Gratis online
kursus hver uge

 

Tilmeld dig et online kursus      Se oversigt over online kurser

Tilmeld dig et af vores online kurser og få en ordentlig introduktion til e-conomic og vores tillægsmoduler. Kurserne bliver afholdt direkte over internettet, mens du sidder foran en computer. Det giver dig de bedste betingelser for at få en dybere forståelse af regnskabsprogrammet. Har du brug for mere volumen? Så kan du tilmelde dig vores fysiske Academy-kurser

Du får svar på de spørgsmål, som du undrer dig over

Du lærer nye ting, som kan lette din daglige arbejdsgang

Du bliver klogere på de tillægsmoduler, som du overvejer at købe

Online introduktionskurser til e-conomic

 

Kom godt i gang
med e-conomic

Lær dit e-conomic regnskabsprogram at kende med dette online kursus, hvor vi bl.a. gennemgår, hvordan du sætter din aftale op, laver en faktura og håndterer kundeindbetalinger.
 

Læs hele beskrivelsen
 

Praktisk bogføring
i e-conomic

Kom godt fra start med at bogføre i e-conomic med dette online kursus, hvor vi bl.a. gennemgår, hvordan du sætter din kassekladde op, bogfører dine posteringer og bruger bankafstemningen til at lette din daglige bogføring.


 

Læs hele beskrivelsen
 

Kunder, indbetalinger & rykkere

På kurset får du en grundig gennemgang af, hvordan du håndterer indbetalinger fra dine kunder i e-conomic. Vi viser dig samtidig, hvordan du laver en rykkerprocedure til manglende indbetalinger. 


 

Læs hele beskrivelsen
 

Design & layout
 

Online kurset "Design og layout" giver dig kendskab til, hvordan fakturadesignet er bygget op, hvordan du sætter logo på din faktura, hvordan du laver rettelser til felter osv. 
 

Læs hele beskrivelsen
 

 

Moms i
e-conomic

Når tiden nærmer sig den halvårlige momsindberetning, tilbyder vi dette kursus, der gennemgår, hvordan du nemt håndterer din moms i e-conomic. 


 

Læs hele beskrivelsen
 

Årsafslutning
i e-conomic

Bliv helt klar til årsafslutningen i e-conomic. På onlinekurset får du en letforståelig gennemgang af, hvordan du afslutter regnskabsåret for din virksomhed og starter et nyt regnskabsår op.

 

Læs hele beskrivelsen
 

 
 
 
 

Online kurser om tillægsmoduler i e-conomic

 

Indscanning
& Smart Inbox

Få en grundig introduktion til tillægsmodulerne Indscanning og Smart Inbox, som begge gør det muligt at håndtere bilag digitalt og arbejde papirløst i
e-conomic.
  

Læs hele beskrivelsen
 

Website
 

Website er et
e-conomic tillægsmodul og til vores kursus får du en grundig gennemgang af funktionerne i modulet. Du bliver klædt på, så du hurtigt og nemt kan lave en professionel hjemmeside til din virksomhed. 

Læs hele beskrivelsen
 

Webshop
 

Se hvordan integrationen mellem Webshop og
e-conomic sættes op og få en grundig gennemgang af, hvordan du arbejder med varer, produktkategorier, fragt og betalingsmetoder.
 

Læs hele beskrivelsen
 

Autobank
 

Lær, at bruge funktionen Automatisk bankafstemning og tillægsmodulet AutoBank til at lette din bankafstemning og bogføring. Så kan du spare oceaner af tid og tastearbejde i hverdagen. 

Læs hele beskrivelsen
 

 

Lager
 

Få en grundig gennemgang af tillægsmodulet Lager. På kurset lærer du at oprette varer, bestillinger og leverandør-fakturaer samt at registrere modtagelse af varer.


 

Læs hele beskrivelsen
 

Projektstyring
 

Få en grundig gennemgang af tillægsmodulet Projektstyring. Vi tilbyder to kurser, så du både kan lære funktionerne at kende og få større indsigt i modulets muligheder. 


 

Læs hele beskrivelsen
 

 
 
 

Administratorkurser for bogholdere og revisorer

 

Kom godt i gang
 

Få en intro til opsætningen i e-conomic, hvordan du håndterer dine kunders aftaler, samt en gennemgang af blandt andet klient- og administratorfakturerede aftaler   

Læs hele beskrivelsen
 

Effektive workflows
 

Lær hvordan du kan spare tid og ressourcer ved at optimere centrale arbejdsgange i din virksomhed med bankafstemning og autobank, Superkladden og afskrivningsværktøjer


 

Læs hele beskrivelsen
 

Advisor
 

Lær hvordan du kan tage planlægningen til nye niveauer med Advisor –
et administrations- og tidsregistreringsværktøj, der giver dig fuldt overblik over ressourcerne i din virksomhed.


 

Læs hele beskrivelsen
 

 
 • "God support under og efter kurserne, så alle kan være med. Det er klart at anbefale, man tager nogle af kurserne, da det kan spare tid og unødvendige rettelser"
   
  Anita Jensen - Myrdal Revision
 • "Jeg var yderst tilfreds med den måde, online kurset forløb på. Man føler sig i sikre hænder fra start af, fordi konsulenten sørger for, at alle er med"
   
  Thomas V. Arentoft - mobildoktoren
 • "Det var faktisk en lille teknologisk oplevelse at deltage i online-kurset om design og layout. Fantastisk at man kan sidde på sit eget kontor og deltage i et kursus, som gør noget kompliceret enkelt"
   
  Peter Wiin - Regnskab og rådgivning ApS
 

Tilmeld dig et online kursus