Auto Bank bliver til Smart Bank

Bankafstemning gjort nemt

 
 
 
 

Nem integration til banken i e-conomic
Bankposteringer importeres
automatisk til e-conomic med data i realtid

 

Få øget sikkerhed 
Slip for at importere CSV-filer fra banken eller matche posteringer manuelt 

 

Effektiv bogføring med Autoforslag 
Få forslag til hvordan posteringer skal konteres, baseret på dine tidligere bogføringsmønstre

 

 

 
 
 
 

Det kan du med det nye Smart Bank  

 

Auto Bank tillægsmodulet erstattes af et nyt og udvidet modul kaldet Smart Bank. Smart Bank indeholder alle de eksisterende funktionaliteter i Auto Bank, men tilbyder også en betydeligt forbedret bankintegration direkte til e-conomic regnskabsprogram. 

Smart Bank gør det muligt at integrere e-conomic med banken på under 5 minutter. Vær opmærksom på, at denne funktion kun gælder for eksterne aftaler med tillægsmodulet Smart Bank. Du forbinder banken med e-conomic-aftalen igennem Aiia og du skal bruge dit NemID til at verificere adgangen. På den måde kan du og dine kunder hurtigt komme i gang uden at skulle kontakte banken først. 

Derudover sparer modulet dig op til 60% af den tid, du normalt bruger på din bankafstemning. Læs mere om fordelene nedenfor:

 
 
 

Nem integration til banken
direkte i e-conomic

Med Smart Bank importeres bankposteringer automatisk til e-conomic flere gange dagligt, så du kan afstemme regnskabet løbende uden at skulle printe kontoudtog og matche posteringer manuelt, eller importere CSV-filer fra banken. 

OBS: Hvis du har Nordea eller Danske Bank, skal du på nuværende tidspunkt genetablere forbindelsen hver gang du vil hente data fra banken.

Spar 60% af tastearbejdet  

Funktionen Autoforslag genkender alt fra finansbilag til kunde- og leverandørindbetalinger, og giver dig automatisk forslag til, hvordan betalinger skal bogføres. Over tid lærer Autoforslag dit bogføringsmønster at kende og kommer derfor med mere præcise forslag til kontering. På den måde slipper du for en masse tastearbejde.

Mere sikkerhed og færre fejl 

Eliminér alle tastefejl og slip for at importere CSV-filer fra din bank, eller matche posteringer manuelt. Med Smart Bank får du mere datasikkerhed og færre fejl i regnskabet, når du bankafstemmer. 

Effektivt samarbejde
med dine kunder 

Med Smart Bank er regnskabet altid opdateret, hvilket sikrer en høj gennemsigtighed. Det betyder, at du kan klare bogføringen hurtigere og med mindre risiko for fejl, samtidig med at du får mere tid til dine kunder. Når kontoudtog importeres automatisk og du får forslag til, hvordan ikke afstemte posteringer skal bogføres, får I også et langt mere sikkert regnskab. 

 
 
Ændringer i 

Professional-pakken

 
 

Fra og med den 1. juni 2020 vil tillægsmodulet Auto Bank ikke længere være inkluderet i Professional-pakken. Årsagen til dette er at AutoBank erstattes af det nye og udvidede modul: Smart Bank. Ønsker du og dine kunder i fremtiden at benytte jer af funktionaliteter som Autoforslag og bankintegration til jeres bankafstemning, skal I derfor tilføje Smart Bank som et tillægsmodul til jeres Professional-aftale. Smart Bank koster 79 kr./md.

 

 

  
Ændringer i 

Small Business-pakken

 
 

Har du eller dine kunder et Small Business-abonnement, vil prisen ikke ændre sig når AutoBank bliver til Smart Bank. Udover de eksisterende funktionaliteter, I kender fra Auto Bank, får I med Smart Bank en forbedret bankintegration direkte til e-conomic regnskabsprogram og en mere sikker løsning, når I afstemmer med jeres bank.

 

 

 

  

 

Betaler du for dine kunders e-conomic-aftaler?

Navneændringen træder i kraft den 1. juni 2020. Prisændringen vil først træde i kraft den 1. oktober 2020 for kunder som har Professional-pakken. På den måde har både du og dine kunder mulighed for at lære det nye tillægsmodul Smart Bank godt at kende.
 

 

Hvad skal jeg gøre, når Auto Bank bliver til Smart Bank?  

Det nye modul Smart Bank bliver snart lanceret, men bare rolig. Vi kontakter dig direkte på mail med yderligere information for de berørte aftaler inden ændringerne træder i kraft, hvis du betaler for dine kunders aftaler. 

 
 
 
 
 
 
 

Har du spørgsmål?

Så kan vores A-team fortælle mere om funktionerne i Smart Bank og hvordan du optimerer din forretning. Vores A-team er specialister i at hjælpe og rådgive revisorer og bogholdere. 

Ring på 78 79 19 59, skriv til a-team@e-conomic.com eller udfyld formularen til højre, så kontakter de dig.

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer