Blacksnow

e-conomic + Smart Inbox

Blacksnow fik en driftsikker fakturaproces og bedre overblik over bilagene

Webshoppen Blacksnow sælger eksklusive nicheprodukter til entusiasterne i bjergene. De opererer i hele Norden og tilbyder både ski-, snowboard-, og mountainbike-udstyr. Siden deres opstart, har Blacksnow anvendt e-conomic, hvilket giver dem store driftsfordele. Med e-conomic kan de tilkoble flere lande, tage højde for forskellige scenarier og håndtere mange ordrer nemt og overskueligt.

”e-conomic skaber utrolig meget værdi for os. Vi sparer meget tid, fordi processerne er automatiserede - især i forhold til fakturering. Det vi særligt er glade for, er den automatiske bogføring af ordrer ved afsendelse og de mange muligheder for integrationsløsninger med e-conomics API.”

Christian Harboe, CEO & Founder, Blacksnow ApS

Derfor var Smart Inbox den perfekte løsning til Blacksnow

Generelt har Blacksnow ikke meget papirarbejde, når først processerne kører igennem e-conomic. Dog har implementeringen af Smart Inbox medført en stor forskel for Blacksnows forretning, og de oplever nu en øget værdi med deres brug af e-conomic.

”Smart Inbox har virkelig gjort, at vi sparer en masse tid på tastearbejde, og det fungerer sindssygt godt. Vores arbejde med fakturaer er langt lettere, og så er det mere driftssikkert, fordi der ikke laves tastefejl. Det mest smarte er grupperingsfunktionen. Her kan man kategorisere de enkelte bilag i indbakken, hvilket giver et dejligt overblik.”
Christian Harboe, CEO & Founder, Blacksnow ApS

Med Smart Inbox til e-conomic håndterer Blacksnow bogføring og bilag nemmere end nogensinde før. Foruden muligheden for at kategorisere bilag, er en stor gevinst, at alle fakturaer modtages elektronisk og aflæses automatisk. På den måde bliver alle relevante oplysninger hurtigt identificeret, manuelt arbejde undgås og ingen fakturaer forsvinder eller beskadiges.

De største fordele for Blacksnow

  • Integrering, der tager højde for forskellige scenarier
  • Sikkerhed og præcision i EAN-fakturaer
  • Ingen tastefejl og korrekt information i fakturaerne
  • Manuelle arbejdsgange undgås og frigiver tid
  • Kategorisering af bilag sikrer bedre overblik
  • Bilag kan scannes direkte via Smart Inbox app’en

Om Blacksnow

På Blacksnow.dk er det muligt at handle alt det nyeste tilbehør og udstyr til skiløbere, snowboardere og mountainbikere. Når du handler hos Blacksnow.dk får du ekspertise, god kundeservice, hurtig levering og udstyr af højeste kvalitet.

Læs mere omkring BLACKSNOW.DK

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.