Aktivér totrinsbekræftelse

Vejledning
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse. Det sikrer dig, at din adgang til e-conomic bliver endnu mere sikker.

Du vil få en bekræftelseskode på din valgte enhed, som skal indtastes, før du kan logge ind. På den måde er det kun dig, der har adgang til dit regnskab.

Sådan aktiverer du totrinsbekræftelse

1. Tryk på det orange tandhjul i højre hjørne og vælg "Mine indstillinger".
  2. Herinde trykker du på "Redigér" til højre for din bruger.
  3. Totrinsbekræftelsen skal opsættes inde i Visma Connect. Derfor trykker du på knappen "Åbn Visma Connect".
  4. Du er nu inde på din Visma Connect-bruger. Her kan du opsætte din totrinsbekræftelse. Tryk på "Aktiver totrinsbekræftelse".
  5. Du skal nu bekræfte din adgangskode.
  6. Tryk på "Fortsæt" for at komme i gang.
  7. Du skal nu finde din enhed frem. Det kan være en smartphone eller tablet. Du skal starte med at hente Google Authenticator i enten Google Play eller App Store, alt efter hvilken enhed du benytter.
  8. Når du har hentet appen til din enhed, skal du åbne app'en og bruge den til at scanne QR-koden, du ser på din computer. Når du gør det, vil du få vist en seks-cifrede kode, der kan bruges inden for de næste 30 sekunder.
  9. Tryk derefter på "Fortsæt" - herefter vil du få muligheden for at taste koden ind.
  10. Din totrinsbekræftelse er for så vidt sat op. Du får nu vist en kodestreng, som du skal opbevare til nødsituationer, hvor den enhed, du har registreret dig på, ikke er tilgængeligt. Det kan være, hvis din enhed er gået i stykker eller er mistet.
  11. Det var det sidste. Din bruger er nu sat op til totrinsbekræftelse.
  12. Du skal nu blot lukke fanen, hvor du ser din Visma Connect-konto, og så er du klar til at arbejde videre i din e-conomic-aftale. Næste gang du logger ind på Visma Connect, skal du angive koden fra din Google Authenticator-app for at logge ind.
    • Billedeguide