GDPR i e-conomic

Det betyder det nye EU-tiltag for dig som kunde hos e-conomic

General Data Protection Regulation (GDPR), eller på dansk "Databeskyttelsesforordningen", er navnet på EUs nye persondatalovgivning. GDPR har til formål at beskytte EU's borgere fra misbrug af deres personlige data. Derfor skal alle europæiske virksomheder inden den 25. maj 2018 skærpe deres processer for, hvordan persondata bliver opsamlet og behandlet sikkert.

 
 

Dine persondata er sikre i e-conomic

Sikkerheden omkring dine persondata er vigtig for os - og det samme gælder dine kunders. Derfor har vi tilføjet en databehandleraftale (DPA) til vores abonnementsvilkår, som alle kunder skal godkende for at kunne benytte e-conomic. Aftalen er en kontrakt mellem dig og os, som garanterer dig, at vi håndterer dine persondata på forsvarlig vis. Her kan du læse om, hvordan du godkender DPAen i e-conomic.

SE DATABEHANDLERAFTALEN

 

Dit samtykke er en del af GDPR 

Konceptet "Samtykke" er den del af GDPR-lovgivningen. Samtykke kræves blandt andet hvis du vil modtage e-mails fra virksomheder. Kravet om samtykke skal beskytte dig fra at modtage e-mails, som du ikke ønsker eller finder relevante.

I e-conomic vil vi gerne sende dig e-mails, som forbedrer din oplevelse med dit regnskabsprogram. Du får fx hjælp til moms og årsafslutning i e-conomic, invitationer til relevante events og kurser og muligheden for at prøve nye tillægsmoduler som den første. Der er altså rigtig meget værdi at hente i e-mails fra e-conomic.

 
 

 

Giv dit samtykke

 
 
E-post indeni talebobbel

Få kun relevante nyheder

Tilmeld mig e-conomic nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

 
Orange checkbox

Ja, jeg accepterer

Jeg samtykker til, at e-conomic behandler mine persondata som beskrevet her. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak! Vi ses i din indbakke

 
 
 

Kom godt i gang med GDPR i din egen virksomhed

Her kan du finde information og vejledning til jeres egen GDPR-proces.

Se også vores GDPR tjekliste, hvor du kan få yderligere assistance, og måske en fornemmelse om, hvor langt I er kommet i processen.

 

Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen har lavet et brugervenligt 'PrivacyKompas', som giver dig indblik i, hvilke spørgsmål der skal besvares for at du kan komme videre i GDPR-processen. Du finder også hjælp og inspiration til at komme i gang med din egen privatlivspolitik.

Datatilsynet

Datatilsynet er den overordnede tilsynsmyndighed i Danmark omkring persondataret. De har lavet en del vejledninger som man kan finde på deres side, blandt andet en generel introduktion til databeskyttelses-forordningen.

EUs GDPR-portal

Du kan også læse om GDPR på EUs egen side, som bl.a. indeholder en FAQ til dem, der ønsker grundig information om lovgivningen. Vi anbefaler også denne infographic, som har en meget pædagogisk tilgang til GDPR. Selve GDPR-lovteksten kan du finde her.

Vigtige dokumenter, som vedrører GDPR i e-conomic

 

Abonnementsvilkår

Databehandleraftale

PrivaTLIVSPOLITIK