e-copedia

Rapportering

Artikler med tagget “Rapportering” i
Alle artikler med tagget “Rapportering”
Denne guide vejleder til, hvordan du kan trække et medarbejderkort og danne dig et overblik over de posteringer og aktiviteter på dit projekt, som er blevet registreret på dine medarbejdere.
I denne artikel vil du lære mere om funktionen "Markér som indberettet". For at dit regnskab kan være så retvisende som muligt skal du fortælle e-conomic når du indberetter din moms. Det gør du ved at markere din momsopgørelse som indberettet. Funktionen gør at din moms afregnes og momsopgørelsen i den valgte periode vil anses som færdighåndteret. Du kan også få bogført din indberettede moms direkte fra momsopgørelsen. Det forudsætter dog, at du har oprettet en konto til formålet.
Et regnskab skal være korrekt og give et retvisende billede af virkeligheden. For at sikre dig at regnskabet er korrekt, bør du afstemme det inden du afslutter det i e-conomic.
I denne guide bliver der gennemgået, hvordan du kan se de direkte posteringer på dine momskonti.
Kasserapporten viser de nuværende kladdeposteringers bevægelser på din virksomheds beholdningskonti. Du kan nemt afstemme saldo før og efter - inden du bogfører kassekladden.
Denne artikel forklarer, hvordan du bruger dimensions rapporten i fanen "Rapporter"
I denne guide vil vi uddybe, hvordan du kan få mere indsigt i de forskellige kolonner i anlægskartoteket, og hvordan du kan drage nytte af denne viden.
Denne guide vejleder til, hvordan du danner en projektsaldoliste, så du kan få overblik over fakturerede beløb, registrerede omkostninger og dækningsbidrag for dine projekter.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser og evt. udskriver din uge-/ eller månedsseddel.
Kontokortet viser oplysninger om alle posteringer på en konto for de nuværende (endnu ikke afsluttede) regnskabsperioder.
Momsafstemningen er dit værktøj til at danne dig et hurtigt overblik, over sammensætningen af din moms, for den angivne periode.
Denne guide vejlder dig til, hvordan du kan søge dit kontokort frem.
Denne artikel vil fortælle om budget123 og guide dig gennem, hvordan du nemt kommer i gang med at lave et komplet budget med budget123, et solidt værktøj, der hjælper din virksomhed med at nå sine mål.
Denne guide beskriver hvordan du overfører din Momsopgørelse fra e-conomic til SKAT.
Denne guide vejleder til, hvordan du danner en medarbejderstatistik, så du kan få et overblik over de registrerede timer på dine medarbejdere og se hvor effektive dine medarbejdere er.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan sætte din varegruppe op til at medregne dine fakturalinjer på projektkortet. Du vil dermed kunne se dit vareforbrug på projektkortet.
Denne funktion gør det muligt at udskrive en rapport, der viser en saldobalance for definerede nøgleposteringer.
Denne artikel viser, hvordan du trækker en indkøbsstatistik.
I denne guide kan du se, hvordan du kan udskrive en rapport, der viser en balance mellem dine aktiver og passiver (dine balanceposter).
Denne guide vil tage dig igennem de forskellige trin i at bruge rapporten "Oversigt".
Denne artikel forklarer, hvordan du bruger dimensioner i din bogføring og hjælper dig med at få en bedre forståelse af, hvordan dimensioner kan anvendes til at organisere og analysere dine økonomiske transaktioner mere effektivt.
Denne guide kan hjælper dig med at finde en forklaring eller løsning, når du har en difference mellem din Periodiseringsrapport og Saldobalance.
Denne guide vejleder til, hvordan du danner en projektværdirapport, så du kan få overblik over faktureringsstatus for dine projekter.
I denne artikel vil du lære mere om momsopgørelsen. Når du bruger e-conomic til at bogføre dine fakturaer og udgiftsbilag, får du automatisk de beløb, du skal angive til SKAT i forbindelse med moms.
På denne side kan du læse mere om, hvad momsindberetning indebærer og hvad du skal gøre fra start til slut for at indberette din moms nemt, hurtigt og rigtigt.
Har du bogført nye posteringer i en periode hvor din momsopgørelse allerede er indberettet? Så skal du efterberegne din moms. I denne guide gennemgår vi, hvordan du gør.
Denne artikel viser, hvordan du kan trække resultatopgørelsen for din virksomhed.
Denne guide vil forklare hvordan du bruger funktionen "Periodeopdelt saldobalance" under fanen "Rapporter".
Virksomheder i regnskabsklassen B kan bruge Regnskab Basis og sikre, at regnskabet er i overensstemmelse med Erhvervsstyrelsens offentlige standardkontoplan.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dit dækningsbidrag samt over-/underdækning, så du kan danne et overblik over, hvor lønsomt projektet er, og projektets faktureringsstatus.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan trække et projektkort på dit projekt. Projektkortet giver et samlet overblik over alle projektposteringerne på dit projekt.
Denne rapport viser bevægelserne på finanskontiene (drift- og balanceposter) i en nærmere bestemt periode og gør det muligt at sammenligne med tidligere perioder.
I arkivet kan du se de momsopgørelser, du har markeret som indberettet tidligere, og på den måde, kan du få et overblik over de indberetninger, du tidligere har udført i e-conomic.
I denne guide gennemgår vi, hvordan man trækker en oversigt over sin kontoplan. Denne funktion gør det muligt at se eller udskrive hele, eller dele af, kontoplanen ud fra dine valgte søgekriterier.
Når du har brug for hjælp med budget123, står e-conomic support klar til at assistere dig. Denne artikel giver dig en oversigt over de tilgængelige supportmuligheder vi har.
Denne artikel forklarer, hvordan du opsætter dimensioner i alle indstillinger, så du senere kan bruge dem i din bogføring.
Denne guide vejleder til, hvordan du danner en medarbejderafregning, så du kan få et overblik over tid, kørsel og udgifter registreret på hver medarbejder.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Rapportering”

  • Bankafstemning FAQ
  • Hvorfor skal mine registreringer tilknyttes et varenummer i faktureringen/omkostning i regnskab?
  • Hvad bruges de forskellige rapporter til?
  • Medtag kost- og salgspriser i finansen
  • Hvorfor stemmer igangværende arbejde i projekt ikke med min finanskonto?
  • Hvorfor er min momsopgørelse og momsafstemning ikke ens?
  • Hvad betyder ”Markér som indberettet”?
  • Hvorfor viser appen et andet forfaldent beløb end det på computeren?
  • Hvorfor viser omsætningen i appen noget andet end omsætningen på computeren?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer