Undskyld, vi roder! Vi er i fuld gang med at bygge et helt nyt support-univers til dig
 

e-copedia

I e-copedia kan du altid finde hjælp. Du kan søge på det, du leder efter svar på,
og finde grundige vejledninger om alle funktioner og tillægsmoduler i e-conomic. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er du ny i e-conomic?

Vi har samlet alt det, du skal bruge for at komme godt og trygt i gang.

 

Gå til Kom Godt I Gang

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har du brug for at
snakke med os?

 
 
 
  • Chat med os nu

    Vi sidder klar på chatten
    man-tors 9-18 og fre 9-15.30
     
  • Ring til os

    Spørg os om alt
    man-tors 9-15 
    og fre 9-14
    Ring
    88 20 48 40
  • Skriv til os

    Vi sidder klar til at svare
    man-tor 9-20, fre 9-15
    og søn 10-13
     
 
 
 
 

 

Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.