Nemt online bogføringsprogram

Prøv et online bogføringsprogram, der lever op til dine krav.

 
 Danskernes foretrukne bogføringsprogram med over 160.000  kunder
 Gratis dansk support på mail, chat og telefon
 Brugervenlig opsætning, der gør det nemt at komme i gang
 
 

Prøv e-conomic gratis! 

 
Nemt online bogføringsprogram fra e-conomic
 

Derfor skal du vælge e-conomic online bogføringsprogram

Der er mange bogføringsprogrammer på markedet og det kan være svært at gennemskue hvordan de adskiller sig. Hos e-conomic lægger vi vægt på at gøre det så nemt som muligt for dig at drive din forretning. Derfor investerer vi mange ressourcer og meget energi i at udvikle funktioner der reducerer mange af de manuelle arbejdsopgaver, og som tager meget tid og fokus i din arbejdsdag. På den måde kan du bruge din energi der hvor du skaber mest værdi for din virksomhed. 

 
 

Bogføringsprogram til små og mellemstore virksomheder

e-conomic bogføringsprogram er nemt at komme i gang med og kan tilpasses efter din arbejdsgang. 

Gratis support med e-conomic bogføringsprogram

Supporten er gratis, og vi tager gladeligt imod dine spørgsmål til bogføring på telefon, chat eller mail. I vores hjælpeleksikon e-copedia kan du også finde hjælp til stort og småt.

Tilføj flere funktioner til e-conomic bogføringsprogram

Du kan vokse med bogføringsprogrammet og tilpasse din arbejdsgang i e-conomic, i takt med at behovet opstår - enten via vores forskellige pakker eller de mere end 200+ specialudviklede apps og integrationer

Invitér din revisor ind i e-conomic bogføringsprogram

Med e-conomic bogføringsprogram kan du naturligvis invitere din revisor eller bogholder gratis med ind i din aftale, så I nemt kan samarbejde om dit regnskab

Send nemt din første faktura med e-conomic bogføringsprogram

Du kan oprette, sende og bogføre din første faktura på få minutter - du kan også både sende og modtage elektroniske fakturaer helt gratis. 

Markedsledende bogføringsprogram inden for automtisering

Fjern dine manuelle arbejdsopgaver med de mange tidsbesparende funktioner, der sender e-conomic til tops blandt innovative bogføringsprogrammer

 

Prøv e-conomic gratis! 

Det er uforpligtende at prøve bogføringsprogrammet, og det kræver ingen kreditkort.

 

Det er nemt at komme i gang med e-conomic bogføringsprogram

 
 

Tag e-conomic bogføringsprogram med på farten

Vi har en ambition om at levere den bedste og mest fleksible løsning blandt bogføringsprogrammer på markedet. Derfor kan du naturligvis også tage e-conomic med på farten.

Med vores gratis mobil app kan du sende en faktura eller tjekke de seneste nøgletal, når du står hos en kunde eller er på vej til eller fra arbejde i toget. På den måde har du altid din virksomheds økonomi lige ved hånden. 

Prøv e-conomic gratis 

 
 
 

Et bogføringsprogram, der matcher din arbejdsgang

Få et overblik over de forskellige pakker. Priserne er pr. måned ekskl. moms. Der er ingen bindingstid, startafgift eller andre skjulte omkostninger:

 
The order block. Please switch on JavaScript.
 
 
 
 
 
 

Forstå e-conomic på 1 minut

Med e-conomic får du Danmarks førende online bogføringsprogram. e-conomic bogføringsprogram kan let tilpasses til dine behov indenfor bogføring. Du kan fx invitere flere brugere ind i dit regnskab eller forbinde dit regnskab med vores mange apps og meget mere.

Tag en gratis prøveperiode af e-conomic bogføringsprogram og få adgang til programmet med det samme. I videoen til venstre gennemgår vi de basale opsætninger i e-conomic bogføringsprogram.

Du kan opgradere din prøveperiode til en rigtig aftale inden for 14 dage og beholde de data, du har oprettet. Ønsker du ikke at bruge e-conomic bogføringsprogram, kan du blot lade prøveperioden udløbe.

 
 
 
 • "Med e-conomic har vi et skalerbart system, der kører problemfrit i skyen, hvor vi slipper for dyre konsulenttimer"
   
  Martin Dahl Carstensen, CFO, Miinto
  Miinto
 • "Når vi hele tiden følger nøgletallene, så kan vi lynhurtigt analysere på, hvorfor nogle butikker f.eks. performer bedre end andre"
   
  Jørgen Bjerre, medstifter og CFO, Paradis
  Paradis
 • "Det sparer os for en masse administrativt arbejde hver dag, at vi ikke skal printe ud og overføre tal manuelt i eksempelvis regneark"
   
  Natalia Enge, indehaver, Sirin Copenhagen
  Sirin
 • "Og jeg kan gøre kassen op på et splitsekund ved at klikke på OVERFØR, og så ligger alt tilgængeligt i e-conomic med det samme"
   
  Kim Jepsen, indehaver, VINOBLE Esbjerg
  Slik for Voksne
 • "Med e-conomic har vi automatiseret en række, tidskrævende manuelle opgaver, så personale og ledelse kan fokusere på at skabe værdi"
   
  Mathias Hoffenberg, medejer, Rambla
  Rambla
 • "Det sparer os for rigtig meget tid, samtidig med, at det minimerer risikoen for fejl og derved økonomiske tab"
   
  Christian Brandt, medejer, Restaurant Barbie
  Barbie