Få et økonomisk overblik med et afdelingsregnskab

Vejledning
Se fanebladet Rapporter for at udskrive saldoer, nøgletal, budgetter, kontokort og omsætningsstatistik for hver afdeling.

For at udskrive rapporter for afdelinger skal du ganske enkelt vælge den afdeling eller de afdelinger, du ønsker at udskrive oplysninger om.

• For at have afdelingerne i din e-conomic aftale, kræver det tillægsmodulet Dimension.

Sådan opretter du en afdelingsregnskabsrapport

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Afdelingsregnskab" i menuen til venstre.
  3. Udfyld felterne og tryk på "Ok".
OBS:
Vær opmærksom på, at rapporten vises med omvendt fortegn, da den typisk anvendes til rapportering til eksempelvis en afdelingsleder eller lignende. Vi har derfor gjort rapporten brugbar for alle, som ikke nødvendigvis har en regnskabsmæssig tilgang til programmet.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Dimension