Smart Inbox

Intelligent, automatisk bogføring

 
 
 
 

Nem håndtering

Upload, godkend, kategorisér og kombinér dokumenter med få klik
 

 

Automatisk aflæsning

Fakturaer aflæses automatisk, så de nemt kan bogføres
 

 

Modtag elektronisk

Få alle dine leverandørfakturaer elektronisk via EAN
 

 

Kom i gang med Smart Inbox 

 
 
 
 

Hvad er Smart Inbox?

Med Smart Inbox til e-conomic bliver din håndtering og bogføring af bilag nemmere end nogensinde. Dine fakturaer modtages elektronisk og aflæses automatisk. Så skal du kun godkende posteringerne, inden de bogføres. 

I guiden nedenfor kan du se, hvordan Smart Inbox ser ud i e-conomic. Du kan også tilmelde dig vores gratis online kursus om Smart Inbox og blive klædt helt på til at optimere dine arbejdsprocesser med automatisk bogføring.

 
 

Upload alle dine bilag

Du kan nemt uploade de fakturaer og kvitteringer, som du ikke har modtaget elektronisk. Du kan enten uploade bilag fra din computer med “drag-and-drop”, tage et billede af dine bilag med din Smart Phone eller sende dine bilag til e-conomic via email.

Modtag elektronisk

Med Smart Inbox kan du modtage alle dine leverandørfakturaer elektronisk via dit gratis EAN-nummer. På den måde er slipper du for manuel indtastning og håndtering. Samtidig er du sikker på, at ingen fakturaer bliver beskadiget eller forsvinder.

Nem godkendelse

Du kan vælge, at fakturaer og kvitteringer skal godkendes før de kan behandles i Smart Inbox. Du vælger selv én eller flere godkendere, som automatisk modtager en godkendelsesmail, de skal tage stilling til. På den måde sikrer du, at alle bilag i Smart Inbox tilhører din virksomhed.

Automatisk aflæsning

I Smart Inbox bliver dine fakturaer og kvitteringer aflæst automatisk, så du kan godkende og bogføre med ganske få klik. Du kan også nemt se, hvilke bilag du har åbnet og hvilke, der er klar til at blive bogført. På den måde slipper du for en masse tastearbejde.

Nem håndtering

I Smart Inbox kan du gemme dine bilag i forskellige kategorier med “drag-and-drop”, så de er nemme at holde styr på. Du kan også samle flere bilag til en fil og kopiere eller slette dem.

 
 
 
 

Modtag fakturaer elektronisk

 

Spar værdifulde ressourcer i hverdagen

Med tillægsmodulet Smart Inbox til e-conomic kan du få et gratis EAN-nummer*, så du kan modtage dine fakturaer elektronisk. Det betyder, at du både sparer tid, penge og ressourcer, fordi du slipper for at håndtere og indtaste dine fakturaer manuelt. Derudover er du helt sikker på, at ingen dokumenter bliver beskadiget eller forsvinder i processen. 

Få en elektronisk postkasse

For at modtage fakturaer elektronisk, skal du have et EAN-nummer. Dit EAN-nummer fungerer som en personlig, elektronisk postkasse, der sørger for at dine elektroniske fakturaer når frem til dig i det rigtige format.

Du får automatisk tildelt et gratis EAN-nummer*, når du tilvælger Smart Inbox. Nummeret er dit, så længe du har tillægsmodulet.

Læs mere om EAN-numre

 

* For at få et gratis EAN-nummer, skal din virksomhed have under 20 medarbejdere. Er I mere end 20 medarbejdere, kan I købe et EAN-nummer (GLN) gennem GS1.

Store besparelser

I gennemsnit spares der mellem 80-200 kr. per elektronisk faktura

Nemmere bogføring

Hurtigere og mere korrekt håndtering, godkendelse og kontering

Kontrol og sikkerhed

Alle elektroniske fakturaer kan spores af både modtager og afsender

Bedre for miljøet

Elektronisk fakturering mindsker både dit papirforbrug og CO2-udslip

 

 

Få Smart Inbox

 
 
 
 
 
 
 

Det siger kunderne om Smart Inbox

 


Merethe Aadgaard

- CPH Trucking

“Efter vi startede med Smart Inbox, er regnskabet blevet 10 gange nemmere - det er helt vildt. Vi plejede at printe alt til vores regnskab, men nu printer vi meget mindre ud og har færre mapper.”

 


Jesper Christensen

- OK Køkkenrenovering

”Jeg ser Smart Inbox som en stor udvikling i e-conomic, fordi det minimerer bogføringsprocessen. Med Smart Inbox, har jeg fået mere tid til at koncentrere mig om salg, og derfor er mine tal og indtjening øget markant.”

 


Gitte Larsen

- FONDEN GRANTOFTEGAARD

“Jeg er superglad for Smart Inbox, og det fungerer rigtig godt. De dokumenter jeg modtager via EAN, har altid de helt korrekte oplysninger, og jeg kommer til at spare enormt meget tid.”

 
 
  • Se flere kundeudtalelser

     

     

 

Smart Inbox priser

 

Smart Inbox er et tillægsmodul til e-conomic. Det kan tilvælges på alle e-conomic-abonnementer. Tillægsmodulet koster 99 kr./md., hvis du har et Start-up- eller Small Business-abonnement og 149 kr./md., hvis du har et Professional-abonnement.

Hvis du ikke er e-conomic-kunde, kan du prøve e-conomic og Smart Inbox gratis i 14 dage. Demoen er helt uforpligtende og udløber automatisk efter de 14 dage.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.