Faktura-Boks

Hero sub title: 
Håndtér leverandørfakturaerne via specifikke regler efter jeres behov
App bedømmelse
3.4 hjerter (5 brugere)

Fordele ved denne app

 • Leverandørfakturaer online uden tastearbejde
 • Altid ajourført overblik
 • Fjerner forsinkelser og rykkere

Denne app kræver

 • Adgang til internettet
 • e-conomic-abonnement
Appen er en del af:

Modtag og håndtér alle leverandørfakturaer elektronisk

Faktura-Boks er et fakturahåndteringssystem, hvor virksomheden har deres fakturaflow. Her modtages, konteres og godkendes fakturaerne. Der er integration til bank og de mest almindelige økonomisystemer.

 

Smart håndtering af små bilag:

Med mobil.faktura-boks.dk kan I få kvitteringer/bon'er ind i bogholderiet noget tidligere. Brugerne tager et billede af bonen, vælger en kategori (finanskonto) og bilaget er synligt kort tid efter i Faktura-Boks, hvor det bogføres ind på personen / kortet. Faktura-Boks sender samtidig en mail til medarbejderen som dokumentation.

 

Periodisering:

Faktura-Boks er nu integreret til periodiseringsmodulet i e-conomic. I angiver, at linjen skal periodiseres og angiver en startdato og en slutdato.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

F-Boks ApS / BG Concept
Stenager 2
6400 Sønderborg
Denmark

Lettere arbejdsgang og et langt bedre overblik

Med Faktura-Boks kan du modtage og behandle samtlige af dine leverandørfakturaer, elektronisk fakturaer og pdf-fakturaer - ingen fysiske papirer! Du har mulighed for at modtage samtlige leverandørfakturaer elektronisk, du kan let og enkelt kontere dem, godkende, betale og arkivere fakturaerne, og oplysningerne overføres automatisk til e-conomic regnskabsprogram.

Faktura-Boks giver dig en markant lettelse i det administrative arbejde, og du kan let og enkelt finde dine fakturaer igen. Systemet kræver ingen it-viden men adgang til internettet.

En Faktura-Boks kan godt indeholde flere regnskaber og flere kontoplaner.

Sådan fungerer det rent praktisk

 • Du modtager en e-mail, når der er kommet nye fakturaer
 • Du skal ikke indtaste fakturanr., fakturadato, fakturabeløb, projekt m.m.
 • Når fakturaen er godkendt ligger den 15 minutter efter i kassekladderne i e-conomic
 • Faktura-Boks kan levere en betalingsfil til banken
 • Kreditorer, konti, afdelinger og projekter bliver løbende opdateret i Faktura-Boks helt automatisk fra e-conomic
 • Du får et elektronisk arkiv i 6 år
 • Med e-conomics scanningsmodul vil fakturaen ligge i e-conomic

Sådan kommer du i gang

Når du har underskrevet kontrakten modtager du en opstartsmail, som beskriver opgaverne:

 • Du eller din bogholder sender vores standardbrev ud til dine leverandører
 • Efter tre dage modtager du de første fakturaer elektronisk
 • I e-conomic skal du slå tillægsmodulet API til (gratis)
 • Indtast dit login til e-conomic på user.faktura-boks.dk
 • Ønsker du at se fakturaen i e-conomic skal du købe e-conomics scanningsmodul
 • Kassekladderne F-Boks og F-Boks betaling oprettes i e-conomic
 • Kontoplan, afdelinger, projekter og kreditorerne overføres automatisk til Faktura-Boks fra e-conomic


Når du modtager en mail fra Faktura-Boks om, at du har modtaget nye fakturaer, ringer eller mailer du til vores support og aftaler et tidspunkt, hvor du kan få en gennemgang af Faktura-Boks samt overførslen til banken.

Hvis du synes, at du har behov for hjælp til opstarten har F-Boks ApS interne og eksterne konsulenter, der meget billigt kan hjælpe.

Har du et lidt mere avanceret behov, kan du udbygge Faktura-Boks med intelligent kontering, fast kontering, priskontrol, lineær og matrix godkendelse, automatisk godkendelse m.m.. Ring og hør nærmere, hvis din virksomhed har andre behov.

Se præsentation af Faktura-Boks

Se videoen, der viser, hvordan Faktura-Boks fungerer sammen med din e-conomic aftale.

Se hvordan Faktura-Boks fungerer

Lisa Larsen

| Sternberg VVS & Gasteknik A/S

1
Din bedømmelse: 1
18. NOVEMBER 2015
Programmet er langsomt og går tit ned. Virker som om at det er 2 forskellige systemer man skal arbejde i på samme tid. Support og kundeservice er elendig og man for kun ubehøvlede svar, når man påpeger ting der kunne forbedres, så som manglende negativt fortegn på kreditnotaer i et Excel udtræk, så summen passer. Et fakturasystem skal som minimum kunne dette! Alt i alt et elendigt system som vi håber der snart kommer et bedre alternativ til, E-conomic?

Kim Rasmussen

1
Din bedømmelse: 1
30. APRIL 2013
Vi havde desværre en meget dårlig oplevelse med Fakturaboks, selvom ideen er god. Brugerfladen og arbejdsgange i Fakturaboks er tung og kluntet. Generelt er skærmbilledet er rodet, svært at få overblik over, og der mangler genvejsfunktioner og rullefelter. Det tager f.ex. 3 klik/vinduer at finde en momskode. Kort sagt ligner programmet noget fra før år 2000 der er lavet af en hjemmeprogrammør uden GUI erfaring. Selv ganske simple ting som skalering af bilagsvisning virker heller ikke korrekt. Undervejs løb vi ind i desuden ind i flere deciderede fejl i programmet. Vi havde blandt andet fejl i oprettelse af leverandører, fejl i overførsler til bank og fejl i overførsler til e-conomic. Pludselig havde vi mellem 30 og 50 kopier af posteringer der kom fra Faktura-boks, hvilket gjorde afstemning til lidt af et mareridt. Kort sagt var der mere der ikke virkede, end ting der virkede. Det skal siges at Fakturaboks gjorde deres bedste for at løse alle vores problemer. Men så snart en funktionsfejl var løst, dukkede en ny op. Vi er af den overbevisning, at selv hvis alle fejl og børnesygdomme blev udryddet, gør programmets brugerinterface det for besværligt at arbejde med. Da vi afprøvede programmet havde det ca 3 år på bagen. Man kan derfor vurdere om Fakturaboks rent faktisk har resourcerne til at få luget ordentlig ud. De lovede arbejdsbesparelser oplevede vi desværre ikke. Tværtimod steg arbejdsbyrde og tidsforbrug, og vores bogføring kom langt bagefter. Til sidst måtte vi stoppe efter 5 uger da Faktura-boks fejlene og forsinkelserne blev ved med at hobe sig op. Personen bag Fakturaboks er bestemt flink og venlig. Men selve programmet er desværre ubrugeligt og der findes bedre alternativer.

Kim Rafn

5
Din bedømmelse: 5
21. JULI 2012
Faktura-Boks gør det næmt at håndter mange fakturaer på langt mindre tid. Support er også til at komme i kontakt med. Er helt klart en anbefaling hver.

E. S. Jensen

5
Din bedømmelse: 5
03. JULI 2012
Fakturaer bliver ikke væk, godt godkendelsesflow. Bankfiler fungere bare uden ekstra indtastninger. Sparer penge på revisoren. Nemt at bruge.

Carsten Lang

5
Din bedømmelse: 5
03. JULI 2012
Utrolig nemt at bruge. Lettere arbejdsgang. Kan genfinde en gammel faktura udfra varetekst osv. Kan kun anbefales.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.