dimensioner i e-conomic

Opret flere regnskabs-dimensioner

Med Dimensioner i e-conomics Avanceret-pakke kan du lave op til tre regnskabsdimensioner - eller dimensionslag - til din bogføring. Du kan selv navngive dimensionerne og oprette så mange dimensionsværdier, som du har brug for.
 

Aktivér Dimensioner     Sådan bruger du Dimensioner

En computer, der står på et bord mellem papirer med e-conomics Dimensioner på skærmen
 

fordele

Bedre struktur og 
mere specificeret rapportering

Med Dimensioner kan du tilføje op til tre ekstra lag af information til dine posteringer. Du kan nemlig “tagge” dine posteringer med oplysninger, som er relevante for netop din virksomhed. Det kan fx være forskellige afdelinger, produkter eller lokationer, så du nemt kategorisere og spore dine indtægter og udgifter. På den måde kan du skabe struktur og overskuelighed i regnskabet. Samtidig kan du lave en mere specificeret regnskabsrapportering, som afspejler detaljerne i virksomheden. 

Få en bedre struktur i regnskabet

Føj ekstra oplysninger til dine posteringer, så regnskabet bliver mere overskueligt. 

 

Få større overblik over detaljerne

Se, hvad de forskellige posteringer hører til eller hvor virksomheden tjener flest penge. 

Få en mere detaljeret rapportering

Brug dimensionerne til at filtrere i dine rapporter og kun se det resultat, du har brug for. 

Få bedre styring af virksomheden

spot muligheder og udfordringer, så du kan styre virksomheden i den rigtige retning

 

 

 

aktivering

Kom godt i gang med Dimensioner

For at lave flere dimensioner skal du have Avanceret-pakken og aktivere funktionen i Market i e-conomic. Det er gratis at aktivere Dimensioner. Når du har aktiveret Dimensioner kan du begynde at oprette dine dimensioner og dimensionsværdier, så du kan bruge dem i din bogføring. 

Har du Plus eller Smart-pakken, kan du stadig aktivere Dimensioner i Market. Her kan du dog kun oprette én dimension. Dimensioner er ikke tilgængelig i Basis-pakken.

 

Aktivér Dimensioner Sådan bruger du Dimensioner

 

rapportering

Få mest muligt ud 
af Dimensioner 

Dimensioner handler i sidste ende om at få en mere præcis rapportering. Derfor kan du med fordel bruge et værktøj til avanceret rapportering for at få det fulde udbytte. Vores anbefaling er budget- og rapporteringsværktøjet, budget123, som er designet til at matche e-conomic og kan integreres sømløst under ét og samme login.
 

Læs mere om budget123

Fleksibel rapportering

Lav nemt rapporter for drift og balance, hvor du automatisk får præsenteret regnskabet ved siden af dine budgettal. Du kan også skræddersy en nøgletalsrapport med fx omsætning, dækningsgrad og soliditetsgrad. 

 

Skræddersyede budgetter

Læg nemt budgetter for drift, likviditet, balance og moms. Du kan fx se virksomhedens løbende drift i summarisk form, få et estimat af saldoen på driftskontoen og arbejde med differentieret moms.

 

Forecasts med aktuelle data

Se nemt forecasts ‑ eller budgetrulning ‑ med dine aktuelle data fra e‑conomic. Du kan automatisk se, hvordan dit forventede årsresultat bliver påvirket, efterhånden som du bogfører i dit regnskabsprogram.

 

Fleksibel rapportering

Lav nemt rapporter for drift og balance, hvor du automatisk får præsenteret regnskabet ved siden af dine budgettal. Du kan også skræddersy en nøgletalsrapport med fx omsætning, dækningsgrad og soliditetsgrad. 

En computer, der viser budget123 i e-conomic på skærmen

Lav lette og overskuelige rapporter, som opfølgning på dine budgetter. 

 

Skræddersyede budgetter

Læg nemt budgetter for drift, likviditet, balance og moms. Du kan fx se virksomhedens løbende drift i summarisk form, få et estimat af saldoen på driftskontoen og arbejde med differentieret moms.

En computer, der viser budget123 i e-conomic

Få overblik over indtægter og udgifter, ind- og udbetalinger samt den ind- og udgående moms.

 

Forecasts med aktuelle data

Se nemt forecasts ‑ eller budgetrulning ‑ med dine aktuelle data fra e‑conomic. Du kan automatisk se, hvordan dit forventede årsresultat bliver påvirket, efterhånden som du bogfører i dit regnskabsprogram.

En computer, der viser budget123 i e-conomic på skærmen

 

 

 

dimensionsrapport

Brug dimensionsrapporten i e-conomic

Dimensionsrapporten er et værdifuldt værktøj, der giver dig en detaljeret indsigt i din virksomheds økonomi. Her kan du lave rapporter ud fra dine dimensioner, såsom afdelinger, produkter og lokationer. Dermed kan du nemt kategorisere og spore dine indtægter og udgifter på en nuanceret måde. 
 

Sådan gør du

 

PAKKELØSNINGER

En samlet løsning til komplekse behov

Har din virksomhed brug for mere end standardiserede regnskabsløsninger? I Avanceret-pakken får du en række udvidede funktioner, som kan skræddersyes til virksomhedens behov. Det er funktioner, som er udviklet til at styrke det interne samarbejde og skabe en strømlinet proces omkring bogføring, bilagshåndtering, godkendelse og rapportering.

Avanceret-pakken indeholder:

 • Specialiserede regnskabsfunktioner til dine behov
 • Automatisering af bilagshåndtering og bankafstemning
 • Adgang til +200 branchespecifikke integrationer.

Priser for posteringer pr. regnskabsår

Som ny kunde, starter du med at betale for op til 1.000 posteringer. Bruger du flere posteringer, justeres din pris automatisk. Og du får selvfølgelig besked når det sker – ligesom du kan holde øje med dine posteringer inde i e-conomic.

 

Op til 1.000 posteringer+0,- kr./md
Op til 2.000 posteringer+ 150,- kr./md
Op til 5.000 posteringer+ 350,- kr./md
Op til 10.000 posteringer+ 500,- kr./md
Op til 25.000 posteringer+ 950,- kr./md
Pr. ekstra 25.000 posteringer+ 220,- kr./md
Over 1 million posteringer?

Kontakt os

Alle priser er ekskl. moms.

Hvad er en postering?

En postering dækker over kontobevægelser i regnskabet. En kontobevægelse kunne være en postering på en udgifts- eller indtægtskonto, en postering på en momskonto og en postering på en bankkonto. Det vil sige, at du ca. vil have 3 posteringer pr. bilag eller bevægelse.

Kernefunktioner

Med kernefunktioner mener vi alle de funktioner, som er nødvendige for at føre regnskab. Det inkluderer bl.a.:

 • Finansbogholderi
 • Momsregnskab
 • Rapportering
 • Årsafslutning
 • Kundestyring
 • Valutahåndtering
 • Adgang for revisor
 • Mobilapp
 • Elektronisk fakturering
 • Bilagsgodkendelse


og meget mere..
 

Bankintegration

Forbind din bank og dit regnskab direkte i e-conomic. Herefter bliver dine kontobevægelser automatisk overført fra bank til e-conomic, så du altid har opdaterede tal. På denne måde, kan du afstemme dit regnskab uden at importere CSV-filer. Vi integrerer til alle banker i Danmark.

Fri adgang til integrationer

Få alle dine systemer til at tale sammen eller udvid e-conomic med nye funktioner via vores åbne API. Vi har integrationer til over 200 af de førende IT-systemer på markedet, og du kan med få klik forbinde disse til e-conomic og sikre at dine tal altid er synkroniseret på tværs af systemer.

