Gratis online kursus hver uge

Tilmeld dig et online kursus    OVERSIGT OVER KURSER

Tilmeld dig et af vores online kurser og få en ordentlig introduktion til e-conomic og vores tillægsmoduler. Kurserne bliver afholdt direkte over internettet, mens du sidder foran en computer. Det giver dig de bedste betingelser for at få
en dybere forståelse af regnskabsprogrammet. 

Du får svar på de spørgsmål, som du undrer dig over

Du lærer nye ting, som kan lette din daglige arbejdsgang

Du bliver klogere på de tillægsmoduler, som du overvejer at købe

Kursusoversigt

Kom godt i gang

"Kom godt i gang med e-conomic" henvender sig primært til nye brugere af systemet og brugere, der trænger til en lille opfriskning.

 

Læs hele beskrivelsen
 

Design og layout

Online kurset "Design og layout" giver dig kendskab til, hvordan fakturadesignet er bygget op, hvordan du sætter logo på din faktura, hvordan du laver rettelser til felter osv. 
 

Læs hele beskrivelsen
 

Projektstyring

Projektstyring er et
e-conomic tillægsmodul og er for dig, der har mange projekter i din virksomhed og timer, der skal registreres på dine medarbejdere. Vi tilbyder to projektkurser: 

 

1. Kom godt i gang med projektstyring 

2. Sådan skaber du merværdi med projektstyring

 

Lagerstyring

Lagerstyring er et
e-conomic tillægsmodul og på dette onlinekursus gennemgår vi, hvordan man opretter varer, bestillinger, leverandør-fakturaer, registrerer modtagelse af varer m.v. Kurset henvender sig til den lidt mere erfarne bruger.


 

Læs hele beskrivelsen
 

 

Momskursus

Når tiden nærmer sig den halvårlige momsindberetning, tilbyder vi dette kursus, der gennemgår, hvordan du nemt håndterer din moms i e-conomic. 
Læs hele beskrivelsen

 

Administratorkurser

Kom godt i gang som administrator. Vi har to kurser, der giver dig hhv. intro til at være administrator og erfaring med bogføringsværktøjer som Bankafstemning, Superkladden og Rapportværktøjer. 


Læs hele beskrivelsen
 

Praktisk bogføring

Dette kursus er til dig, der ikke har prøvet at bogføre i et regnskabsprogram som e-conomic. Deltag i kurset og lær de grundlæggende dele af bogføring i e-conomic. Få styr på bilag, kontoplan m.m.
Læs hele beskrivelsen

 

Website

Website er et
e-conomic tillægsmodul og til vores to kurser får du en grundig gennemgang af funktionerne i modulet. Du bliver klædt på, så du hurtigt og nemt kan lave en professionel hjemmeside til din virksomhed.


Læs hele beskrivelsen

 

 

Årsafslutning

Bliv helt klar til årsafslutningen i e-conomic. På onlinekurset får du en letforståelig gennemgang af, hvordan du afslutter regnskabsåret for din virksomhed og starter et nyt regnskabsår op.


 

Læs hele beskrivelsen
 

Indbetaling & Rykker

På kurset får du en grundig gennemgang af, hvordan du håndterer indbetalinger fra dine kunder i e-conomic. Vi viser dig samtidig, hvordan du laver en rykkerprocedure til manglende indbetalinger.  

Læs hele beskrivelsen
 

Indscanning

På dette kursus lærer du, hvordan du bruger tillægsmodulet Indscanning. Med Indscanning kan du nemt importere dine bilag til e-conomic, så du kan arbejde mere effektivt og papirløst. 

Læs hele beskrivelsen
 

Webshop

Se hvordan integrationen mellem Webshop og
e-conomic sættes op og få en grundig gennemgang af, hvordan du arbejder med varer, produktkategorier, fragt og betalingsmetoder.
 

Læs hele beskrivelsen
 

 
 • "God support under og efter kurserne, så alle kan være med. Det er klart at anbefale, man tager nogle af kurserne, da det kan spare tid og unødvendige rettelser"
   
  Anita Jensen - Myrdal Revision
 • "Jeg var yderst tilfreds med den måde, online kurset forløb på. Man føler sig i sikre hænder fra start af, fordi konsulenten sørger for, at alle er med"
   
  Thomas V. Arentoft - mobildoktoren
 • "Det var faktisk en lille teknologisk oplevelse at deltage i online-kurset om design og layout. Fantastisk at man kan sidde på sit eget kontor og deltage i et kursus, som gør noget kompliceret enkelt"
   
  Peter Wiin - Regnskab og rådgivning ApS