e-copedia

Rapporten Dimensioner

Viden Om
Denne artikel forklarer, hvordan du bruger dimensions rapporten i fanen "Rapporter"

Dimensions rapporten er et værdifuldt værktøj, der giver dig mulighed for at få en detaljeret og præcis indsigt i din virksomheds økonomi. Ved at bruge Dimensions rapporten kan du lave rapporter ud fra dine oprettede dimensioner som f.eks. afdelinger, produkter eller lokationer til dine posteringer. Dette gør det nemt for dig at kategorisere og spore dine indtægter og udgifter på en mere nuanceret måde. Med Dimensionsrapporten kan du tilpasse din bogføring til dine virksomheds specifikke behov og få et dybtgående overblik over din økonomi.

  • For at bruge funktionen Dimensioner skal du have pakken "Avanceret".
OBS:
Har du brug for yderligere rapporteringsmuligheder end dem tilgængelige i e-conomic, anbefaler vi at bruge Budget123.
Du kan finde Budget123 i Market, og med få klik integrere det med dit e-conomic, så du nemt kan komme igang med en mere detaljeret rapportering.

Sådan laver du rapporten

For at lave en dimensionsrapport skal du gå til fanen "Rapporter" og i menuen til venstre under "Regnskab" trykke på "Dimensioner".

Herfra kan du udfylde felterne med informationer for at indskrænke rapporten. Hvis du gerne vil have vist mest mulig data, kan du blot lade felterne stå blanke undtagen "Fra-" og "Til dato", som er stjernemarkeret og derfor skal udfyldes.
Udover "Dato" og "Konto" felterne har du i kolonnen til højre for de dimensioner, du har oprettet på din aftale. Heri kan du tilføje en eller flere af dine dimensionsværdier, som rapporten herefter vil udforme sig efter.

I det første billede forneden kan du se et eksempel på opsætningen til rapporten, hvor der er tilføjet dimensionsværdier. I det andet billedet kan du se, hvordan de forskellige dimensionsværdier er placeret i rapporten.

    • Hvad kan jeg bruge "Dimensionsfordeling" til?
Tip:
Når du laver dimensionsrapporten, kan du bruge forskellige dimensionsværdier på kryds og tværs, så du kan kontrollere, hvordan rapporten skal udformes.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer