Et unikt tilbud til dine kunder 

Frem til den 31. januar 2021 kan dine kunder sælge deres første faktura med Straksindbetaling uden gebyr og få pengene samme dag.

Læs mere om tilbuddet 
 
 
 
 
 

Nu kan dine kunder prøve Straksindbetaling uden gebyr

Til og med den 31. januar 2021 kan dine kunder med få klik i e-conomic sælge deres første faktura på op til 25.000 kr. gennem Straksindbetaling gratis. Og få det fulde fakturabeløb udbetalt allerede samme dag. Ved at benytte dette tilbud, kan dine kunder altså prøve Straksindbetaling kvit og frit, og samtidig nyde godt af de mange fordele ved løsningen:

 
 

Øjeblikkelig betaling

Med pengene på kontoen allerede samme dag, slipper dine kunder for lange betalingsfrister og sikrer et stabilt cashflow.

Fleksibilitet og kontrol

Dine kunder bestemmer selv, fra faktura til faktura, om de vil bruge Straksindbetaling.

Automatiseret bogføring

Deres posteringer oprettes helt automatisk i e-conomic. De skal kun godkende og bogføre. 

Outsourcing af rykkere

Dine kunder slipper for lange rykkerprocedurer. Moneyflow overtager fakturaen, rykkerflowet og al kommunikation i en venlig tone. 

 

Dine kunder kan gøre brug af tilbuddet ved at klikke sig ind på den faktura, de ønsker at sælge via Straksindbetaling, og følge guiden nedenfor. Har de endnu ikke aktiveret Straksindbetaling, skal modulet aktiveres på deres aftale først. Det er gratis at aktivere Straksindbetaling, og dine kunder forpligter sig ikke til at bruge modulet.

 

Læs mere om tilbuddet

 
 
 
 
 
 
 
 

Sådan fungerer Straksindbetaling

Straksindbetaling giver dine kunder mulighed for at sælge fakturaer enkeltvis og få betaling med det samme, så de løbende kan forbedre deres virksomheds pengestrøm. Moneyflow overtager fakturaen, som vil se ud som den plejer - blot med lidt ekstra information om, at de har overtaget den, og hvordan den skal betales. Herunder kan du se processen, fra dine kunder gør brug af tilbuddet, og til Moneyflow overtager deres faktura.

 
 

 
 
 
 

1. Se om fakturaen er berettiget

Når fakturaen oprettes i e-conomic, kan dine kunder se om den er berettiget til Straksindbetaling, og overveje om de vil benytte dette tilbud og have penge med det samme på denne faktura.

 

 
 
 
 

2. Slå Straksindbetaling til

Slå Straksindbetaling til på fakturaen. Kundens faktura vil nu indeholde bankoplysninger til vores leverandør, Moneyflow, som vil overtage fakturaen. De vil også overtage betalingsfristen og eventuelle rykkere. Hvis du vil vide mere om Moneyflow, kan du læse mere om dem her.

 

 
 
 

3. Forhåndsvisning og godkend 

Dine kunder får et preview, hvor de både kan se gebyret for Straksindbetaling og hvilket beløb de kan modtage med det samme. Hvis din kunde har mulighed for at benytte tilbuddet, som gælder frem til den 31. januar 2021, vil der ikke blive opkrævet et gebyr på den faktura kunden vælger at benytte tilbuddet på. Det eneste, kunden nu mangler, er at godkende eller annullere sin Straksindbetaling.

 

 
 
 

4. Kundens penge er straks på vej

Benytter kunden tilbuddet, og sender sin faktura på en bankdag mellem kl. 8-18, modtager kunden pengene samme dag, og kan gå videre til sin næste opgave. Bemærk, at dine kunder kun kan sælge deres første faktura gebyrfrit gennem Straksindbetaling.

 

 
 
 
 

5. Bogfør posteringen med det samme

Posteringer oprettes helt automatisk i e-conomic, når dine kunder bruger Straksindbetaling. De skal derfor kun godkende og bogføre.

 

 
 
 

6. Moneyflow overtager din kundes faktura

Moneyflow overtager al kommunikation omkring betaling, og går meget op i at bevare det gode forhold din kunde har til sin kunde. Hvis fakturaen ikke betales til tiden, starter Moneyflow en dialog med kunden i en venlig og professionel tone, og tilbyder fleksible betalingsmuligheder. 

 

 

 
 
  • Michael H. Norup
    Ejer, Norup El-teknik
    Med løsningen sparer jeg tid i hverdagen, da pengene kommer ind i regnskabsprogrammet med det samme. Jeg har fortalt min bogholder om de mange fordele jeg oplever med Straksindbetaling, så andre virksomheder også kan nyde godt af en stressfri arbejdsgang som vi har fået gennem Straksindbetaling.
 
 
 
 

Denne løsning er udarbejdet i samarbejde med

 
 

Vilkårene for dette tilbud

Tilbuddet omfatter kun den første faktura din kunde sælger og den skal overholde de sædvanlige vilkår for Straksindbetaling. Derudover skal fakturaen være i danske kroner, den skal være dateret og faktureret i perioden 1. december 2020 til 31. januar 2021, have betalingsbetingelser på maksimalt 30 dage og beløbe sig til maksimalt 25.000 kroner. 

Når din kunde behandler en faktura i e-conomic med Straksindbetaling aktiveret på deres aftale, vil de med det samme kunne se om de opfylder disse vilkår og dermed kan bruge dette tilbud på fakturaen. Hvis dine kunder imødekommer alle krav, beskrevet ovenfor, og oplever at de ikke har mulighed for at benytte sig af tilbuddet, anbefaler vi at de kontakter Moneyflows support på support@moneyflow.io

 Som revisor eller bogholder, kan du også sende en anmodning til din kunde om at opsætte Straksindbetaling. 

Sådan kommer du i gang

 

Find svar på dit spørgsmål om Straksindbetaling her 

 
 
  • Hvad er forskellen på Straksindbetaling og factoring?

  • Hvilken type virksomhed kan bruge Straksindbetaling?

  • Hvornår kan jeg bruge Straksindbetaling på min faktura?

  • Hvad sker der, når Moneyflow overtager min faktura?

  • Min kunde har en indsigelse på fakturaen, hvad gør jeg?

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer