CrediWire

Hero sub title: 
Visuelt overblik - Enkel budgettering - Branche benchmark - Automatisk rapportering
App bedømmelse
5 hjerter (2 brugere)

Fordele ved denne app

  • Automatisk rapportering til bank, revisor og/eller bestyrelse
  • Økonomisk overblik med letforståelige illustrationer og enkel budgettering
  • Benchmarking af økonomiske resultater mod konkurrenterne i real-tid

Denne app kræver

  • Abonnement hos e-conomic
  • Computer, tablet eller smartphone

Skab en bedre forretning med få klik

Det kan være besværligt at håndtere det finansielle i en virksomhed. Derfor er CrediWires mål at give dig et økonomisk overblik i realtid med letforståelige grafer, illustrationer og tips for at give dig mere og bedre indsigt.

Med CrediWire kan du nemt navigere i, hvad der normalt kan være komplekse data og hurtigt finde det, der er vigtigt, samt undgå at blive tabt i et hav af tal og tabeller. Alt dette kan du bruge til at forbedre din virksomheds finansielle performance, generere enkle budgetter og sammenligne din virksomhed med branchen gennem vores automatiske benchmark – helt gratis!

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

CrediWire
Applebys Plads 5
1411 København K
Denmark

Sådan fungerer det

CrediWire tror på, at tilgængeligheden af data er vigtigt. Har du haft behov for at dele dine data med din revisor, bank eller investor? Så kan det være, du har brugt din værdifulde tid på at lave udtræk fra dit regnskabssystem og kommunikeret frem og tilbage, før modtageren har været tilfreds.

I CrediWire kan du dele dine data med få klik. Du vælger, hvad du gerne vil dele og med hvem, og så kan de hente de tal, de har brug for efter behov.

CrediWire opsætter dine tal, så alle kan forstå dem, helt fra nybegynderen til den garvede finansekspert – vigtige beslutninger bør kun træffes, når alle er på samme niveau.

 

 

Du kan bruge CrediWire til nemt at trække data ud til at søge om kompensation for faste omkostninger, samt kompensation for selvstændige og freelancere fra regeringens hjælpepakker i forbindelse med covid-19, eller til det statsgaranterede lån. Se hvordan:

 

 

Hans-Chrsitian Richter

| Nord Leasing

5
Din bedømmelse: 5
15. NOVEMBER 2016
Creditwire giver et rigtig godt overblik over vores forretning fra dag til dag. Håber vores bank på sigt vil være mere fleksible når vi forhandler kreditter!

Mads Harboe

| Harboe & Bille

5
Din bedømmelse: 5
26. OKTOBER 2016
CrediWire hjælper os som revisionsfirma med at få hurtigt overblik over vigtige nøgletal for vores klienter. Dette sparer os tid og giver værdi i en verden hvor rådgivning i øjenhøjde og tilstedeværelse er vigtige parametre i en god kunderelation. Det er nemt at komme i gang. Vores klient opretter sig, vi bliver valgt som administrator = så er vi i gang. Dashboardet giver mulighed for at skræddersy de output der giver mening for den enkelte kunde, dette er vigtigt da vi servicere kunder der befinder sig i vidt forskellige brancher. Vi ser CrediWire som et værktøj der hjælper os med at holde os opdateret på tendenser, nøgletal hurtigt og på aktuelle regnskabsperioder. Dette hjælper til at fastholde vores klienter og ved at være mere nærværende også få flere ekstra opgaver.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.