e-copedia

Om e-conomic mobil app'en

Viden Om
e-conomic appen er super smart at have med på farten eller gøre brug af hvis du lige hurtigt skal ordne noget i e-conomic, men ikke orker at åbne computeren.

Med e-conomic appen har du e-conomic ved hånden, når du er på farten. Hold styr på dine kunder og varer direkte i vores app eller send tilbud, ordrer og fakturaer.

 

Bilagshåndtering
Mobil appen gør det også nemmere at håndtere bilag i virksomheden, da du har mulighed for at tage billeder af kvitteringer og andre dokumenter, og derefter uploade dem direkte i e-conomic. Du kan endda oprette dine medarbejdere som bilagsindsendere, der betyder de får et særligt log in til appen, som de kun kan bruge til at uploade billeder af bilag. Her har du også mulighed for at sende dem anmodninger, hvis de mangler at uploade et bilag, som du skal bruge i bogføringen.
Hvis du har smart pakken aflæser e-conomic automatisk dine kvitteringer, og giver dig forslag til bogføringen - direkte i appen

Tidsregistrering
Har du tilføjet tillægsmodulet Projektstyring, kan dine medarbejdere nemt og hurtigt registrere arbejdstid på projekterne du har oprettet i e-conomic. I appen kan medarbejderen desuden holde styr på og gennemse sine timer, projekter og aktiviteter dag for dag.

Hent app til iPhone eller iPad (IOS)

Hent via App Store

Kom godt i gang med IOS appens forskelige brugere, og lær hvordan de fungere her:

 1. Normal bruger i appen
   
 2. Brug e-conomic appen som Bilagsindsender
   
 3. Brug e-conomic appen som Tidsregistrant

Hent app til Android smartphone eller tablet

Hent via Google Play

Kom godt i gang med Android appens forskelige brugere, og lær hvordan de fungere her:

 1. Normal bruger i appen
   
 2. Brug e-conomic appen som Bilagsindsender
   
 3. Brug e-conomic appen som Tidsregistrant
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer