FÅ EN
 NEMMERE MOMS
>>


Smart Inbox

Intelligent, automatisk bogføring

 
 

Slip for al besværet

Med det nye tillægsmodul Smart Inbox slipper du for at behandle bunkevis af bilag op til hver eneste momsfrist. Du opbevarer alle dine kvitteringer og fakturaer elektronisk, så du nemt kan bogføre dem hurtigt og løbende. Informationerne på dine dine bilag bliver tilmed aflæst automatisk, så du slipper for tastearbejdet. 

 

Prøv Smart InboX

 

 
 
 
Efter vi startede med Smart Inbox, er regnskabet blevet 10 gange nemmere - det er helt vildt. Vi plejede at printe alt til vores regnskab, men nu printer vi meget mindre ud og har færre mapper. Desuden er der ikke nogen papirer, der går tabt undervejs i processen.
Merethe Aadgaard, CPH Trucking
 

Prøv Smart InboX

 
 
 

Så nemt er det, at bruge Smart Inbox

Nedenfor kan du se, hvordan du bruger Smart Inbox til at gøre dit arbejde meget nemmere. Du kan også tilmelde dig vores gratis online kursus om Smart Inbox og blive klædt godt på til at bruge tillægsmodulet. 

læs mere om upload af bilag

læs mere om håndtering 

Slip for manuel indtastning

I Smart Inbox bliver informationerne på dine fakturaer og kvitteringer aflæst automatisk, så du kan godkende og bogføre med ganske få klik. Du kan også nemt se, hvilke bilag du har åbnet og hvilke, der er klar til at blive bogført. På den måde slipper du for en masse tastearbejde.

KOM I GANG MED sMART INBOX

 

Sådan får du Smart Inbox

Følg trinnene nedenfor for at tilvælge Smart Inbox i e-conomic. Prisen er 99 kr./md. hvis du har et Start-up- eller Small Business-abonnement og 149 kr./md. hvis du har et Professional-abonnement.

Hvis du gerne vil prøve Smart Inox, før du beslutter dig, kan du tage en gratis e-conomic-demo med Smart Inbox i 14 dage. Demoen er helt uforpligtende og udløber automatisk efter 14 dage.

 

log ind i e-conomic 

 

Klik på "Alle indstillinger",
når du er logget ind

Klik på "Abonnement" i
venstre side af skærmen

Sæt flueben i "Smart Inbox"
under "Tillægsmoduler"

Sæt flueben i "Adgang"
og klik "Gem"