Om Visma e-conomic mobil app'en

Viden Om
e-conomic appen er super smart at have med på farten eller gøre brug af hvis du lige hurtigt skal ordne noget i e-conomic, men ikke orker at åbne computeren.

Med e-conomic appen har du e-conomic ved hånden, når du er på farten. Hold styr på dine kunder og varer direkte i vores app eller send tilbud, ordrer og fakturaer. Hvis du har Indscanning i din aftale, kan du også scanne dine kvitteringer med vores app.

Har du Smart Inbox aflæser vi automatisk dine kvitteringer og giver dig forslag til bogføringen - direkte i appen. Har du tilføjet tillægsmodulet Projektstyring kan dine medarbejdere nemt og hurtigt registrere arbejdstid på projekterne du har oprettet i e-conomic. I appen kan medarbejderen desuden holde styr på gennemse sine timer, projekter og aktiviteter dag for dag.

Hent app til iPhone eller iPad

Hent via App Store

Hent app til Android smartphone eller tablet

Hent via Google Play