Aktiver Projektstyring

Få det fulde overblik over dine projekter

 

Tilføj projektstyring

 

Tids- og materialeforbrug vedligeholdes ét sted

Overblik over, om et projekt følger budgettet

Nem og præcis fakturering med få klik

 
 

Med tillægsmodulet Projektstyring bliver time- og sagsstyring til en fast del af dit e-conomic regnskab, så du kan arbejde mere målrettet og spare tid. Du og dine medarbejdere kan registrere tidsforbrug, kørsel og udlæg direkte på projekterne, enten via computer eller smartphone.

Når du har godkendt de indberettede oplysninger, kan du med få klik overføre dem til fakturaer til dine kunder. På den måde sikrer du, at du fakturerer det præcise tidsforbrug og undgår spildte timer.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte e-conomics brancheteam på branche@e-conomic.com eller 78 79 19 55. 

 

Priser

Startup +159 kr/md
Small Business +159 kr/md
Professional +159 kr/md
 

Tilmeld dig et gratis, online kursus og lær Projektstyring at kende, eller læs mere i vores brugsvejledning e-copedia. Tilmeld dig gratis   Besøg e-copedia

Få mobil timeregistrering med Tid

Når du har tillægsmodulet Projektstyring kan du hente mobilappen Tid til IOS og nemt registrere timer på farten. Du kan oprette nye projekter i appen og få det fulde overblik over godkendte og ikke-godkendte timeregistreringer. Det er gratis at downloade Tid. Det eneste, du betaler for, er antallet af brugere på appen. Hver bruger koster 39. kr./mdr.

Hent appen nu 

Brug for mere avanceret projektstyring?

Hvis tillægsmodulet Projektstyring i e-conomic ikke opfylder alle din virksomheds behov, kan en af vores partnere måske hjælpe.

Ring på 78 79 19 55 eller send en mail til branche@e-conomic.com.
Så hjælper vi med at finde en løsning, der passer til dig. 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.