Nemt online bogføringsprogram

Prøv et bogføringsprogram, der lever op til dine krav.

 
 Danmarks bedste bogføringsprogram med over 200.000 kunder
 Gratis dansk support på mail, chat og telefon
 Brugervenlig opsætning, der gør det nemt at komme i gang
 

Prøv e-conomic gratis! 

 
Nemt online bogføringsprogram fra e-conomic
 
 

Derfor skal du vælge e-conomic online bogføringsprogram
 

Med den nye bogføringslov på trapperne, er det blevet mere relevant for dig end nogensinde før at få et bogføringsprogram. Regnskabsloven betyder nemlig at dit regnskab sandsynligvis skal være digitalt. Det er især en udfordring for dig der før har lavet regnskabet i offline bogføringssystemer som f.eks Excel og SummaSummarum, da det blandt andet er sværere at digitalisere bilag. Med et online bogføringsprogram kan du digitalisere dine bilag nemt og hurtigt. 

Der er mange bogføringsprogrammer og bogførings-softwares på markedet og det kan være svært at gennemskue hvordan de adskiller sig fra hinanden. e-conomic er Danmarks største, mest fleksible og førende bogføringsprogram, og det er der en helt speciel grund til.

Hos os i e-conomic lægger vi nemlig meget vægt på, at gøre det så nemt som muligt for dig at drive din forretning. Derfor investerer vi mange ressourcer og meget energi i at udvikle funktioner, der reducerer mange af de manuelle arbejdsopgaver, og som tager meget tid og fokus i din arbejdsdag. På den måde kan du bruge din energi der hvor du skaber mest værdi for din virksomhed. Det er bl.a. derfor at over ​200.000 ​virksomheder har valgt at bruge e-conomic.

 

 
 

Bogføringsprogram til små og mellemstore virksomheder

e-conomic bogføringsprogram er nemt at komme i gang med og kan tilpasses efter din arbejdsgang. 

Gratis support med e-conomic bogføringsprogram

Supporten er gratis, og vi tager gladeligt imod dine spørgsmål til bogføring på telefon, chat eller mail. I vores hjælpeleksikon e-copedia kan du også finde hjælp til stort og småt.

Tilføj flere funktioner til e-conomic bogføringsprogram

Du kan vokse med bogføringsprogrammet og tilpasse din arbejdsgang i e-conomic, i takt med at behovet opstår - enten via vores forskellige pakker eller de mere end 200+ specialudviklede apps og integrationer

Invitér din revisor ind i e-conomic bogføringsprogram

Med e-conomic bogføringsprogram kan du naturligvis invitere din revisor eller bogholder gratis med ind i din aftale, så I nemt kan samarbejde om dit regnskab

Send nemt din første faktura med e-conomic bogføringsprogram

Du kan oprette, sende og bogføre din første faktura på få minutter - du kan også både sende og modtage elektroniske fakturaer helt gratis. 

Markedsledende bogføringsprogram inden for automtisering

Fjern dine manuelle arbejdsopgaver med de mange tidsbesparende funktioner, der sender e-conomic til tops blandt innovative bogføringsprogrammer

 

Prøv e-conomic gratis! 

Det er uforpligtende at prøve bogføringsprogrammet, og det kræver ingen kreditkort.

 

Det er nemt at komme i gang med e-conomic bogføringsprogram

 
 

Tag e-conomic bogføringsprogram med på farten

Vi har en ambition om at levere den bedste og mest fleksible løsning blandt bogføringsprogrammer på markedet. Derfor kan du naturligvis også tage e-conomic med på farten.

Med vores gratis mobil app kan du sende en faktura eller tjekke de seneste nøgletal, når du står hos en kunde eller er på vej til eller fra arbejde i toget. På den måde har du altid din virksomheds økonomi lige ved hånden. 

Prøv e-conomic gratis 

 
 
 

Et bogføringsprogram, der matcher din arbejdsgang

Få et overblik over de forskellige pakker. Priserne er pr. måned ekskl. moms. Der er ingen bindingstid, startafgift eller andre skjulte omkostninger:

 
The order block. Please switch on JavaScript.
 
 
 
 
 
 
 
 

Forstå e-conomic på 1 minut

Med e-conomic får du Danmarks førende online bogføringsprogram. e-conomic bogføringsprogram kan let tilpasses til dine behov indenfor bogføring. Du kan fx invitere flere brugere ind i dit regnskab eller forbinde dit regnskab med vores mange apps og meget mere.

Tag en gratis prøveperiode af e-conomic bogføringsprogram og få adgang til programmet med det samme. I videoen til venstre gennemgår vi de basale opsætninger i e-conomic bogføringsprogram.

Du kan opgradere din prøveperiode til en rigtig aftale inden for 14 dage og beholde de data, du har oprettet. Ønsker du ikke at bruge e-conomic bogføringsprogram, kan du blot lade prøveperioden udløbe.

 
 
 
 • "Med e-conomic har vi et skalerbart system, der kører problemfrit i skyen, hvor vi slipper for dyre konsulenttimer"
   
  Martin Dahl Carstensen, CFO, Miinto
  Miinto
 • "Når vi hele tiden følger nøgletallene, så kan vi lynhurtigt analysere på, hvorfor nogle butikker f.eks. performer bedre end andre"
   
  Jørgen Bjerre, medstifter og CFO, Paradis
  Paradis
 • "Det sparer os for en masse administrativt arbejde hver dag, at vi ikke skal printe ud og overføre tal manuelt i eksempelvis regneark"
   
  Natalia Enge, indehaver, Sirin Copenhagen
  Sirin
 • "Og jeg kan gøre kassen op på et splitsekund ved at klikke på OVERFØR, og så ligger alt tilgængeligt i e-conomic med det samme"
   
  Kim Jepsen, indehaver, VINOBLE Esbjerg
  Slik for Voksne
 • "Med e-conomic har vi automatiseret en række, tidskrævende manuelle opgaver, så personale og ledelse kan fokusere på at skabe værdi"
   
  Mathias Hoffenberg, medejer, Rambla
  Rambla
 • "Det sparer os for rigtig meget tid, samtidig med, at det minimerer risikoen for fejl og derved økonomiske tab"
   
  Christian Brandt, medejer, Restaurant Barbie
  Barbie

FAQ om online bogføringsprogram
 


 

Hvilket bogføringsprogram skal jeg vælge?

Der er mange og vidt forskellige bogføringsprogrammer og bogføringssystemer at vælge imellem. Mange der har en enkeltmandsvirksomhed, tenderer til at køre med Dinero eller Billy, hvor virksomheder der står med mere store og komplekse behov vælger en ERP-løsning som Visma.net eller Uniconta.

Med e-conomic kan du få dækket langt de fleste af dine behov, da e-conomic spænder bredt og vidt. Blandt andet har vi i e-conomic mange selvstændige app-partnere der har udviklet software som du kan forbinde til dit regnskab i e-conomic. Derfor er vi danmarks mest populære bogføringsprogram blandt små- og mellemstore virksomheder. 

Og så har vi et support-team der består af danmarks bedste og mest kompetente kunderådgivere som garantere dig den bedste start.

 

Kan jeg få et regnskabskursus i e-conomic bogføringsprogram?

Ja, det kan du. Vores kursus-duo “Thomsen & Sværke” tager rundt i hele landet, og giver regnskabskurser i brugen af hvordan nemt kan bruge e-conomic.

 

Hvorfor skal jeg vælge e-conomic?

Med e-conomic får du et program som kan tilpasses din virksomheds behov. Du får fuld fleksibilitet og overblik over virksomhedens økonomi, og de nødvendige værktøjer til at klare regnskabet – også når du samarbejder med din revisor eller bogholder.

Derudover får du adgang til Danmarks bedste supportafdeling med dygtige og kompetente medarbejder som med sikkerhed løser dit problem og giver dig smil på læberne imens.


 

Hvad er det bedste online bogføringsprogram?

Det kommer helt og aldeles an på hvad dine behov er for hvad et bogføringsprogram skal kunne. Udvalget af bogføringsprogrammer i Danmark er stort, og hver af disse programmer dækker vidt forskellige behov.

Vores mission i e-conomic er at udvikle funktioner der dækker vidt og bredt, men hvis du stadig er i tvivl, og gerne vil høre mere så tag og  kontakt os på tlf. 88 20 48 40. Hvis vi ikke er et match, vil vi også gerne hjælpe dig med at finde det rigtige bogføringsprogram.   

 

Hvad er det bedste regnskabsprogram?

Udvalget af programmer og systemer er stort, og vi kan godt forstå at det kan være svært at vurdere, hvilket program der er bedst på markedet. De danske regnskabsprogrammer  – e-conomic, Dinero, Billy og Uniconta – tilbyder alle forskellige pakker til forskellige priser. På den måde passer de til forskellige behov og størrelser af virksomheder.

 

Hvor meget koster e-conomic bogføringsprogram?

Grundpakkerne i e-conomic varierer prismæssigt fra 199 kr. til 399 kr. om måneden. For 199 kr. får du vores Basis-pakke, der dækker de mest basale og grundlæggende regnskabsbehov. Ønsker du et bogføringsprogram der skal dække mere komplekse behov, kan du enten købe vores Plus-pakke til 249 kr. om måneden, vores Smart-pakke til 299 kr. om måneden eller vores Avanceret-pakke til 399 kr. om måneden.