Bæredygtighed
Rapport 2022

Together for Tomorrow

 

Læs den nyeste ESG-rapport  

 
 
 
 

Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for samfund, miljø og vores fremtid

 
 
 
 

Da Nicoline Weih trådte ind ad døren til e-conomic i marts 2021, var der få bæredygtige tiltag. I 2022, to år efter og to rapporter rigere, genbruges og genanvendes e-waste. Panten fra vores dåser går til De Danske Hospitalsklovne. Medarbejdere får en fridag om året til at arbejde frivilligt. Vi har købt solceller svarende til vores elforbrug. Små og store tiltag, som alle gør en forskel. 

Du kan se Nicoline i rollen som Klima Karen i videoen, som måske tager udtrykket "overdrivelse fremmer forståelse" til det næste niveau. 

 

Har du mødt Klima Karen?

 

Da Nicoline trådte ind ad døren hos e-conomic i marts 2021, var der få bæredygtige tiltag. To år senere og to rapporter rigere, genbruges og genanvendes e-waste. Panten fra vores dåser går til De Danske Hospitalsklovne. Medarbejdere får en fridag om året til at arbejde frivilligt. Vi har købt solceller svarende til vores elforbrug. Det og meget mere er med til at gøre forskel. 

Du kan se Nicoline i rollen som Klima Karen i videoen, som måske tager udtrykket "overdrivelse fremmer forståelse" til det næste niveau.

 

Højdepunkter fra ESG-rapporten 2022

 

Vores bæredygtighedsstrategi indeholder fire punkter: Trivsel, diversitet & inklusion, Samfund & IT-sektor, Klima & miljø, samt Etik & Ansvar.
I 2022 har vi gjort fremskridt indenfor hvert strategipunkt, som vi måler og rapporterer om for at give vores interessenter mulighed for at forstå vores indflydelse.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Bæredygtighedsrapport 2022

 

Læs den nyeste bæredygtighedsrapport 

 
 
 

Bæredygtighedsrapport 2022

 
 
 
 

Find tidligere rapporter

 

Herunder kan du finde vores tidligere bæredygtighedsrapporter.

 

Læs rapporten for 2021:

Bæredygtighedsrapport 2021 

 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer