Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

Billy regnskabsprogram

Billy er et danskudviklet digtigalt regnskabsprogram, der henvender sig primært til selvstændige og små virksomheder.

Optimer dit regnskab med e-conomic, Danmarks førende regnskabsprogram. e-conomic er både den mest brugte løsning blandt danske virksomheder, og et foretrukket værktøj blandt revisorer og bogholdere. Vores brugervenlige platform gør det nemt for dig at holde styr på dine økonomiske opgaver, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad. Prøv e-conomic i dag.

Historien bag Billy

Billy’s grundlægger Werner Valeur (tidl. kendt som Toke Kruse) fik idéen til Billy i 2009, da han indså, at Excel-arket ikke var tilstrækkeligt, og han havde brug for et professionelt bogføringssystem til at lave sit regnskab. Formålet med Billy var at skabe et regnskabsprogram, der skulle gøre det nemt for selvstændige at lave deres regnskab. Og det blev til, at Valeur i 2010 stiftede virksomheden BILLYS BILLING ApS, som i dag hedder BILLY ApS.

I 2015 overlod Valeur direktørposten til Jonas Midtgaard, og har siden fungeret som aktivt bestyrelsesmedlem. I 2019 blev Billy solgt til IT-virksomheden Ageras for et større to-cifret millionbeløb. I 2021 tiltrådte Billy’s nuværende adminstrerende direktør Alessandro Justesen Leoni.
 

Hvem er Werner Valeur?

Werner Valeur er en dansk serieinvestor med mere end 20 års erfaring. Han stiftede sin første virksomhed som 18-årig i 2001 og siden dengang har han stiftet 5 virksomher som han har solgt igen. Desuden har han investeret i en lang række SaaS-virksomheder - bl.a. moneyflow. 
 

I 2020 skiftede Valeur navn fra Toke Kruse til Werner Helmuth Storm Valeur. Han forklarer årsagen til navneskiftet med, at det er et signal om, at “man skal gøre det, man har lyst til"
 

Hvilken type regnskabsprogram er Billy?

Billy er et online regnskabsprogram, og det betyder, at systemet ikke er installeret lokalt på en computer, men derimod bor i skyen. Billy’s kunder har således altid adgang til programmet, så længe der er en internetforbindelse. 
 

Herudover er Billy regnskabsprogram abonnmentsbaseret, og der tilbydes 3 forskellige pakker afhængigt af brugerens behov. Den første pakke med navnet “basis” er gratis, den anden pakke med navnet “pro” koster 199 kr. om måneden og den sidste pakke med navnet “premium” koster 279 kr. om måneden.  
 

Basis-pakken er henvendt til den nystartede virksomhed, der blot har brug for helt basale regnskabsfunktioner. Pro-pakken er til virksomheder, der har brug for lidt mere funktionalitet og premium-pakken er til virksomheder, der ønsker adgang til alle Billys funktioner.
 

Hvem er Billys største konkurrenter?

Billys største konurrenter på markedet er e-conomic, men især Dinero henvender sig til samme målgruppe som Billy.
 

Sammenlign regnskabsprogrammer

Når du skal vælge et regnskabsprogram, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem, f.eks. Dinero, Billy, e-conomic eller Uniconta. Men det er vigtigt at finde det rigtige program til dine behov, da det kan gøre en stor forskel i din virksomheds regnskabsføring. Det er derfor en god idé at sammenligne forskellige regnskabsprogrammer, så du kan finde det bedste match til din virksomhed.

Ved at sammenligne priser, funktioner og brugervenlighed kan du træffe en informeret beslutning om, hvilket program der passer bedst til dig og din virksomhed. Det kan også hjælpe dig med at spare tid og penge i det lange løb ved at vælge det rigtige program fra starten. Hvis du gerne vil læse mere om hvordan du sammenligner regnskabsprogrammer, så se her om hvordan du skal sammenligne regnskabsprogrammer


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis