CrediWire – giver dit regnskab værdi

Sub title

Skab en bedre forretning med få klik
App bedømmelse
5 hjerter (2 brugere)

Fordele ved denne app

  • Let og forståeligt overblik
  • Optimer din forretning
  • Finansiel data gjort sjovt

Denne app kræver

  • Abonnement hos e-conomic
  • De fleste nyere browsere på tværs af de forskellige devices understøtter vores teknologi (også IE 10 og nyere)

Skab en bedre forretning med få klik

Med CrediWire kan du forbinde dit e-conomic regnskabsprogram med kun få klik – det er nemt og hurtigt.

Appen giver dig et let og forståeligt overblik over din forretnings finansielle performance og benchmark med industriens tal. Du vælger selv hvor detaljeret du vil gøre det.

CrediWire tager det regnskabstekniske ned i øjenhøjde og gør det håndgribeligt, med letforståelige illustrationer og tips til forbedringer. Appen giver dig også mulighed for at sammenligne med din industri på realtime data.

Med andre ord, CrediWire giver dig frihed, let forståelighed over komplekse beslutninger og mere tid til det du holder af – at udvikle din forretning.

Opret dig gratis hos CrediWire.
Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

CrediWire
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

CrediWire
Applebys Plads 5
1411 København K
Denmark

Sådan fungerer det

Du skal blot have en computer, tablet eller smartphone for at kunne få glæde af CrediWire. Du kan nemt og enkelt få et overblik over din forretning og dele udviklingen med f.eks. din revisor, bank eller bestyrelse.

Så er alle på samme side.

Hans-Chrsitian Richter

| Nord Leasing

5
Din bedømmelse: 5
15. NOVEMBER 2016
Creditwire giver et rigtig godt overblik over vores forretning fra dag til dag. Håber vores bank på sigt vil være mere fleksible når vi forhandler kreditter!

Mads Harboe

| Harboe & Bille

5
Din bedømmelse: 5
26. OKTOBER 2016
CrediWire hjælper os som revisionsfirma med at få hurtigt overblik over vigtige nøgletal for vores klienter. Dette sparer os tid og giver værdi i en verden hvor rådgivning i øjenhøjde og tilstedeværelse er vigtige parametre i en god kunderelation. Det er nemt at komme i gang. Vores klient opretter sig, vi bliver valgt som administrator = så er vi i gang. Dashboardet giver mulighed for at skræddersy de output der giver mening for den enkelte kunde, dette er vigtigt da vi servicere kunder der befinder sig i vidt forskellige brancher. Vi ser CrediWire som et værktøj der hjælper os med at holde os opdateret på tendenser, nøgletal hurtigt og på aktuelle regnskabsperioder. Dette hjælper til at fastholde vores klienter og ved at være mere nærværende også få flere ekstra opgaver.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis