Upload bilag

Vejledning
Med e-conomic kan du nemt uploade dine bilag, uanset om du har dem gemt direkte på din computer, i en e-mail eller tager billeder via Visma e-conomic app'en.

Der er fem forskellige måder at uploade bilag på. Alle fem muligheder vil blive gennemgået her.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Indscanning eller Smart Inbox.

Overfør via e-mail

1. Din e-conomic-aftale har en unik indscanningsmail, som du skal sende dine bilag til for at få dem ind i din Indbakke.
  2. Åbn din Inbox via Inbox-ikonet i toppen af din aftale.
  3. Nede i venstre hjørne finder du din indscanningsmail - xxxbilagxxxxxxx@e-conomic.dk.
  4. Vedhæft dine bilag i en e-mail (filformatet skal være GIF, PNG JPG/JPEG eller PDF) og send den til mailadressen, der fremgår nederst i venstre hjørne af din Inbox.
  5. Bilagene overføres automatisk og løbende til din Inbox.
OBS:
Mailen er individuel. Hver aftale har derfor sin egen mail. Det er kun vedhæftede filer og tekst i emnefeltet der kommer ind i Inbox, ikke filer eller tekst i brødteksten på mailen.
Tip:
Den samlede størrelse de vedhæftede filer må ikke overstige 9,5 Mb.

Tilføj bilag direkte fra computeren

1. Tryk på knappen ”Tilføj bilag” nede i venstre hjørne i din Inbox.
  2. Find dine bilag på computeren.
  3. Markér en eller flere (for at vælge flere kan du holde CTRL-knappen nede på tastaturet og markere, bruger du mac, så er det "Cmd"-knappen) og tryk på knappen ”Åbn”.
  4. Bilagene er nu overført til din Inbox.

Drag-and-drop

1. Find dine bilag på computeren.
  2. Markér en eller flere, træk dem ind i din Inbox og slip.

Indsæt fra udklipsholder

1. Gem en PDF eller et billede i din udklipsholder.
  2. Gå til Inbox.
  3. Indsæt med Ctrl+V.

Tag billeder med Visma e-conomic app'en.

1. Når du tager billeder på Visma e-conomic app'en, bliver de automatisk overført til din Inbox.
OBS:
Du kan oprette en gratis bruger af typen "Bilagsindsender" til medarbejdere der kun skal have mulighed for at indsende bilag via appen.

Status på dine uploadede bilag

1. Når dine bilag er blevet uploadet, vil de ulæste stå med fed skrift.
  2. Oppe i højre hjørne ud for "Søg i indbakken" kan du også se, hvor mange ulæste (nye) bilag du har.
  3. Filnavnet på bilaget bliver overført, som navnet på bilaget i din indbakke.
  4. Under "Afsender" vil der stå et brugernavn på den person, der uploader bilaget.
  5. Til venstre for hvert bilag kan du se datoen for, hvornår det er blevet uploadet.
  • Hvis du overfører via e-mail, vil "Afsender" være afsendernavnet på e-mailen.
  • Hvis du uploader direkte fra computeren eller via drag-and-drop, vil "Afsender" være bestemt af brugernavnet i e-conomic.
  • Hvis du tager billeder på app'en, vil "Afsender" være brugernavnet på den person der er logget på appen.