Forudsætninger
Demands: 
e-conomic abonnement
iPhone med iOS 7.1 eller nyere
e-conomic salg (iOS)
Af: Visma e-conomic a/s
Nem fakturering og indscanning af dine bilag via iPhone
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Send tilbud, ordrer og fakturaer på farten
  • Opret varer og kunder med det samme
  • Scan bilag med et tryk på mobilen
Beskrivelse
Med denne brugervenlige app fra e-conomic kan du nemt oprette og sende fakturaer samt indscanne dine kvitteringer, mens du er på farten. Det betyder, at du kan klare meget at den daglige administration med det samme og samtidig give kunden en god oplevelse. Du slipper for alle de gule lapper med noter over, hvad du har brugt af tid og materialer hos den enkelte kunde. Fremover husker du alle timer og materialer og får endda din betaling langt hurtigere, fordi du ikke samler faktureringen sammen. Med appen er du altid opdateret, da du kan tilgå dine fakturaer og se, om en given faktura er betalt. Appen er ganske gratis og kan hentes på iPhone, med iOS 11 eller nyere. Bemærk, at det kan tage noget tid, før appen er færdig med at synkronisere din e-conomic-aftale, hvis den indeholder mange fakturaer, kunder eller varer.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.