Opret Bilagsindsendere

Vejledning
Skal dine medarbejdere sende bilag til e-conomic og besvare bilagsanmodninger, men ikke have adgang til andre dele af regnskabet? Så kan du oprette dem som Bilagsindsendere i e-conomic - helt gratis!

Brugere, der er oprettet som Bilagsindsendere, kan kun sende bilag til Inboxen og besvare bilagsanmodninger via e-conomics gratis mobilapp. Det betyder, at de hverken kan logge på webversionen af e-conomic eller bruge mobilappen til andet, end at sende bilag og besvare bilagsanmodninger.

Sådan opretter du Bilagsindsendere via Abonnementsstatus

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Abonnement" i menuen til venstre og vælg "Abonnementsstatus".
  3. Tryk på "Ny bruger", vælg typen "Bilagsindsender" og udfyld felterne markeret med stjerne.
  4. Tryk på "Gem". Den nye bruger er nu oprettet og vil modtage en e-mail med et aktiveringslink, hvor de vælger en adgangskode.

Sådan opretter du Bilagsindsendere via Bilagsanmodning

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på menuen "Bilagsanmodning" og vælg "Anmod om bilag".
  3. Vælg en postering, du vil anmode om et bilag til. I pop-up'en vælger du "Opret ny bruger".
  4. Vælg typen "Bilagsindsender" og udfyld felterne markeret med stjerne.
  5. Tryk "Gem". Den nye bruger er nu oprettet og vil modtage en e-mail med et aktiveringslink, hvor de vælger en adgangskode.

Sådan bruger du e-conomic som Bilagsindsender

1. Du modtager en e-mail med et aktiveringslink til din bruger. Her vælger du din adgangskode.
  2. Hent vores gratis mobilapp "e-conomic" til iOS (iPhone/iPad) eller Android og log på med e-mail og adgangskode.
  3. Tag et billede af dit bilag eller vælg et billede eller en PDF, som du har liggende på din mobil eller tablet.
  4. Udfyld evt. felterne og klik "Send"
OBS:
Har du enten Smart eller Avanceret pakken, får du automatisk aflæst bilaget og udfyldt dato, beløb og valuta. Du får også beskåret bilaget automatisk, så det fremstår endnu tydeligere. Har du derimod pakken Basis eller Plus, skal du selv tilføje oplysninger om bilaget.
Tip:
Bruger du funktionen Billagsanmodning, kan dine Bilagsindsendere også modtage og besvare bilagsanmodninger via mobilappen.