på anden vis har en billede gemt i udklipsholderen, så er det nu muligt at sætte dette direkte ind i jeres Inbox ved at bruge ctrl. + v.

Kategori: Bilagshåndtering
1. kvartal 2021

Forfaldsdato bliver ændret, hvis fakturadato ændres i Inbox og Smart Inbox

Hvis der på forhånd allerede var udfyldt en forfaldsdato og man herefter ændrede faktura, så rettede forfaldsdato sig ikke i Inbox og Smart Inbox.
Det sker nu, så vi sikrer at forfaldsdato er korrekt.

Kategori: Bilagshåndtering
1. kvartal 2021

Ønsker du at se forbedringer fra før 2019, så gå til vores gamle oversigt her.

Bliv en del af vores brugerpanel

Tilmeld dig e-conomics brugerpanel hvor du kan prøve nye funktioner og tiltag af før de bliver tilgængelige og dermed hjælpe os med at skabe det fremtidige e-conomic. Når du tilmelder dig er du samtidig med til at støtte uddannelsen af fremtidige udviklere. Vi donerer 5 kroner til Hack Your Future for hver ny e-conomic bruger som tilmelder sig.

Tilmeld dig her >

Om Ønskebrønden

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre e-conomic bedre for dig. Men hver 3. måned giver vi den lige en ekstra skalle. Her stiller vi nemlig skarpt på alle jeres gode forslag her på forum. Vi udvælger blandt forslagene i Ønskebrønden, og kaster os ud i at lave en masse fede forbedringer. Brænder du inde med et forslag? Det er her din idé kan blive til virkelighed.

Om e-conomic forum

e-conomic forum er et fællesskab, hvor din mening tæller. En samtale mellem dig, andre brugere og e-conomic. Her kan du dele viden, hjælpe andre brugere og foreslå nye funktioner til e-conomic. Vi tror på, at du som bruger har værdifuld indsigt som kan glæde andre, og at vi sammen finder de gode løsninger.

Kontakt supporten

Har du spørgsmål som ikke kan besvares i forum er du velkommen til at kokte vores support på: