Ibistic Invoice System – Smart integration til e-conomic regnskabsprogram

Hero sub title: 
Papirløs og automatiseret håndtering af leverandørfakturaer – gjort enkelt!
App bedømmelse
5 hjerter (5 brugere)

Fordele ved denne app

  • Minimér tasteriet med automatiseret fakturagodkendelse
  • Ingen roderi i overfyldte mapper - benyt online arkiv
  • Sikker proces med præcis datavalidering og automatisk integration

Denne app kræver

Hvad kan du med Ibistic Invoice System integration?

Ibistic Invoice System er en webbaseret løsning – præcist, som du kender det fra e-conomic - , der forenkler jeres fakturagodkendelsesproces. I logger derfor altid på den nyeste version og skal ikke tænke på opdateringer. Med Invoice app’en får I fuld integration med regnskab og kreditorstyring i e-conomic regnskabsprogram. Ingen fiksfakserier – men I kan godkende leverandørfakturaer (næsten) uden at røre en finger. Ibistic Invoice giver jer mulighed for at modtage fakturaer direkte i løsningen, godkende og kontere dem helt automatisk.

Vi har vendt blikket mod jer. Ibistic Invoice System er specifikt udviklet til e-conomic kunder og regnskabsbureauer. Derfor får I en intuitiv løsning, hvor fokus er rettet mod jeres behov.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Ibistic logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Ibistic Technologies Denmark A/S
Århusgade 88, 1. sal
DK-2100 København Ø
Denmark

Sådan fungerer Ibistic Invoice System app

Scan, konter, godkend, bogfør og arkiver. Forestil jer, at I, i stedet for at skulle holde styr på et hav af papir, automatisk får leverandørfakturaer indlæst i Ibistic. For at gøre det lettere, bliver fakturaer også videresendt til rette vedkommende med konteringsforslag – uden I behøver at røre mere end en enkelt finger.

I får et optimeret godkendelsesflow med op til tre niveauer af godkendelse og en komplet oversigt over handlinger foretaget i systemet.

Flere gange i døgnet indlæser Ibistic jeres oplysninger fra e-conomic regnskabsprogram og tilsvarende afleverer godkendte, konterede fakturaer direkte i en kassekladde i e-conomic, klar til bogføring og betaling.

Features ved Ibistic Invoice System:

  • Automatisk godkendelsesflow og kontering
  • Opsætning af regler – sikrer at brugere kun har adgang til relevante dokumenter/bilag
  • Nem og hurtig adgang når som helst
  • Alle bilag opbevares elektronisk
  • Prøv Ibistic gratis i 30 dage

 

 

Sådan kommer du i gang med Ibistic Invoice System integration til e-conomic

Gå til hjemmesiden for Ibistic Invoice System og tag en demo. Kontakt derefter Ibistic eller e-conomic support, som kan hjælpe med integrationen.

 

Stig Larsen

| Larsen Finans & Administration

5
Din bedømmelse: 5
08. APRIL 2016
Larsen Finans & Administration er et bogførings- & administrationsbureau for små- og mellemstore virksomheder. Vi har oplevet væsentlig effektivisering på de kunder, der er overgået til IBISTIC. Vi bruger mindre tid på rutineopgaven med at indlæse leverandørfakturaer, hvorfor vi får mere tid til at levere brugbar rapportering til vores kunder og dermed skabe en reel værdi. Systemet konterer automatisk & de enkelte slutbrugere kan tildeles ”godkender roller”, således at eksempelvis en direktør eller projektleder løbende kan logge på, hvorefter vedkommende kan godkende eller afvise indkomne fakturaer. Dernæst kan vi sende dem videre, og eksempelvis sætte dem til betaling. For Larsen Finans & Administration er vi ikke i tvivl om, at fremtidens bogholderi er digitalt. Vi oplever, at IBISTIC giver et meget brugbart og effektivt værktøj til at få digitaliseret kreditorbogholderiet. Vi kan, på baggrund af egen erfaring, varmt anbefale andre at bruge samme, da det både er nemt og billigt.

Niels Anker Johnsen

5
Din bedømmelse: 5
08. FEBRUAR 2013
Hos eKontoret har vi konstant fokus på at effektivisere kundernes og egne processer, og i den sammenhæng er Ibistic's løsning meget interessant. Vi startede med at bruge Ibistic internt, og det viste sig meget hurtigt at være et nemt og effektivt værktøj, som vi med nu anbefaler og indkører hos flere af vores kunder. Ibistic komplementerer eKontorets egne produkter til effektivisering af processerne omkring bogføring og administration.

Jens Fuglsang Bruun

5
Din bedømmelse: 5
07. FEBRUAR 2013
Hos RegnskabsSpecialisten bruger vi denne APP hos flere og flere af vores kunder (dvs. vi er bogføringsfirma, der fungerer som ekstern regnskabsafdeling, for små og mellemstore virksomheder med behov for løbende ajourført regnskab - ikke kun ved moms). Denne APP sparer os for MEGET tid samlet set, særligt i forhold til arkivering af bilag samt betaling af regninger. Generelt jo flere kreditorfakturaer en virksomhed modtager, des mere tid kan der forholdsmæssigt spares på bilagsadministration ved brug af denne APP. I forhold til tidsforbrug på selve bogføringen bruges ca. samme tid som ved almindelig indtastning (dog spares der også her meget tid i forhold til bogføring af bilag fra leverandører, som sender mange og ensartede fakturaer). Prisen for APP virker rigtig fornuftig. Der er ingen opstartsgebyrer og kun 3 måneders binding. Et abonnement koster ca 250 ex. moms pr. måned samt en mindre transaktions udgift pr. bilag. Det vil sige hvis din bogholder koster 400 kr. pr. time, så er det oftest under én time af bogholderens tid pr. måned der skal spares, før investeringer tjener penge til dig. Hos RegnskabsSpecialisten medgiver vi Ibistic vores varmeste anbefalinger. / Med venlig hilsen Jens Fuglsang Bruun Partner RegnskabsSpecialisten ApS www.regnskabsspecialisten.dk

Carsten H. Fohlmann, Contar Regnskab

5
Din bedømmelse: 5
26. JULI 2012
Har brug Ibistic sammen med E-conomic i et par år. Det virker og deres support giver hurtigt og brugbar respons

Bo Kristensen

5
Din bedømmelse: 5
21. MAJ 2012
Nemt, hurtigt og bekvemt. Leverandørfakturaerne væk fra skrivebordet...

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.