Intrastat-app

Sub title

Afregning af intrastat på baggrund af oplysninger i e-conomic
App bedømmelse
5 hjerter (1 brugere)

Fordele ved denne app

  • Nemt opfylde lovens krav for indberetning af intrastat til Skat og/eller Danmarks Statistik
Appen er en del af:

Afregning af intrastat på baggrund af oplysninger i e-conomic

Med denne app kan du overføre data fra e-conomic til Impexvision, hvor fortoldningsdata dannes til senere overførsel til Skat/Intrastat.  

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.            

Icon

itn|vision logo - Leverandør af intrastat løsning
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

itn|vision ApS
Lille Borgergade 19, 1. tv.
9400 Nørresundby
Denmark

Hvad er intrastat?

Intrastat beskriver Danmarks handel med varer med EU-lande. Oplysningerne bruges blandt andet i forbindelse med opgørelsen af Danmarks betalingsbalance og nationalregnskab. Endvidere er statistikken vigtig for at vurderer vores samfundsudvikling og varemarkeder. Virksomheder skal indberette til Intrastat hvis de årligt importerer eller eksporterer for flere millioner kroner. Virksomheden får besked fra Danmarks Statistik når deres import eller eksport har nået et niveau hvor de er pligtige til at indberette til Intrastat, baseret på tal fra virksomhedens momsangivelse, rubrik A-varer og B-varer.

itn|vision har udviklet en løsning, hvor du nemt kan aflevere intrastatsoplysninger til Danmarks Statistik for import og eksport af varer inden for EU lande. Dine bogføringsdata i e-conomic danner grundlaget for indberetningen, der overføres til itn.impexvision.dk, hvor de tilrettes og efterfølgende bliver rapporteret.

Udvidelse af løsning - uden for EU

Itnvision.dk henvender sig til kunder, der skal rapportere import og/eller eksport indenfor EU. Hvis du senere ønsker at udvide løsningen, så den også omfatter køb og salg uden for EU, er det muligt ved overgang til itn|visions anden løsning, Impexvision.

Sådan kommer du i gang

Du skal først oprettes som bruger i systemet og tegne et abonnement på itn.impexvision. Abonnementet betales 12 måneder forud. For at blive oprettet skal du være godkendt af Danmarks Statistik og have tilladelse til at aflevere data elektronisk - itn|vision hjælper med denne godkendelse.

Du kan kontakte itn|vision på telefon eller mail. Du kan også sende en sms til 2811 4220 med teksten "itn" for at blive ringet op og få hjælp til at komme videre med itnvision.dk.

Dorrit Pontoppidan

| Nomess Cph

5
Din bedømmelse: 5
28. SEPTEMBER 2017
Denne app er fuldstændig essentiel hvis man er pålagt at indrapportere intrastat, den fungerer altid helt optimalt, og sparer os for rigtig meget manuelt arbejde.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.