e-copedia

I e-copedia kan du altid finde hjælp. Du kan søge på det, du leder efter svar på og finde grundige vejledninger om alle funktioner i e-conomic.
Brug søgemaskinen eller find en artikel ved at sortere på kategori og tag (mærkat).

 
 
 
 
 
 
 
 

Er du ny i e-conomic?

Vi har samlet alt det, du skal bruge for at komme godt og trygt i gang.

 

Gå til Kom Godt I Gang

 
 

Har du brug for at
snakke med os?

 
 
 
 • Chat med os nu

  Få hurtigt svar på chatten
  man-ons 9-20, tors 9-22
  og fre 9-15.30

  Start chat
 • Ring til os

  Spørg os om alt
  mandag-torsdag kl. 9-15 
  og fredag kl. 9-14
   
  Ring på
  88 20 48 40
 • Skriv til os

  Vi sidder klar til at svare
  mandag-torsdag kl. 9-20
  fredag kl. 9-15
  søndag kl. 10-13
 

Om e-copedia

 
 

Hvad er e-copedia?

e-copedia er e-conomics egen wiki, hvor du kan finde hjælp og vejledning til at bruge e-conomic regnskabsprogram - døgnet rundt. Ligesom Wikipedia, er e-copedia en vidensdatabase, som du kan slå op i for at finde svar på dine spørgsmål, så du hurtigt kan komme videre med dit regnskab. I e-copedia finder du letforståelige guides og brugervejledninger til at lave dit regnskab i e-conomic. Og som enhver vidensdatabase bliver e-copedia opdateret løbende, så du altid kan finde den nyeste viden i din e-conomic wiki.

 

e-conomic brugervejledninger

Du kan se e-copedia som din manual eller brugervejledning eller til e-conomics mange funktioner. Her kan du nemt søge efter supportartikler og finde hjælp, når det passer dig. Hvis du gerne vil sidde i ro og mag og finde svar på dine spørgsmål - eller har brug for hjælp, når vores support er lukket - så er e-copedia det rigtige sted for dig. Det er vores dygtige supportere, der skriver alle hjælpeartiklerne på e-copedia. Og de gør meget ud af, at skrive i et letforståeligt sprog i vores vejledninger og guides til brugen af e-conomic.

e-conomic hjælpevideoer

Mange af vores hjælpeartikler i e-copedia har også en e-conomic hjælpevideo tilknyttet. Så hvis du har brug for at se, hvordan en funktion eller et tillægsmodul fungerer i e-conomic, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en videoguide, der viser det. I vores e-conomic hjælpevideoer er det dygtige supportere, der trin for trin viser, hvordan du bruger de forskellige funktioner inde i e-conomic programmet. Med vores videoguides finder du altså nemt den hjælp, du har brug for, når du har brug for den.
 

 

Sådan bruger du e-copedia

I e-copedia er alle hjælpeartiklerne inddelt i kategorier, såsom “salg”, “regnskab” og “moms”. Under hver kategori finder du relaterede tags, fx “faktura”, “betaling” eller “kassekladde”, som du kan bruge til at finde den rette hjælpeartikel. Under hvert tag kan du se den fulde liste over hjælpeartikler, som har netop dét tag. Et tag kan gå igen i flere kategorier, så hvis ikke du finder det, du skal bruge, i én kategori, kan du prøve at kigge i de andre kategorier. Du kan også bruge søgefeltet til at finde det, du skal bruge.

 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer