Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

Dinero regnskabsprogram - Hvad er Dinero regnskabsprogram?

Dinero er et danskudviklet online regnskabsprogram, der henvender sig til selvstændige og mindre virksomheder.

e-conomic er Danmarks største og mest populære regnskabsprogram med 170.000 kunder. Regnskabsprogrammet er udviklet til små og mellemstore virksomheder samt revisorer og bogholdere. Se e-conomics priser

Historien bag Dinero 

I 2013 gik virksomhederne Kassekladde.dk og Amino.dk sammen og stiftede Dinero med formålet at lave et regnskabsprogram målrettet virksomhedsejere. Dengang stod serieiværksætteren Martin Thorborg i spidsen for Amino.dk, og siden blev han administrerende direktør for Dinero. I 2016 blev Dinero opkøbt af den norske IT-koncern, Visma. Thorborg er i dag stadig administrerende direktør i Dinero. 

 

Hvem er Martin Thorborg? 

Dineros administrerende direktør, Martin Thorborg er en velkendt iværksætter, der bl.a. har stiftet den danske søgemaskine Jubii og en række andre kendte IT-virksomheder. Desuden har han, sammen med sin kone Jannie Buch, sit eget TV-program, hvor han lukker seeren ind i deres travle liv som iværksættere. 

 

Hvilken type regnskabsprogram er Dinero?

Dinero er et online regnskabsprogram, hvilket betyder, at programmet bor i skyen, og ikke er installeret lokalt på en computer. Som kunde i Dinero kan du derfor tilgå programmet - uanset hvor du befinder dig - så længe der er en internetforbindelse. 

Desuden er Dinero et abonnementsbaseret program, der tilbyder to forskellige abonnementspakker afhængigt af brugerens behov. Den ene abonnementspakke er gratis, og relevant for nystartede virksomheder med ganske simple behov mens den anden pakke koster 345 kr. på månedlig basis, og giver adgang til alle funktioner i Dinero. I skrivende stund har Dinero omkring 79.800 kunder (2023) 

 

Hvem er Dineros største konkurrenter?

Sammen med Dinero er e-conomic og Billy de største regnskabsprogrammer på det danske marked. Især Billy er en direkte konkurrent til Dinero, da de to regnskabsprogrammer henvender sig til mere eller mindre den samme målgruppe - nemlig start-ups og mindre virksomheder. e-conomic henvender sig i højere grad til de små og mellemstore virksomheder, men også revisorer og bogholdere. 


 


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis