Sæt dit bogholderi på autopilot og
spar tid med Smart Inbox


Opret et e-conomic Small Business abonnement til 179 kr/md inden årsskiftet og
få Smart Inbox gratis med frem til 30. juni 2020.Tilmeld dig her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modtag elektronisk alle dine
leverandørfakturaer elektronisk


 

 

automatisk aflæst dine
fakturaer og kvitteringer


 

 

Få intelligente bogføringsforslag,
så alt du skal gøre er at godkende


 

 
 
 

Derfor er Smart Inbox smart!

 

Med e-conomic og tillægsmodulet Smart Inbox kan du eliminere tastefejl og automatisere dit regnskab, fordi modulet ved hjælp af machine learning, genkender informationerne på bilagene helt automatisk. På den måde sparer du og din bogholder tid og mindsker risikoen for tastefejl, fordi I ikke behøver indtaste data for en masse bilag. 

 

Tilmeld dig her

 
 
 

Sådan fungerer det

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En intelligent alt-i-én regnskabsløsning

 

e-conomic regnskabsprogram passer til alle slags virksomheder, uanset jeres regnskabsbehov. Med e-conomic + Smart Inbox får du en alt-i-én regnskabsløsning, der nemt kan skræddersyes til din virksomheds behov, og som kan udvides i takt med at din virksomhed vokser. Samtidig får du en nem bogføring og godkendelsesproces med Smart Inbox, der gør dit regnskab endnu mere automatiseret og overskueligt. 

 

 Få Smart Inbox gratis frem til 30. juni  

 
 
 
 

Modtag fakturaer elektronisk

Med tillægsmodulet Smart Inbox til e-conomic kan du få et gratis EAN-nummer*, så du kan modtage dine fakturaer elektronisk. Det betyder, at du både sparer tid, penge og ressourcer, fordi du slipper for at håndtere og indtaste dine fakturaer manuelt. Derudover er du helt sikker på, at ingen dokumenter bliver beskadiget eller forsvinder i processen. 

Læs mere om EAN-numre

 

* For at få et gratis EAN-nummer, skal din virksomhed have under 20 medarbejdere. Er I mere end 20 medarbejdere, kan I købe et EAN-nummer (GLN) gennem GS1.

 
 

Spar op til 200,- per e-faktura

 

Hurtigere og nemmere bogføring

 

Kontrol og sikkerhed

 

Mindre papirforbrug

 
 
 
 
 
 
 
 

Vores kunder elsker Smart Inbox

 
 
 
 • Julie Christensen
  Accounting & Finance, Simple Solution
  Jeg fik anbefalet Smart Inbox af min revisor og kunne hurtigt mærke, at jeg sparede tid. Pludselig fik det hele en samhørighed: bilagshåndteringen blev meget nemmere og jeg synes, at Smart Inbox gør vedhæftning af bilag til eksisterende bilagsnumre meget nemmere.
  Læs casen med Simple Solution her
 • Christian Harboe
  CEO & Founder, Blacksnow ApS
  e-conomic og Smart Inbox skaber utrolig meget værdi for os. Vi sparer tid, fordi processerne er automatiserede - især i forhold til fakturering. Vi er særligt glade for den automatiske bogføring af ordrer ved afsendelse og de mange integrationsmuligheder med
  APIet til e-conomics.
  Læs casen med Blacksnow her
 • Carsten Mandalay
  Medindehaver, Begravelsesservice ApS
  Vi synes Smart Inbox er fantastisk! Vi er enormt glade for det overblik det giver os til daglig. Især mappesystemet skaber super meget struktur for os, som alt i alt effektiviserer vores hverdag.
 
 

Få Smart Inbox gratis 

 
 
 

Introtilbud: Tilmeld dig e-conomic inden årsskiftet
og få Smart Inbox gratis med

 

Uanset om du i dag bruger et andet regnskabsprogram eller slet ikke har noget regnskabsprogram endnu, så hjælper vi dig nemt, hurtigt og sikkert igang med
e-conomic. Udfyld kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op og sørger for, at du kommer godt igang med e-conomic og Smart Inbox, som du får med gratis frem til 30. juni.

 
 • Modtag leverandørfakturaer
  elektronisk
 • automatisk aflæsning af dine
  kvitteringer og fakturaer
 • En digital assistent, der giver dig
  forslag til din bogføring
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom godt i gang med Smart Inbox

 

Hent en gratis Smart Inbox guide

 
 
 
 
 
 

Smart Inbox priser


Smart Inbox er et tillægsmodul til e-conomic. Det kan tilvælges på alle e-conomic-abonnementer. Tillægsmodulet koster 99 kr./md., hvis du har et Start-up- eller Small Business-abonnement og 149 kr./md., hvis du har et Professional-abonnement.
Introtilbuddet gælder kun ved oprettelse af Small Business- eller Professional-abonnement.