Intempus timeregistrering - spar værdifuld tid hver dag

Sub title

Intempus integrerer med e-conomic, så du kan få lynhurtig mobil timeregistrering
App bedømmelse
4.9 hjerter (8 brugere)

Fordele ved denne app

  • Opret dine opgaver og projekter fra Intempus App
  • Gem billeder og dokumenter på sagen
  • Send med ét klik løngrundlag til dit lønsystem
  • Vælg overenskomst og brug regler for overtid
  • Få overblik over timeforbruget på dine projekter
  • Fakturér flere timer hver måned

Denne app kræver

  • e-conomics gratis API-modul
  • Smartphone og/eller tablet

Intempus integrerer med e-conomic, så du kan få lynhurtig mobil timeregistrering

Er du træt af at bøvle med registreringen af din tid og dit arbejde, og er du frustreret over ikke at kunne bruge tiden på det arbejde, der rent faktisk skaber værdi for dig? Intempus er et mobilt timeregistreringssystem, der med sit enkle design hjælper dig med at registrere dit arbejde, så det automatisk ligger klar til godkendelse og fakturering i e-conomic.

For at integrere Intempus med e-conomic skal du kun tilmelde dig appen. Så får du de to systemer til at tale samme sprog og løbende udveksle informationer med hinanden.

Læs om Raaschou A/S som med succes bruger integration mellem Intempus og e-conomic regnskabsprogram.

Hvis du ikke allerede benytter e-conomic regnskabsprogram, kan du prøve det gratis i 14 dage.

Icon

Intempus logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Intempus ApS
Staunings Plads 3
1607 København v
Denmark

"Når medarbejderen har været ude for at lave en opgave, skriver han mængden af sine timer og de brugte materialer ind i systemet. Og så er det ligesom på plads. Før lå sedlerne jo bare i bilen, hvor de nemt blev væk. Så vidste medarbejderne aldrig, om de havde afleveret eller ej. Alt det bøvl er vi fri for nu. Nu er det ét sted, når det først er indrapporteret, "

- Thomas Møller, Projektleder, Grenaa Isolering

 

Prøv Intempus gratis i 14 dage  

Intempus holder styr på dine timer

Intempus-app virker, i modsætning til andre apps, selvom internettet skulle svigte. Du kan registrere alt lige fra timer til gebyrer, varer og tillæg samt oprette nye projekter - på farten eller hjemme fra sofaen. Med Intempus timeregistrering får du en nemmere arbejdsgang, så du kan bruge tiden på det, du er bedst til – og lade andre om at holde styr på timerne.
 

Få en lille introduktion til Intempus

Fuld integration mellem Intempus og e-conomic regnskabsprogram!

Alle data du indtaster i Intempus kan ses i e-conomic med det samme. Du slipper derfor for dobbeltarbejde ved at skulle taste alle oplysninger ind i dit regnskabsprogram.

Slip for alt besværet ved det manuelle arbejde allerede i dag og få en løsning, der arbejder sammen med dit regnskabsprogram. Det tager kun 5 minutter at oprette dig med Intempus timeregistrering til e-conomic regnskabsprogram. Og Intempus hjælper dig selvfølgelig i gang.

Prøv Intempus gratis i 14 dage  

Er du ikke allerede e-conomic kunde, kan du også prøve e-conomic gratis i 14 dage.

Steffen Moos

| Moos A/S

5
Din bedømmelse: 5
03. FEBRUAR 2016
Super god og enkel app til timeregistrering m.v.. Vi benytter den dagligt, driftsikkerheden er høj lige som der ydes en super support..! Godkendelse af timer giver ligeledes et godt og hurtigt overblik. Try it!

Murermester Henrik Poulsen

5
Din bedømmelse: 5
06. JANUAR 2015
Det har været dejlig befriende at slippe for alt det papirarbejde med ulæselige håndskrevne ugesedler. Vores ansatte er superglade for at det er så nemt at indberette via mobilen. Der kan hentes gode rapporter hvor der kan sorteres på timer, navn, sag, type osv. Prisen er også meget positiv, det bliver hurtigt tjent hjem i sparet arbejdstid. Og til sidst rigtig god service fra teamet bag Intempus.

Majbritt Weirgang Kristiansen

5
Din bedømmelse: 5
18. JUNI 2014
Nu er der gået 2 dagen siden vi tog Intempus i brug og allerede nu er der stor tilfredshed, dem som har brugt andre tidsregistreringssystemer, fortæller at Intempus er bedre end andre systemer de har benyttet. Systemet er nemt at bruge. Supporten har været over al forventning, ingen ventetid, hjælpen har været der med det samme.

Bodil Vestergaard

5
Din bedømmelse: 5
28. MARTS 2014
rigtig god support lige når man har brug for det. Ikke lang ventetid i telefonen. Nem at bruge

Abcsprog

5
Din bedømmelse: 5
24. NOVEMBER 2013
nemt at bruge. Rigtig god service!!

Radi

4
Din bedømmelse: 4
07. JUNI 2013
God app til registrering af timer. Prisen er fornuftig og der er ikke skjulte gebyr. Vi har brugt denne app til, at vores montører kan registrere timer og den er nem og enkelt, at bruge. Da vi arbejder inden for VVS, har vi mange varernumre. Hvis der kom indbygget QR scanner med i systemet, ville Intempus bliver et super program til registrering af timer og materialer. Designet er pænt og det ser meget professionelt ud i forhold til andre programmer vi har set, eller blevet præsenteret for.

Camilla

5
Din bedømmelse: 5
06. JUNI 2013
Brugbar billig app til tidsregistrering, hurtig og nem indtastning, ligger i e-conomics med det samme. Super service og support.

Jakob hilbig

5
Din bedømmelse: 5
15. APRIL 2013
Jeg har virkelig meget gavn af denne app, super brugerbetaling og nem at intergrere i økonomisystemet. Vi har efterhånden prøvet en del apps, men intet der kan måle sig med intempus. We like.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.