Ordrer, tilbud og rykkere

Få en effektiv ordre- og tilbudshåndtering i e-conomic og klar salget både fra kontoret og -- med vores gratis mobilapp -- direkte fra firmabilen.

Ordrer og tilbud kan sendes til kunden via e-mail, PDF eller et online link.

Når det kommer til rykkere, får du et overblik over de kunder, der ikke har betalt fakturaer til tiden. Funktionen giver dig mulighed for at kontakte kunderne, informere om vilkår, renter og gebyrer.

Autoforslag i bankafstemning

Hvis du bogfører ud fra dine bankbevægelser, vil du også få glæde af intelligente konteringsforslag i e-conomic. Du modtager nemlig de automatiske forslag til bogføring, når du overfører posteringer fra banken til kassekladden.

Denne funktion er en del af Smart Bank.

Automatisk håndtering af bilag

Få funktioner, der tager hånd om dine bilag fra start til slut, så du undgår stress over krøllede kvitteringer og ubetalte fakturaer. Ligesom at automatiseringen af bilagshåndteringen sparer dig tid og manuelt tastearbejde og minimerer fejl.

 

-Aflæsning af bilag: e-conomic kan scanne og indlæse informationer fra dine bilag og kvitteringer. Det giver dig et klart overblik over, hvilke bilag du allerede har behandlet, og hvilke der er klar til bogføring.

 

-Bilagsmatch: Slip for manuelt at organisere og vedhæfte dine bilag til den korrekte postering. Bilagsmatch scanner dine bilag og sammenligner dem med dine posteringer for at finde og parre dem, der matcher.

 

-Automatiske konteringsforslag: Modtag automatiske forslag til, hvordan dine bilag skal bogføres ud fra din tidligere bogføring. Du modtager konteringsforslag, efter systemet har aflæst dine bilag, og du står over for at oprette en ny postering. Du skal blot godkende bilaget. 

 

-Automatisk bilagshåndtering: Opsæt dine egne automatiseringsregler for, hvordan og af hvem bilag skal håndteres. Du bestemmer bl.a., om der er bilag fra en specifik leverandør, der altid skal godkendes, eller om bilag under en vis beløbsgrænse automatisk skal føres direkte til kassekladden. Automatisk bilagshåndtering kaldes for "Workflow".

Udvidet bilagsgodkendelse

Skal dit bilag godkendes af flere, kan du med Udvidet bilagsgodkendelse få op til tre godkendere på et bilag.

Du vælger selv, hvilke kriterier bilaget skal opfylde for at blive sendt til godkendelse, og om du ønsker, at dine 2-3 godkendere skal godkende bilaget i en særlig rækkefølge.

I godkendelsesloggen kan du få det fulde overblik over, hvilke bilag der mangler godkendelse og fra hvilke godkendere.

Flere dimensionslag

Med Avanceret-pakken kan du lave op til tre regnskabsdimensioner i e-conomic, som du kan bruge i din bogføring. Du kan frit navngive dimensionerne, så de passer til din virksomhed. Under hver dimension kan du desuden lave så mange dimensionsværdier, som du har behov for.

Abonnement til holdingselskab

Hold styr på regnskabet i både drifts- og holdingselskab med et ekstra abonnement til dit holdingselskab. Abonnementet inkluderer alle funktionerne fra Avanceret-pakken og 250 posteringer.

Ekstra bruger

Tilføj en ekstra bruger til dit regnskab i e-conomic, og få mulighed for at samarbejde om regnskabet på tværs af virksomheden. Har du brug for at tilføje flere brugere, kan disse tilkøbes.

KONTAKT

Vil du vide mere om Dimensioner?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en snak, 
hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Vi ringer mandag-torsdag kl. 9-16.30 
og fredag kl. 9-16.

Skriv dit navn her
Skriv dit nummer her

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.