Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos FarPay

FarPay

Udvalgt
Af: FarPay
Gør det nemt at opkræve penge, og for dine kunder at betale
3.7 af 5 (3)
Det kan du
  • FarPay optimerer betalingsprocessen, ved hjælp af automatiske betalingsaftaler til dine kunder
  • Få kundeindbetalinger direkte ind i din kassekladde
  • Intelligent automatisk rykkere system, som gør at du altid får dine penge til tiden
  • Overblik over alle sendte og modtagne fakturaer
  • Automatisk kontering og udligning af betalte fakturaer i e-conomic
  • Automatisere udsendelse af dine fakturaer
Beskrivelse
FarPay integreres som en naturlig del af e-conomic, og sender automatisk dine fakturaer til kunden. Du kan løbende følge med om fakturaen bliver læst, betalt, kunden tilmelder sig betalingsaftale m.m. FarPay tilbyder følgende betalingsløsninger: Betalingsservice, Leverandørservice, MobilePay Subscriptions, MobilePay Invoice, FI-Kreditor (+71), Kortbetaling (Dankort, VISA, Mastercard osv.). Med MobilePay Invoice eller kortbetalinger kan en faktura betales online med det samme. Og endnu smartere er, at med MobilePay Subscriptions, automatiske kortbetalinger, Leverandørservice eller Betalingsservice, kan kunderne oprette en automatisk betalingsaftale, så fremtidige fakturaer bliver betalt automatisk. Så snart kunden har betalt fakturaen, leverer FarPay indbetalingen direkte ind i din kassekladde - klar til bogføring. Alt dette foregår helt automatisk, uden at du skal foretage dig noget som helst. FarPay hjælper dig med vejledning og rådgivning når du skal oprette betalingsaftaler hos MobilePay, Nets eller en kortindløser.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
3.7 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Kristian Helner
1
Average: 1 (1 vote)
29. juni 2020
Trip Tour ApS
Meget dyr og ikke fleksibel. Sender bl.a. ikke betalingskvitteringer til kunderne, når de har betalt via FarPays betalingslink, hvormed kunden ikke får en bekræftelse på, at pengene er betalt og modtaget af din virksomhed.
Jakob Jensen
0
No votes yet
28. november 2017
Parcel Feeder A/S
Vi har brugt Farpay i to år nu og har været meget tilfredse. Appen fungere upåklageligt og giver store besparelser i administrationen. Kan varmt anbefales.
Stephen Berg
5
Average: 5 (1 vote)
06. december 2016
BICA Leasing A/S
Fantastisk app, giver en stor administrativ besparelse. Kan anbefales!
Frederik Henriksen
5
Average: 5 (1 vote)
02. december 2016
EMBACO A/S
Som en af de første kunder hos FarPay fik vi konfigureret en specialløsning der tager sig af korrekt registrering af indbetalinger. Det har lettet utroligt meget på arbejdsgangene at vi altid er fuldstændig up to date med korrekt saldo på kunder der enten benytter LS, PBS eller indbetalingskort. Vi er utrolig glade for løsningen og glæder os til at der kommer endnu flere muligheder i systemet fremadrettet. Med venlig hilsen Frederik / EMBACO A/S
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer